Blogu' lu' Marcus

23/11/2009

Basescu’s Dead, Long Live Crin, Long Live Geoana !

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 13:20

Se pare ca zicala cu noaptea si cu efectul ei benefic asupra hormonilor nostri este adevarata si ca, dupa ce Crin Antonescu a pus nejustificat situarea sa pe locul 3 in competitia electorala pe seama presei, a inteles in final situatia si a acceptat-o cu fair play-ul carateristic unui adevarat om de stat.

Si in plus, in declaratia facuta astazi, identifica din nou corect inamicul comun, cat si faptul ca unica solutie pentru a scapa tara de prezenta satanica protapita in scaunul prezidential, rezida in formula guvernamentala cu sustinere majoritar-parlamentara, oferita de o alianta cu PSD-ul si UDMR-ul.

Dupa douazeci de ani de curvaraseala politicianista se pare ca in sfarsit putem spune ca,dusul rece aplicat de chiomb democratiei in Romania a reusit in mod paradoxal sa trezeasca ratiunea si s-o puna in drepturile ei la momentul luarii de decizii majore, in ceea ce priveste interesul national.

Bravo Crin, Bravo Liberalii, Go Noua Putere din Romania!

2 comentarii »

  1. Vezi, ti-am zis sa stai calm ca se rezolva. Oricum, cheia a fost si este la voi si se cheama Johannis (pentru a atrage la vot cat mai multi alegatori liberali, nu numai pe ”talibani” care ar fi votat oricum cu oricine impotriva lui basescu).

    Comentariu de atreides — 23/11/2009 @ 18:24 | Răspunde

  2. @Atreides; eu in general sunt calm (profesia, bat-o vina!), baiu’ consta intr-un eventual orb al gainilor ce ar fi putut sa loveasca epidemic o anumita parte de electorat. Oricum, este bine ca lucrurile sunt clare. Amuzant si de plans in acelasi timp (dar nu de mine)este pozitia „disperat la pamant” la care se antreneaza pedeleu’ acum.
    sa fii iubit
    marcus

    Comentariu de Marcus — 23/11/2009 @ 18:39 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: