Blogu' lu' Marcus

01/11/2009

Mai Schimba Apa, Basescule, Ca Pute !

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:47

50 in 1.

Dupa aceasta metoda (vezi 2 in 1 si 3 in 1) practicata in cazul produselor greu vandabile, cam atatea termite portocalii poate chiombu’ sa inghesuie intr-un autocar si, cu o coloana formata din astfel de autocare, sa strabata tara in lung si-n lat, avand materia prima necesara pentru baile de multime cu care ne calca pe nervi cu ocazia mitingurilor electorale.

Ca ispravniceasa a dat-o rau, da’ rau de tot de gard cu turismul ecumenic, am vazut cu toti, ce n-am vazut insa este reprezentat de succesul pe care l-a repurtat in folosirea banului public pentru organizarea turismului electoral pe care-l practica cu nerusinare termitele portocalii, etalate prin tara in postura de electorat basescian la purtator.

Orasul Constanta este pentru a doua oara, in acesti cinci ani de mandat ai chiombului, martor la un asemenea descalecat din autocare, pline ochi cu maimute pupinbasiste, aduse pe ban public pe post de aplaudaci si modele foto pentru pozele prezidentiale cu autograf, in lipsa de electorat autohton, in marea lui majoritate insensibil la cucubatele chiombului.

Fenomenul respectiv a fost inregistrat prima data cu ocazia atarnarii patibularului de catre Parlament cand, inca, pe vremea aceea, obedienta televiziune a Vantului, estima numarul participantilor la respectivul miting de sustinere, la mii si mii de constanteni, in ciuda faptului ca micuta Piata Ovidiu n-ar fi putut primi nici macar jumatate din numarul celor inghesuiti cu incaltatorul manipularii de un reporter extrem de zelos.

Deocamdata aceasta metoda ordinara si perversa de manipulare nu are nimic ilegal in ea, singurul lucu care i se poate imputa, fiind faptul ca apa folosita la aceste „bai de multime”, pute al dracului de tare, pe motiv de neimprospatare.

Baiul ar fi in situatia in care, Nica a avut dreptate, si aceasta masa de manevra folosita acum ca aplaudaci, pupaci si pozaci, transportata prin toata tara cu autocarele, se va transforma subit in 22 noiembrie, respectiv 6 decembrie in votaci itinerati pe la diferite sedii de votare controlate de portocalii.

Este foarte posibil ca in aceste zile sa asistam doar la antrenamentul acestor viitori votaci intr-un sport care la momentul alegerilor sa cantareasca greu in stabilirea scorului final.

Abia in acel moment, cetatenii cu bun simt din aceasta tara se vor intreba nedumeriti de ce au stat acasa in zilele respective si vor concluziona cu mult amar: „Vai mama noastra de prostaci ce suntem, uite cum ne-au facut votacii basescieni, mai ceva ca sutii din tramvai!”.

Dar atunci va fi prea tarziu!

4 comentarii »

 1. Ha, ha, ha. Nu te-ai abtinut. Tot te-ai dus 🙂 Lasand gluma deoparte, ai dreptate cand afirmi ca se face incalzirea pentru plimbarea electoratului de la o sectie la alta cu autobuzele. Ai vazut reportajul cu camera ascunsa realizat de reporterii Realitatea Tv la cateva primarii din ordul jud. Giurgiu? Niciun primar nu a spus NU la propunerea de a se aduce „turisti” in comuna. Altii au fost de acord sa se manareasca votul cu urna mobila.
  „…apa folosita la aceste “bai de multime”, pute al dracului de tare…” – Foarte inspirat. Felicitari!

  Comentariu de sictireli — 01/11/2009 @ 13:13 | Răspunde

  • @Hai sa traiesti prietene ! : n-am fost eu, ca iesea cu bataie 🙂 , am shpioni :). Am vazut si reportajul, nimicuta nou sub Soare. Da-l in ma-sa ca n’o fi dracu’ chiar asa de negru, daca are succesul de la Constanta, e bun de pomelnic. Multam de apreciere, o duminica placuta
   sa fii iubit
   marcus

   Comentariu de Marcus — 01/11/2009 @ 13:19 | Răspunde

 2. „… aici, sunt Teiul lui Eminescu si Bojdeuca lui Creanga.”E clar,asta-i ..pupaza din tei ,da-i-as la cioc…

  Comentariu de virus — 01/11/2009 @ 14:43 | Răspunde

 3. E o pupaza, dar si aia vopsita. 🙂 Ramane cum a stabilit Virus la final de comentariu.

  Comentariu de sictireli — 01/11/2009 @ 18:21 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: