Blogu' lu' Marcus

01/07/2009

Umilirea publica (a cata oara?!!) a bocului

Filed under: Intarata-i Drace — Marcus @ 13:57

Cum deja atitudinea si manifestarile total anticonstitutionale ale acestei chestii numita si basescu si presedinte de tara, nici macar nu mai merita a fi comentate, d’apai combatute de un Parlament supra-dimensionat fesenist, nu-mi ramane altceva decat sa ma stric de ras atunci cand vad cum asimetricu’ face si pipilica si cachita in cap’soru’ aluia de-si zice Prim Ministru de plai mioritic, adicatelea (ati ghicit!) nanoboc.

Si nu numai atat! Ma stric iar de ras si pe mine si pe stomacul meu atunci cand vad cum acest factotum al neamului romanesc se ridica in picioare, o data pentru a-i Domina pe onor drumarii de ulite carpato-danubiene, si inca o data pentru a-i privi in ochi (e drept, pe unii cu ochiul stang – pe aia mai noi in ale „trotuaritului” – iar pe altii, consacrati deja din timpul parandaratului din epoca de ministru al transporturilor, cu ochiul drept – ala popular si supercrestin).

Si asta in timp ce acest hazos al folclorului romanesc, fac aici referire la dom’ Bercean, cu aluzii antologice la „prostanac”,  se lafaie salivar-admirativ in fotoliu, ascultand si luand notite re: „Invataturile Basescului catre drumarii patriei”.

Dumnezeu sa-i odihneasca pe marii caricaturisti ai neamului trecuti in nefiinta (ca de Nea Iancu nici nu mai are rost sa pomenim ), care au ratat ocazia unei asemenea surse de inspiratie de-a dreptul divina!

Pacat ca din grupul-model respectiv lipsea tocmai cel care conform fisei postului (sic!) ar fi trebuit sa fie vioara-ntai ( ati ghicit din nou) , nanobocul.

Iesirea de ieri a iubitului nostru presedinte ar putea fi comentata la nesfarsit. insa zau nu  mai merita.

Si asta deoarece avem subiect gras: „Iluminatul din Gagesti, care precum tanti de la Delphi, sau badita cu osemintele reinhumate de la Maglavit, a avut revelatia dialogului cu „pupilele” basescului, versus un Mircea Badea „lovit” la greu de „pamfletariile” (in esenta golaneli de doi bani)    gagesteanului.

In atari conditii pana si madama Ritzi-Pitzi poate fi trecuta la capitolul derizoriu.

Intarata-i drace!

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: