Blogu' lu' Marcus

21/05/2010

Un Guvern Total Iresponsabil Isi Asuma Raspunderea

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:53

Daca nu am trai dramatismul situatiei in care ne-a adus acest guvern de imbecili iresponsabili, chititi doar pe jaf national si minciuni fara numar, chestia cu asumarea raspunderii de catre ei, in fata Parlametului si implicit a boborenilor, ar fi de antologia umorului si de rasul curcilor unguresti palite acum cativa ani de gripa aviara.
Isi asuma raspunderea sa ce? Sa ne ia banii, ca sa astupe gaurile lasate de ei dupa devalizarea bugetului?
Adica, dupa ce ne violeaza (eufemism) si ne iau si ultima letcaie din buzunar simultan cu zaharul din ceai, ei, in caz de esec, vezi Doamne, sunt dispusi sa demisioneze pentru a lasa loc altor termite portocalii aduse de Basescu la Putere, si sa-si vada linistiti de treaba lor in continuare, lasandu-ne pe noi in curu’ gol, datori vanduti la FMI si la alte celea, carne de tun pentru alte majorari de taxe si impozite, fara a avea macar satisfactia de a afla unde s-a scurs purcoiu’ de bani imprumtat in numele nostru si fara a putea trage pe cineva la raspundere pentru acest mega-jaf national.
Si asta pentru ca singura lor grija timp de un an devastator de criza a fost cum sa-l mentina pe chiomb in tronul de la Cotroceni, risipind fara nerusinare sau oarece urme de constinta, milioane de Euro imprumutate in contul nostru si folosite pentru a-i asigura acestuia cumpararea si fraudarea grosolana a alegerilor, respectiv inca un mandat.
Nu sunt fan liberal, ii respect insa, si mi se par de-a dreptul grotesti si idioate acuzatiile pe care acest pitic nenorocit le tine in dreptul jumatatii de guvernare liberala, dupa darea afara a portocaliilor din cabinet, pentru cacatul puturos in care ne aflam astazi si pentru toate relele pe care le-a generat ciuma portocalie de cand a fost inscaunata de Basescu in fotolii ministeriale.
Sa invinovatesti un guvern pentru ca in conditii de crestere si prosperitate economica, cand nimeni nu prevedea ce va urma, si-a permis majorarea justificata a salariilor si aducerea pensiior la un nivel cat de cat decent, dupa ce ani de zile pensionarii fusesera ciuca batjocurii guvernamentale, mi se pare nu numai cinic ci de-a dreptul imbecil.
Ba mai mult. „Pleziristu’ ” cu pretentii de ministru de finante are tupeul sa sustina public ca majorarea pensiilor a constituit un avans (sic!). Un avans la ce, ba, idiotule?
Dar cinismul si nesimtirea lui Basescu si a gastii sale de derbedei nu se opreste aici. Imediat dupa anuntul facut de „premierul” chiomb cu privirea la declansarea genocidului in Romania, acesta a mai regizat si o piesa in care actorilor principali: sindicate, partide politice, patronat, opinie publica li s-a dat rolul de nogociator in discutiile cu guvernantii si cu el pe marginea masurilor aberante anuntate.
Balonul s-a fasait taman in toiul asa-ziselor negocieri si cu mult inainte de „asumarea raspunderii” si trimiterea scrisorii la FMI, cand tuta agramat-buzat-siliconata a anuntat in plenul Parlamentului European, ca masurile luate de taxu’ deja se aplica romanilor, desi conform scenariului cucubatic-cotrocenist ele erau inca supuse negocierilor.
Curat, murdar, stimati concetateni!
Bataie de joc pura, de la mama ei de acasa!
Avand in vedere toata aceasta situatie de vidanja basesciana in care chiombului nici prin cap nu-i trece sa aduca un guvern competent la carma tarii sau sa renunte la intentia sa de exterminare a populatiei, in ciuda protestelor romanilor si a amenintarii cu greva generala, singurul lucru care ne-a ramas este sa-i spunem lui boc cel mic si idiot sa ia „asumarea raspunderii” si sa i-o bage in cur lui Basescu, poate asa isi poate retrage si el, pentru un moment de respiro, buzele strans lipite de anusul prezidential.

2 comentarii »

  1. Da … Numai prostul le stie pe toate, desteptul mai intreaba … din cand in cand.
    Cum ar putea, oare, o persoana responsabila, sa agreeze o astfel de lege prin care sunt retezate veniturile bugetarilor si pensionarilor? Nu poate … doar un iresponsabil.

    Comentariu de Adrian Stoica — 22/05/2010 @ 15:07 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu