Blogu' lu' Marcus

13/11/2009

Cui Ii Este Frica De Cacacea Voda?

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 12:30

Nu este pentru prima data, in acesti cinci ani de harjoneala prezidentiala, cand m-am intrebat ce dracu’ au gasit alde Cristoiu si alti pupinbasisti la el, de l-au catalogat pe chiomb drept „animal politic”?

Asta pana la aceasta campanie electorala, cand am constatat ca marele si bravul barbat de stat, viteaz nevoie mare in luptele de strada purtate impotriva „gaozarilor” sau a „tiganicilor imputite”, carora le mangletste drept trofee, telefoanele mobile, atunci cand vine vorba de o confruntare adevarata fie cu contracandidatii sai, fie cu jurnalisti sau realizatori TV, altii decat cei care il pupa cu nerusinare in cur, baga viteza iepurelui aflat in bataia pustii si aplica tactica sarpelui aflat in cautare de gaura in care sa se ascunda. Lasitatea de care da dovada acest Cacacila Voda cu ifose de „masquile feroce”, in aceste zile de campanie, in ceea ce priveste posibilitatea de a se confrunta in direct cu contracandidatii sai va fi probabil studiata de polititologi, in regim de premiera universala si va fi inscrisa in manuale la capitolul „Asa, nu!”, dovedind in acelasi timp doua lucruri.

Prima; legendara temeritate a marelui barbat si om de stat Basescu nu este altceva decat un balon de sapun, creatie a scribalailor pupinbasisti, chititi pe foloase sau bani grei, sa-i umfle muschii cu pompa de vid (oops!).

Secundo; chiar daca prin absurd Traienel a posedat oarece vana intr-o anumita zona anatomica rusinoasa, aeasta s-a irosit in momentul in care i-a imprumutat udroaicei testiculele pentru a face impresie la Comisia de Ancheta.

Singura fapta de arme pe care a comis-o in aceasta campanie electorala s-a rezumat in a reusi, inconjurat fiind de garzi de corp, conduse de o duduie portocalie cu talie de luptatoare de summo, sa nu-i cedeze  lui Mircea Dinescu microfonul, pe care apoi l-a folosit pentru a-l mahalagi intru besteleala pe poet, ca la usa cortului, sigur ca nu are cum sa primeasca replica.

In rest ‘mnealui, in totala penurie de idei electorale si de sange in instalatie, s-a multumit in a poza pe post de vitel la poarta noua, sprijinit de un televizor de butaforie, din care trei surogate expirate de Badea, Gadea si Stan se produceau cu niste texte penibile ce se doreau parodii ale emisiunilor celor trei incriminati.

Ah, si a mai facut ceva! In fata hoardelor portocaliii itinerate prin toata tara cu deja celebrele autocare ale lui Nica, a fluturat martial oarece arme albe cu intentia declarata de a le lua gatul lui Iliescu, Vantu, Voiculescu si tuturor ciutacilor ce-i vor sta in calea spre victorie. Si cam atat!

Jalnic personaj, de tot cacatul presedinte!

Ori in tot acest timp, Gadea, Badea si Stan au jucat si joaca la perete, folosindu-l pe post de minge de carpa, castigand meci de meci si seara de seara prin neprezentare, spre amuzamentul total al unei audiente din ce in ce mai mare, care se intreaba nedumerita unde-i animalul politic, fiara-fiarelor, leul-leilor paralei, regele junglei etc. pentru a-i pune cu botu’ pe labe si a le baga mintile in cap.

Iete ca nu-i!

In aceste conditii, daca Cacacea Voda mai vrea sa salveze usoarele urme de credibilitate si/sau onorabilitate masculina ramase trebuie, vorba lui Nenea Iancu, sa fie „barbata” si, chit ca nu i-a placut, sa mai stea o data macar la Badea sau la Stan, daca la Geoana, Antonescu sau Oprescu nu-l ajuta sistemul de irigatie al instaltiei.

Daca luam in calcul toata aceasta strategie folosita de Cacacea Voda in lupta pentru un nou mandat putem raspunde si la intrebarea din titlu. Lui Cacacea Voda ii este frica de el insusi si de ce raspunsuri ar trebui sa dea la atat de multele intrebari referitoare la ticalosiile si nerealizarile sale din toata aceasta perioada.

8 comentarii »

 1. Păi vezi că ştii răspunsul? Păi cum s-apară el şi să se supună unui tir de întrebări la care n-are nici-un răspuns. N-o să-l vedem anul ăsta nici măcar la o confruntare directă, nici înaintea turului 1 şi nici înaintea celui de-al doilea. Poate doar să apară cu „întrebătorul preferat”, Emil Hurezeanu, dacă şi ăla va mai fi de acord să-i adreseze numai întrebări convenabile. Altfel e jale mare dom’le. Sac de box ar fi.

  Comentariu de Cârcotaşu — 13/11/2009 @ 13:20 | Răspunde

 2. @Carco: din pacate, sau din fericire (depinde de ce parte te afli) nici macar Hurezeanu nu mai corespunde cerintelor si exigentelor Marelui Reformator, eventual Pora sau Iantu la „Copiii spun lucruri trasnite” ! 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 13/11/2009 @ 13:32 | Răspunde

 3. Acu’ nu e neapărat vorba de ce parte te afli, că nici nu mai are importanţă, contează ce vezi: paharu gol pe jumătate, sau plin, tot pe jumătate. 😆

  Comentariu de Cârcotaşu — 13/11/2009 @ 15:03 | Răspunde

 4. […] * Lui Cacacea Voda ii este frica de el insusi si de ce raspunsuri ar trebui sa dea la atat de multe… […]

  Pingback de FARISEUL. BĂSESCU, CINE ALTUL… « Sfinxul — 14/11/2009 @ 16:14 | Răspunde

 5. […] * Lui Cacacea Voda ii este frica de el insusi si de ce raspunsuri ar trebui sa dea la atat de multe… […]

  Pingback de No offence mister president: închide ochii şi deschide larg hăhăind guriţa… « Sfinxul — 27/06/2010 @ 17:16 | Răspunde

 6. […] * Lui Cacacea Voda ii este frica de el insusi si de ce raspunsuri ar trebui sa dea la atat de multe… […]

  Pingback de Errare humanum est. Perseverare diabolicum est!.. bă-SECULE! Marş, javră ordinară ! « Sfinxul — 09/02/2011 @ 02:56 | Răspunde

 7. […] * Lui Cacacea Voda ii este frica de el insusi si de ce raspunsuri ar trebui sa dea la atat de multe… […]

  Pingback de Adrian Năstase, SINGURUL premier în timpul guvernării căruia Economia României a fost PE CREŞTERE, ne avertizează! CITIŢI ŞI DAŢI MAI DEPARTE !! « Sfinxul — 17/02/2011 @ 03:50 | Răspunde

 8. […] * Lui Cacacea Voda ii este frica de el insusi si de ce raspunsuri ar trebui sa dea la atat de multel… […]

  Pingback de Antena 3 e si aici ! bă-SECULE, știu, te oftici !! Dar USL-ul, unde naiba e ??!! | Sfinxul — 26/07/2013 @ 05:27 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: