Blogu' lu' Marcus

02/07/2009

I-a aratat El lui Obama

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 12:18

Cu numai cateva zile inainte de 4 iulie, Mr. President Fart-escu i-a dat cartonasu’ rosu omologului american, indoliind pur si simplu Ziua Nationala a Americii, pe motiv de declinare a invitatiei de a participa la festivitatile prilejuite de aceasta, ba mai mult, scotandu-si la inaintare, in haine cernite, lacheul de casa, nanobocul cel obedient pe care il itinereaza la americani.

Dupa ce a reusit in actualul mandat sa puna efectiv pe chituci diplomatia romaneasca si sa fie  tratat cu curul de mai toti mai marii lumii, a venit randul s-o dea dracului de axa si s-o transforme intr-o mandrete de linie franta.

Acum faptul ca invitatia de a participa la respectiva sarbatoare i-a fost adusa la Cotroceni de un mariner, curier pe’o trotineta, ar putea pe undeva justifica „inviagrarea” muschilor asimetrici si aratarea mijlociului erect catre Casa Alba, da’ gestul respectiv nu poate fi catalogat altfel decat ca o noua productie de muci prezidentiali trantiti in farfuria cu fasole.

In loc sa incerce sa foloseasca profesionalismul singurului ministru valabil din actualul B.O.R.D.E.L, D-l. Cristian Diaconescu, in vederea perfectarii si urgentarii numirii noului ambasador american in Romania, badaranul nostru da cu protocolu’ diplomatic in mocirla si adopta deja consacrata pozitie a maidanezului cu priza la electoratul de peluza.

Sunt convins ca Obama si Staff-ul sau se dau acum de ceasul mortii cum sa-l imbuneze pe chiomb si in termen de 24 de ore vom avea ambasador la Bucuresti, care pe langa scrisorile de acreditare va prezenta si scuze publice in legatura cu incidentul.

Sa te tii atunci chindie la Cotroceni si dansuri tiganesti cu batutu’ podelei cu palma prezidentiala.

Oricum ar fi, prin noua iesire in decor, este clar ca Alesu’ si-a mai atras f’o doua procente electorale plus sprijinul si admiratia Administratiei de la Casa Alba.

Keep walking Fart-escu!

3 comentarii »

 1. Bre, acu’ sunt păreri şi păreri. C-a gafat că nu s-a dus, că nu se face etc.
  După părerea mea a gafat într-adevăr, da’ nu pen’că nu s-a dus ci pen’c-a făcut din asta ştire de presă.
  Regulile protocolului diplomatic, din câte ştiu eu, în asemenea cazuri, prevăd că reprezentarea invitatului se face la nivelul gazdei. Fiind vorba de un Însărcinat cu Afaceri AI, era normal ca nivelul reprezentării României să fie la un nivel corespunzător, deci nu a preşedintelui. Dar asta fără surle şi trâmbiţe ce au răsunat dinainte.
  Astfel, noi am aflat din presă din ziua precedentă, că Preşedintele a „declinat” invitaţia, pe motivul că SUA nu au un ambasador în România. Asta nu se face, e o gafă monumentală. Dar ne mai poate mira?

  Comentariu de Cârcotaşu — 03/07/2009 @ 10:38 | Răspunde

 2. Ei, las’ ca si insarcinata cu afaceri i-a tras-o oarecum lui Base Voda pentru absenta mojica, numindu-l pe sarbatoritul Cristian Diaconescu „Prime minister”… 😆 Numindu-l sau desemnindu-l? 🙂

  Comentariu de Lulutza — 03/07/2009 @ 15:21 | Răspunde

 3. @Lulutza: as merge pe varianta 2. Oricum la Bruxelles, ziaristii il stiu pe chiomb, nu de Mr. President, ci de Mr. Prime Minister. 🙂
  sa fii iubita
  marcus

  Comentariu de Marcus — 03/07/2009 @ 16:01 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: