Blogu' lu' Marcus

17/07/2009

Ridzi, Banii inapoi! EBA, Demisia!

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:20

Reprofilat in urma scandalului Ridzi, in patiser-simigiu sef, asimetricu’ dupa ce ne-a tratat cu minciunele si gogosi mai ceva ca in basmele copilariei, in final ne-a delectat si c-o placinta moldoveneasca poale-n brau, sperand ca in acest fel, pe de-o parte se va duce gustul de rahat incercat de marea majoritate a romanilor dupa ce au avut de-a face cu facatura portocaliu-sportiv-tinereasca, iar pe de alta parte, ajutat de unii „formatori de opinie intorsi”, precum Ganditorul din Gagesti, va reusi sa faca repede uitat modul in care a ajuns tuta de fixa in ditai Parlamentul European.

Tot in ajutorul acestei intentii a scos de la putina si o bucata mare de Branza  pe post de ingredient la Placinta moldoveneasca, Branza care trage din toate pozitiile si cu tot arsenalul „azimutat” pe Nemirtchi, Nastase si Tariceanu, doar, doar puletele de alegator va pune botu’ la gogosile si minciunelele patiserului sef din varf de Cotroceni.

In toata aceasta reteta, Gagesteanu, tot ca ingredient, o da de gard intr-un editorial la zi si incearca sa induca ideea ca nu asimetricu’, prin gluga de coceni portocalie Mircea Toader, cu al lui denunt de „subminare a economiei nationale” (parca suna cunoscut termenul),  incearca sa arunce gaina nascatoare de pui vii in ograda  Tariceanului, ci facatura vine din partea Parlamentului Romaniei.

Si noi, Sanchi !, nu trebuie sa ne prindem ci sa mergem pe mana mesterului oaracol din Gagesti !

Numai ca noi, nu numai ca ne prindem, dar o oarecare parte a noastra sta bine si cu memoria si nu se va lasa pana nu va afla ce s-a inatamplat cu banii furati de Ridzi si daca ei au fost folositi in campania acestei EBOLE cu „fata umana „(vorba Iliciului) EBA, si de ce aceasta nu-si da demisia, preferand atitudinea de „silenzio stampa” (mai ceva ca echipa Steaua cand o ia pe coaja).

Si chiar daca nu vom afla atata timp cat patiserul ne mai poate vraji cu minciunele si gogosi, sigur vom afla la sfarsitul anului, cand acestuia i se va retrage autorizatia de functionare pentru simigerie, din motive de insalubritate (rahat la locul de munca), punere in vanzare de produse expirate cu risc mare pentru sanatatea consumatorului, furt la gramaj , umflarea notei de plata etc.

2 comentarii »

  1. @Marcus- Din intelepciunea unui marinar aflat in remaneeeeere: La placinte inainte, la ritziboy dinapoi;sus textila, jos kylotzii.

    Comentariu de Antoniu — 17/07/2009 @ 12:53 | Răspunde

  2. @Antoniu: sunt marinar si marinarilor le plac placintele asa ca: sus textila, jos chilotii (dar nu aia de pe MIG-uri sau Air Bus-uri) si la Placinta cu totii 🙂
    sa fii iubit
    marcus

    Comentariu de Marcus — 17/07/2009 @ 14:13 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: