Blogu' lu' Marcus

13/07/2009

Vine Basescu Sau Nu Vine !

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:57

Acest titlu a fost tema de vineri a postului TV Realitatea, care incepand de dimineata si pana pe la orele 16.00, a facut din aceasta intrebare dublata de ” o demite sau nu pe Ridzi ? ” si triplata de „va vorbi la Guvern de Nabucco, sau nu?”, un thriller care l-ar fi facut pe Hitchcock sa paleasca de invidie si sa se lase de cinematografia in care suspansul este rege.

Fel si fel de reporteri itinerati, ba pe la Guvern, ba pe santierele patriei, insotindu-l pe tovarasul presedinte in vizita sa de lucru, au fost in permanenta legatura cu stiristii din studiouri, incercand, ca bazati pe „bursa zvonurilor” sa desluseasca intentiile Alesului.

Conform acestui  scenariu, stiristul sau stirista din studiouri, au torturat pur si simplu tot ce au prins ca invitati, fara deosebire de culoare politica, punandu-le invariabil aceleasi intrebari si incercand totodata sa afle daca membrii PSD ai guvernului ii vor da de data asta cu tifla asimetricului, in eventualitatea unei noi vizite de directive, sau vor sta din nou cuminti, la coltul de rusine, in genunchi, pe coji de nuci, la fel ca la precedenta vizita a „jucatorului”.

Si asta dupa ce „jucatorul” comentase sec faptul ca in privinta Ridzi subiectul fiind minor (el fiind preocupat momentan de teme majore, cum ar fi salvarea neamului romanesc de la catastrofa efectului de sera, care ne pandeste de dupa usa si de efectul razelor gamma asupra craitelor), nu se injoseste sa comenteze modul in care distinsa ministereasa a bagat zvastul in caraiman si a delapidat mai bine de juma’ de milion de Euro.

Comic in toata situatia a fost finalul acestui thriller dambovitean, final ramas ca in gara, cu un „to be continued”, adica: ” vine Basescu sau nu vine si vorbeste sau nu vorbeste?”

Si asta deoarece iarna nu-i ca vara, iar maine va ploua sau nu va ploua!

De vorbit, Basescu a vorbit totusi, cu ocazia plecarii in vizita la „palestinieni”, atunci cand solomonic ne-a dat sa ne adapam din putul gandirii sale profunde, spunandu-ne in discursul tinut cu aceasta ocazie ca atat israelienii cat si palestinienii au dreptate.

Adica iarasi, afara ploua sau nu ploua!

Adanc, mai adanc decat Groapa Mariannelor!

3 comentarii »

 1. Marcuse,nu vine,c-asa simt io in urina…Dar,pana acolo:
  Cei cu probleme cardiace,nu cititi!In muntzii Fagaras,la cabana Negoiu,e in curs de derulare, o operatiune de mare amploare…Disperatii sunt o mana de turisti,cazati la cabana mai sus amintita..Veni viitura si bloca drumu’ forestier..Jale mare…Napastuitii vor fi imbarcati intr-un elicopter MI17 si vor ateriza ..nepertubati, pe stadionu din Porumbacu(lua-m-ar reacu), ca cica-ar fi localitate sigura…Revenim ,in cateva momente,cu doamna Corduneanu de la meteo,ce ne va explica cum e treaba cu ciclonurile tropicale,ploi bogate si varfuri de precipitatii…Relateaza de la fatza locului,virus ,elicopteristu’ de serviciu…

  Comentariu de virus — 13/07/2009 @ 13:43 | Răspunde

 2. @Virusache: ce facusi vere, ai dat-o la pescuit din halicopter? Auziram si noi de patanie, da’i chiar asa tragica?
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 13/07/2009 @ 14:43 | Răspunde

 3. Bey Virusache, proştii o-nghite şi p’asta, că d’aia e proşti. Ai dreacului, c-au acolo-şa tot ce le vrea pipota, da’ e-n pericol de moarte bre, ce nu s-a auzit.
  Ai auzit să vină cariciopteru dup’un amărât care doarme pe un ziar, pe-o bancă-n parc?
  Să mor io şi tu că n-ai s-auzi!

  Comentariu de Cârcotaşu — 13/07/2009 @ 16:22 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: