Blogu' lu' Marcus

28/04/2009

Oferta de piata boccio-prostanaca si mercurialul asimetric

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:51

Pana unde poate ajunge ipocriza, histrionismul si precurvia politica la romani, ne-o demonstreaza cu varf si indesat ultima interventie asimetrica in materie de Ordonante de Urgenta.
Scenariul electoral este simplu: B.O.R.D.E.L. iese pe piata cu o oferta imbecila, aberanta, neconstitutional-discrimnatorie (ataca dreptul cetateanului la munca), cu urmari dramatice in cariera unor angajati ai statului, care oferta este facuta harcea-parcea atat de presa cat si de publicul consumator si la momentul oportun, apare EL, marele Salvator al neamului, caruia ii pasa public de soarta unor oameni si striga din toti bojocii catre seful de atelaj nanoboc: “ptttruu bre, ca e gabaritul depasit si omorati boalele!”
Iar nanobocul, sluga obedienta, schimba registrul si mai descarca ceva saci din carul cu boi intru castigul electoral al basescului.
In acest timp insa, Ordonanta aruncata pe piata a apucat sa produca efecte, mii de romani fiind aruncati pe drumuri si inlocuiti de slugi cu carnet de partid.
Si tot in acest timp ies la rampa mai mult ciumpalacii de la psd si ne explica cum au legalizat ei de fapt o ilegalitate care deja functiona, dar oarecum pe blat.
In felul acesta dand dracului de pamant cu ideea ca au acceptat sa participe la guvernare doar pentru “salvarea” natiunii aflata in criza si reliefand adevarata dorinta de a guverna: jindul la cascavalul Puterii, incepand cu posturile de ministru si terminand cu cele de manageri de cimitire.
Pai neicusorilor, daca ati fi dorit intr-adevar sa reparati o stricaciune, n-ar fi fost cazul s-o legalizati, ci sa scoateti posturile la concurs, pe criterii de competenta, iar in cazul in care castigatorii nu si-ar fi indeplinit obligatiunile de serviciu, prin neimplementarea programelor voastre de guvernare, abia atunci sa-i matrasiti si sa-i inlocuiti cu altii mai competenti si mai loiali.
Asa: pleaca ai nostri, vin ai nostri, trai naica pe parandaraturi de la licitatii trucate!
In ceea ce priveste parsivenia si preacurvia basescului, aceasta e si mai cusuta cu ata alba.
Adicatelea, cam cat de dobitoc ar trebui sa fie puletele de alegator roman pentru a crede ca cel care a nasit si conduce de facto acest B.O.R.D.E.L., habar n-a avut de aceasta Ordonanta pe care acum o dezavueaza cu toata fiinta sa, dandu-i bataita la poponeata bocului pe motiv de: “cah, rau, caca sa nu mai faci!”
Si sunt convins ca astfel de manevre electorale vor mai avea loc cu asimetricu’ pe post de Diva rasuflata.
Numai ca puletele este de sperat ca s-a mai desteptat si nu mai pune “oralul” chiar asa de usor la minciunelele cotroceniste.

2 comentarii »

 1. Cine pe cine sa matraseasca?Ei pe ei?.Domnule ,daca te uiti oleaca drept,realizezi ca ,au facut doar schimb de loc .Iainte erau tot ei dar altul era papusarul. Acum sant ei cei ce trag si sforile si-si acopera si vastuiala.”oralu`”il pune tot pe sarite ,adica la nimereala doar „militantu`”.Sau „cancistu`”.ca daca pui nu, nu ramane ,dar daca nu pui nimic se cheama acord tacit si se castiga cu maoritatea cosfintita de”puletele militant”.Adica d`aia zic eu ca incercam sa ne furam caciula .Sau ca ,oarecine spera sa scoata oarece castane incinse din foc cu mana altuia tot incercand sa-l nauceasca pe „puletele”,ca doar de-aia-i cea ce e nu?Asa ca eu zic sa nu ne mai amagim ca unii-s prosti si numai unii destepti, ca nu avem de ce sa comentam atata timp cat santem numai spectatori …Prostu-i prost de la natura si nici nu-si da seama de asta ,ba chiar se crede destept.
  Ce te faci cu ce ramane in urma ciurului?Cum ii numesti pe cei” alesi” ? Va doresc activitate indelungata si vizitatori cat mai priceputi ,nu ca mine…O zi buna si multa sanatate…

  spedy/29/04/2009

  Comentariu de spedy — 29/04/2009 @ 08:13 | Răspunde

 2. @spedy; sunt 100% de acord cu cele spuse de tine. Tocmai de aceea, din perspectiva puletelui prostovan si iute puitor de „oral”, incerc si eu sa-mi dau cu presupusu’ ca ar fi fost mult mai bine sa avem parte de competenta, nu de „pleaca ai nostri, vin ai nostri” ! Stiu ca-i de’a surda, dar eu sunt perseverent.
  Sa fii iubit,
  marcus

  Comentariu de marcus64 — 29/04/2009 @ 08:59 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: