Blogu' lu' Marcus

21/11/2009

Sincere Condoleante

Filed under: Romania the Land of Choice! — Marcus @ 12:10

Sincere condoleante poporului pupinbasist pentru greaua si imensa pierdere suferita, in timpul confruntarii electorale din data de 20.11.2009, prin trecerea in nefiinta politica a mult iubitului si stimatului lor tovaras conducator.  Inmormantarea si slujba religioasa vor avea loc pe data de 07.12.2009, in “cimitirul” din incinta penitenciarului Poarta Alba (jud.Constanta), la doi pasi de localitatea natala Basarabi.

Epitaf:

Deghizata fuse cioara,
Intr-un vultur imperial
Si tocat-a precum moara,
Dar se stinse cam banal.

5 comentarii »

 1. 140 de minute cu „cei mai buni dintre muritori”

  O cameră insistă pe moaca schimonosită de aluviunile ultimei glaciaţiuni paranormale, lăsându-te să ghiceşti sub bretonul prăfuit, pe ce a mai rămas din justiţiara aflată în terminala fază politică (misa arătat).
  Astea-s semnele de început ale sfârşitului, prevestit cu îngrijorare şi de chipul rătăcit în mocirlă al primei doamne.O altă cameră zăboveşte suficient de mult pe falangele cuprinse de un puternic tremur maladiv de “sorginte” alcoolică, incapabile să ţină sceptrul domnesc,
  cerând parcă taimautul veşniciei, în repaus încrucişat pe un piept lipsit dintotdeauna de scutul bărbătesc. Răsbuzata beleşte ochi mari melancolici, prevestind apropiata saftea a clopotului de la Cotroceni, stigmatizat cu un nume predestinat a-i face de ruşine pe purtătorii lui. Marele perdant, capricornul, rău sfătuit după facilul succes de la Cluj, neavând punga colectoare sub coadă, a risipit, din belşug, o puzderie de biluţe negre pe care le credea perle, spre bucuria imensă a înţeleptului grec penelist cu papion; vrând anume să sfideze Casa Comunistă a Poporului până la confuziunea cu grajdul. Sucă a punctat tot timpul, concret, fără lălăială (îşi făcuse toate lecţiile temeinic cu cei mai desăvârşiţi meditatori), amintindu-şi până şi neesenţialul exemplu, cum că cea mai bună faptă a sa, în contrast cu scorpionul, a fost aceia că nu şi-a dat afară din casă soacra-mamă a 7 orfani !
  Cel de Sus nu rămâne dator, şi l-a răsplătit pe Sucă în selecţia de aseară, ca detaşat şi meritat câştigător; notaţiile finale : Gioană cu 8,5 , Antonescu 6 şi Băsescu 5,5.
  Aşa să votăm mâine : GIOANĂ PREŞEDINTE (şi Năstase premier).

  Comentariu de Un alegător — 21/11/2009 @ 16:59 | Răspunde

 2. Nici nu ştiţi ce mult le plac oamenilor poveştile, dar mai ales nu ştiţi cât de puţin pot ei să deosebească o gogoriţă îmbrăcată în cuvinte alese de un adevăr searbăd. Chestie de gust, iar gustul trebuie să fie controlat de posesorul preşedintelui.

  Comentariu de ElZap — 21/11/2009 @ 19:35 | Răspunde

 3. Băsescu şi Caragea – domnitorii ciumei

  “Declaraţia unui cioclu imun al Bucureştiului din vremea ciumei lui Caragea Vodă : – Azi am îngropat numai 14 din cei 15 morţi deoarece unul a fugit !”. – Pricepi cum devine cestiunea la o adică Băsescule, pe care ţi-o vând ca informaţie fără chitanţă ? aşa cum aflai de la tine că se topiră 4 din cele 14 milioane $ pentru răscumpărarea ziariştilor răpiţi în Irak.

  Comentariu de Sextant — 22/11/2009 @ 06:54 | Răspunde

 4. De ce s-a cocoşat Roberta

  – Înţeleptule ai faima inginerului de suflete şi toate cele. La 35 de ani sunt cocoşată de-a binelea. În genunchi îţi cer sfatul (se prosternează Roberta),
  – Apropo de statul în genunchi! Asta e poziţia ergonomic- erotică pentru zodia ta, a Berbecului, ce trebuie s-o practici cu partenerii scunzi, şi nu cea cea cu oala pe cap şi partenerul agăţat de toarte care ţi-a creat solicitarea de flambare nefericită. Ar mai fi un amănunt.
  – Care înţeleptule ?
  – Treci la PSD după marea cădere. Acolo sunt feciori înalţi pe calibrul tău…
  – !!!

  Comentariu de Ac. — 22/11/2009 @ 09:38 | Răspunde

 5. Votai si-actualizai
  ……………………
  Gata si cu trambitele
  Se potilesc apele…
  Azi dadui iarasi cu tov
  Scuze,voi sa zic tatov…

  Si-am tatov de-atatea ori
  Multe sigle si culori…
  Enitelub io avui
  Si cu tov dadui la mui……

  M-au tot luat in icirac,
  De n-ar fi iar un tacac…
  N-ar face alesii truc,
  S-o primesc din nou in ruc…

  N-avusei de loc, azi ,trac,
  Ii tot randuii la rac…
  La alup vor fi de-acum,
  Si-om mai da putin eium…

  De-ar fi „dat” totii cu har
  Si n-ar fi votat tahar,
  Azi,n-ar fi fost cu naduf
  De-mi venea chiar sa ii tuf…

  Comentariu de virus — 22/11/2009 @ 18:17 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: