Blogu' lu' Marcus

23/11/2009

Videne…

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 18:41

..stai prost cu vederea nene, de la prezervativul pe care vi l-a tras chiombu’ pe ochi ai inceput sa vezi Basca lui Iliescu acolo unde nu trebuie. Doare, asa-i?

3 comentarii »

 1. Ii reamintesc Domnului Videanu (am pus majusculele din greseala, nu le merita) ca , in urma cu fix 1 an, era mare fan al melodiei de mai jos:
  http://www.trilulilu.ro/izabella55/bb15b6322a9a19
  Acum, ii dedic cu tot „dragul” inca una:
  http://www.trilulilu.ro/bog4vendeta/54b77eb53091b1

  Marsh, ma!!!

  Comentariu de Cristina — 23/11/2009 @ 19:15 | Răspunde

 2. Da cine dracu’ se mai uită la ce spune Videanu? Apropo, ăsta-i ăla cu borduriada?

  Comentariu de Cârcotaşu — 24/11/2009 @ 02:11 | Răspunde

 3. Oameni buni, eu nu stiu cati ani aveti voi. Eu am 42 (multumesc, la fel:) si m-as cara, nu m-as cara in Australia. Daca eram destept, o faceam acum 20 de ani. Am tot sperat insa ca va fi bine si in tara mea. Mi-a fost, doar 4 ani, sub guvernarea Tariceanu. Apoi, iadul pe pamant.
  Nu poti sa nu te aliezi cu PSD-ul. Un PSD de capul lui, in minoritate in parlament inseamna iarasi o guvernare cu amanari si furaciuni. Pe de alta parte, indiferent cat de independent e Johannis, tot PNL scrie pe el. Iar prostanacul nu poate fi presedinte-jucator, din motive de “cojones”. Executivul va fi asadar liberal. Tot ce-as vrea e sa avem Justitia, Internele, si Economia. Se pare ca le vom avea, pentru ca una dintre conditiile americane pentru sprijinirea lui Geoana a fost injumatatirea PSD-ului. N-o s-o faca el, ci o sa ne lase pe noi. In traducere libera, pentru cunoscatori, e razboi cu FSB. FSB a amenintat ca daca nu iese omul lor, Basescu, Vestul nu va avea gaze la iarna. De aceea, Angela Merkel vine intr-o vizita “turistica” la Cluj, cu o zi inainte de turul 2. Sigur se va vedea cu Johannis. Si probabil ca va negocia si cu niste “turisti” rusi. Din intamplare, banuiesc, niste turisti americani vor trage si ei cu urechea…
  Pe Romania se bat Rusia, care vrea control economic prin vechile cartite si “conserve”, SUA, care ne vrea strategic si militar (mai nou si ghimpe in coasta UE, eventual si cu iesire din UE), dar si UE, cu riscul negocierii cu rusii.
  S-ar putea, optim, sa nu se mai contreze SUA si UE intre ele, iar Geoana si Johannis sa se inteleaga, mutatis mutandis. Basescu insa este o catastrofa ruseasca peste Romania.
  Si pe mine ma doare mana, dar trebuie sa votez Geoana.

  (Salve Marcus! Arunc cate un textisor pe unde pot, dupa cate informatii adun. Am surse bune, nedivulgabile. Stiu ca sunt folosit ca voluntar… Daca m-ar si plati, nu mi-ar pare rau. Dar nu-mi pare rau nici pe gratis, intrucat o fac din convingere si cu savoare:)

  Comentariu de Felix-Gabriel Lefter — 25/11/2009 @ 07:53 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: