Blogu' lu' Marcus

27/06/2009

Alo, baietii cu bunghiu’ si epoleti..

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:53

..care monitorizati forumurile, am o rugaminte la voi!

Trebuie sa va marturisesc baieti ca anumite publicatii, in care se face fara pic de rusine apolopgia basescului si a „iepocii” sale, imi stau pur si simplu in gat, sau mai precis de gat, exact ca latul ceausist cu care ne stringea media comunista, zi de zi, ora de ora si minut de minut (la televizor mai putin, pe motiv de „ieconomie”), motiv pentru care evit sa le citesc.

Fac in continuare mea culpa si ma marturisesc  ca la popa baieti, in fata voastra ca, de cind iubitul nostru prezidel si-a dat cu stangul in dreptul, declansind dosariada, fara a-si face public si dosarul lui de Securitate (sau macar memoriile din perioada respectiva), n-am mai avut liniste si i-am urmarit critic si ironic „marile fapte de animal politic”, situatie in care spre surprinderea mea, am ajuns la concluzia ca doar prima parte a sintagmei „animal politic” este conforma cu adevarul, a doua nefiind altceva decit (scuze!) o frectie la un picior de lemn, spre disperarea unei mari parti a poporului din care fac parte.

Acestea fiind zise trebuie sa precizez si motivul acestui apel catre service-ul Dvs.

In urma reprofilarii maestrului Cristoiu, de la scuipat la pupat fund de presedinte si al unei anumite parti a familiei sale, citindu-i cele mai recente “capodopere” junalistice in materie de Osana prezidentiala, am realizat faptul ca Administratia Prezidentiala a suferit o grea pierdere prin reconversia si „rotirea profesionala a cadrelor” a unor deja mai mult decat consacrati tucalari si pupatori de fund prezidential.

Maestrul Cristoiu, saracutu’, este mai mult decat depasit, ramas adanc cantonat in stilul si limbajul de lemn al Iepocii de Aur a Ciuruitului, motiv pentru care prin zicerile sale nu mai poate satisface decat o parte foarte mica de nostalgici ai epocii respective. Cu alte cuvinte acest scribalau a devenit istorie si inca una rebutata.

Ori eu, un amator, fara falsa modestie atunci cind ma „forumesc” antiprezidential o fac totusi mult mai bine decit acest cabotin cameleonic resapat fara succes.

De aceea domnilor, m-am gindit ca, daca tot se scot bani frumosi din pupatul fundului prezidential („riscand” chiar sa fii rasplatit cu posturi de europarlamentar) in urma unei astfel de activitati, sa ma reprofilez si sa scriu de bine si mult mai bine decit numitul, despre iubitul nostru presedinte, la un sfert din pretul solicitat de acesta, aducindu-mi si eu astfel aportul la eforturile prezidentiale de scoatere a Romaniei din criza prin economisirea fondurilor destinate imaginii cotroceniste.

In concluzie, cu respect si speranta indraznesc sa va rog pe domniile voastre, care faceti sinteze zilnice destinate ochilor prezidentiali referitoare la activitatea pe forumuri, sa-i atrageti atentia d-lui presedinte ca este unul de-si zice „marcus” care vine cu o propunere ce nu poate fi refuzata.

Sa fiti iubiti, cu multumiri anticipate unul de-si zice

marcus

6 comentarii »

 1. Crezi ca te poti tine de cuvant? Chiar de ai vrea, rana din pulpa condeiului nu te lasa. Ehei, Cristoiul e unul. Nu gasesti prin toate coclaurile un altul sa-i semene.
  Trecand dincolo de gluma, sa spunem ca unii nu stiu sa imbatraneasca frumos. Daca o face din convingere e vai de el, daca o face pe bani… cu atat mai mult. Din pacate nu este singurul din Romania.
  Hai, frate Marcus, treci la treaba. Poate-l lasi tzutz si fara paine pe tzucalar.

  Comentariu de sictireli — 27/06/2009 @ 16:18 | Răspunde

 2. N-ai nici o sansa. Am auzit ca o regula de ultima ora este ca lingaii de cur prezidential sa aiba o inaltime standard, etalonul fiind Boc. Ratiunea acestei conditii este ca, alergand dupa curul presedintelui aflat in miscare pe traseul bar – buda si retur, orificiul bucal al lingaului sa se afle la nivelul orificiului anal al bashinosului. Cristoiu a corespuns perfect noilor reglamentari.

  Comentariu de Florian — 27/06/2009 @ 17:37 | Răspunde

 3. Erata: Ultimul cuvant din comentariu este reglementari, nu reglamentari. M-am inecat ca Vanghelie la mal.

  Comentariu de Florian — 27/06/2009 @ 19:55 | Răspunde

 4. @Amice sictireli: iti propun un joc in ideea de a-ti demonstra cat de tampiti sunt sustinatorii asimetricului. Am niste „amici” cacanii pana’n varful unghiilor de lapicioare, pe forum la jn-cristoiu, care ma injura in draci. Astazi voi baga un text in care fac misto la greu de basescu, insa in aparenta il laud. Te bagi la un pariu ca idiotii vor crede ca il laud?
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 28/06/2009 @ 10:23 | Răspunde

 5. @Florian: nu cred ca esti bine informat. Respectivul deficit de inaltime se rezolva prin metoda boc (ridicatu’ pe varfuri) sau Sarcozy (scaunel), asa ca .. 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 28/06/2009 @ 10:25 | Răspunde

 6. Nu ma bag. Nu-mi place sa pierd. Ma duc la Cristoiu sa citesc si eu injuraturile. Este duminica, ne mai distram si noi. De luni o luam de la cap. Am fugit!

  Comentariu de sictireli — 28/06/2009 @ 12:57 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: