Blogu' lu' Marcus

24/02/2011

Sa-ti Fie Rusine, Elena Udrea !

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:16

Nu stiu de ce dar poate ca daca acuzatia adusa de Nutzica lui Victor Ponta, cum ca acesta ar fi „regele sexgate-ului din Romania”, ar fi fost facuta de Andreea Pora, aceasta acuzatie nu ca ar fi fost mai credibila, ci pur si simplu l-ar fi descalificat pe Ponta in ochii puritanilor ortodocsi de pe meleagurile mioritice, blocandu-i totodata orice aspiratie de devenire politica in viitor. Si asta deoarece ea ar fi venit de la o purtatoare ilegala de sex, care l-a detronat pur si simplu pe Domnul Nostru Isus Cristos, inlocuindu-l cu chiombu pe care il divinizeaza in limitele platonicului mistic, motiv pentru care duduia poate dezavua orice manifestare carnala pe care din pacate Mama Natura i-a refuzat-o ei ,indiferent de cata mila crestineasca ar dovedi vreun mascul pus pe fapte bune in materie de lecuit abstinenta feminina.
Dar venind de la cotocodacita galinacee adulterina aceasta acuzatie, ea suna ca dracu’, si asta deoarece ‘mneai impreuna cu amantu’ prezidential tin capul de lista al scandalului sexual pe motiv de adulter si ibovniceala publica de mai bine de sase ani, de cand chiombu’ a venit la putere. Si culmea este ca scandalul respectiv nu s-a manifestat doar pe plan local, in limite dambovitene, ci a dat si p’afara tinand prima pagina a unor ziare straine din cand in cand.
Numai ca Nutzica, pe binecunoscua reteta dublata de tupeu de „enspe” mii de degete pe paine cu: „eu curva, stai sa-ti zic ce face nevasta-ta” s-a gasit ca, atunci cand a fost acuzata ca ia uiumul de la spaga luata de frontieristi, sa dea in Victor Ponta cu vorbe grele pe motiv ca acesta ar patrona orgii sexuale in cadrul partidului pe care-l conduce, orgii din cauza carora Romaniei i se refuza intrarea in Spatiul Schengen.
Ibovniceasa ministereasa e dusa tare cu pluta si vorba ilustrului nene Iancu „si-a cam pierdut uzul ratiunii” de nu realizeaza penibilul situatiei acestor acuzatii, atata timp cat ea si idila ei cu chiombu’ fac deliciu’ comentatorilor antibasisti si de bun simt din aceasta tara. Si-o pune el chelu’ mana in cap si din cand in cand mai are voie sa vorbeasca de funie in casa spanzuratului, dar nici chiar asa !
Se pare insa ca laboratorul securisto-cotrocenist in cazul d-lui Ponta, dupa ce a dat-o in bara cu acuzatia ca Ponta ar fi procuror comunist (in decembrie ’89, subiectul neavand inca varsta majoratului) si negasind ce alte mizerii sa-i confectioneze, i-a dat Nutzicii un subiect cu efect de bumerang, iar toanta l-a folosit un-doi, fara sa gandeasca macar ca, spunad despre un barbat ca ar fi „regele sexgate-ului din Romania”, nu numai ca nu-l jignesti dar ii cresti si cota de popularitate si interes in randul eventualelor admiratoare, dornice de senzatii tari.
Pe motiv de folosit si rasfolosit chestia cu „curva striga, curvelor !” in incheiere nu i se poate spune Nutzicii altceva decat:
„Sa-ti fie rusine, Elena Udrea !”

10 comentarii »

  1. Eşti rău, Pora are copii!

    Comentariu de Roxana Iordache — 24/02/2011 @ 11:52 | Răspunde

  2. @Ai dreptate Roxana ! Si Muma Padurii sau Baba Cloanta aveau copii, dar ii tineau la congelator si-i dezghetau doar daca aveau de gatit vreo specialitate care presupunea fragezime, n’asa? 🙂
    sa fii iubita
    marcus

    Comentariu de Marcus — 24/02/2011 @ 13:34 | Răspunde

  3. S-a gasit unu’ s-o ia p-aia? Pai cum ramane cu purtatul ilegal de sex?
    Iar m-am amuzat astazi! Multumesc Marcus! Astept detalii despre carte.

    Comentariu de Ica St. O. Victor — 24/02/2011 @ 15:58 | Răspunde

  4. Sa-i fie, Marcuse! Da asta(astia, stii tu care,nu-i mai aduc in pagina) are soricu gros..

    Comentariu de virusverbalis — 24/02/2011 @ 18:22 | Răspunde

  5. @Ica St.O.Victor: Roxana a spus doar ca are copii, nu a spus si cu cine. Suntem in secolul „bancii de sperma” asa ca nu-i obligatoriu mascul la asternut 🙂
    sa fii iubit
    marcus
    PS Verifica-ti e-mail re:carte
    Sanatate
    marcus

    Comentariu de Marcus — 24/02/2011 @ 18:27 | Răspunde

  6. Eu cred ca muierea aia fara buze (Pora) are vise erotice cu Ponta. Cred ca nici un barbat intreg la minte, chiar si rupt de beat n-ar putea sa-i faca aleia ceva. Asa ca vibratorul e prietenul ei cel mai bun. :))

    Comentariu de sandman — 24/02/2011 @ 23:44 | Răspunde

  7. Si eu zic ca iti faci pacate cu Nutzica (nume de centura Gabitza) in ce-l priveste Basedintele Traian cel Javra Ordinara – zis si Base. Chestia aia romantica cu „EU iubeste B” l-o fi lasat pe chiorpaliu sa creada ce vrea el dar adevarul e ca presa mare serviciu i-a facut matracucei ca a scapat-o de el fara a fi din vina ei. Chiar cred ca ea a provocat mas- media. Se saturase de el destul de repede, de cand isi rupea ciorapii pe sub biroul de la primarie.

    http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/02/ochii-pe-butelie.html

    Comentariu de Incognito — 25/02/2011 @ 00:11 | Răspunde

  8. Nutzica (Gabitza – pe numele ei de centurista a Buzaului si Bucurestiului), obisnuita sa presteze prin liziere sau pe camp a uitat – special pentru mas-media bucuresteana, romaneasca si internationala – deschisa The Gate of Cotarceni, tocmai pentru a scapa de chiombaliu fara ca acesta sa poata spune ca imposibilitatea unor „full contacts” i s-ar datora ei.

    Stancuta vopsita a invatat la fix cum se da vina pe altu’ chiar de la chiombu’ si acum ii da la mUE cu propriu-i madular.

    Iata cum cei doi ne baga in paradox. Ruptul ciorapilor pe sub biroul de primare general al capitalei e trecut sub tacere pe cand abstinenta (drastica pentru chiomb, benefica pentru urduroasa stancuta) pazita drastic – si totusi formal – de cerberii mass-media fac din ceea ce ar putea fi un adevarat sex-gate, o holograma palida, stearsa, fara contur. …Dar, cum unde nu iese fum fara foc si cum chiar stancuta vopsita are interes ca sa-i dea chiombului cu fum in ochi – macar in ala mai deschis – arunca chestia cu „EU iubeste B” ceea ce poate sa insemne multe din punctul ei de vedere (mai putin singurul lucru ce crede chiombul ca e singurul).

    http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/02/ochii-pe-butelie.html

    Comentariu de Incognito — 25/02/2011 @ 10:55 | Răspunde

  9. @Sandman & Incognito 🙂 🙂 🙂
    sa fiti iubiti
    marcus

    Comentariu de Marcus — 25/02/2011 @ 11:29 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu