Blogu' lu' Marcus

25/06/2009

Succesurile lu’ Basescu – un PS necesar

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 18:30

Ei, da uitasem de succesurile derbedeului repurtate in lupta lui impotriva comunismului si a instaurarii adevaratelor valori democratice (libertatea presei-par exampl-), lupta purtata fara preget sau frontiere impotriva reprezentantilor media.

Aici da succesuri peste succesuri de la „gaozari” la „tiganca imputita”, de la „pasarico” la „tonomate”, de la „Suie-te pe masa!” la „intrebari inteligente”, de la „romani tampiti, ca produs al scolii romanesti” la indepartarea unui jurnalist, aflat in legalitatea exercitarii meseriei cu ajutorul urmasilor baietilor cu ochi albastri.

Singura nedumerire care ma apasa si nu ma lasa sa dorm in legatura cu atitudinea si „pledoaria” derbedeului din capul statului consta in faptul ca nu pot sa-mi dau seama in incidentul de astazi cine-i amintea gainarului de practicile defunctei (oare!) Securitati: jurnalista care insotea un grup oficial de demnitari, in frunte cu badaranul si care nu facea altceva decat sa-si justifice in mod onorabil salariul primit, sau atitudinea golanului care si-a pus SPP-istul sa o ia pe sus si s-o indeparteze in cel mai stalinist mod cu putinta (am exagerat putin, lipseau Volga neagra si oarece bastoane pe spinarea si la curul ziaristei). Si toate astea asezonate cu cele mai neaose mahalagisme si puneri de fuste prezidentiale pe chelie cu adresa la patronul domnisoarei respective. Ma mir ca n-a si flegmat-o sau nu i-a aratat un anumit deget !

Sa ne traiesti Traienele, si tine-o derbedeule tot asa, ca precis ti-ai mai tras niste golani cu drept de vot, dupa chipul si asemanarea ta, care sa te sustina electoral la toamna!

2 comentarii »

 1. Ce ai bre cu bietu’ om, c’avea si el supãrãrile lui, cã tocmai venea de la cârciuma de pe Sulaina Cenãl. Acolo era crizã de ospãtari, în ciorba adusa de bucatar a gasit numai capu’la peste, barul era inchis, iar apã de bãut n-a gasit decât în budã. Era normal ca dupã toate astea omu’ sã slobozeascã o râgâialã, nu-i vina lui cã-n momentul ãla s-a nimerit o ziaristã în calea damfului prezidential.
  Vorbind serios, faptul cã-si mai pune o datã presa în cap e de bine, îl va ajuta mult sã scape de grijile unui nou mandat.

  Comentariu de Florian — 26/06/2009 @ 10:19 | Răspunde

 2. @Florian ai dreptate, dar parca nu mai am rabdare cu mitocanu’! 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 26/06/2009 @ 10:45 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: