Blogu' lu' Marcus

28/11/2009

Basescule, Jos Labele de pe Bogdan si Mama Sa !

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 13:30

Prins cu tot neamul pisicesc in sac (nu doar cu o mata amarata) si filmat in timp ca aplica convingator politic un pumn electoral in plina figura unui copil, chiombu’ a schimbat brusc de drum .

Pentru a escamota, eventual a stinge, scandalul imens generat de gestul sau incalificabil si-a adus aminte ca temerile, frustrarile, grijile si neimplinirile romanilor nu constau musai in numarul camerelor parlamentului Romaniei sau in cantitatea de chiriasi gazduiti, ci in preocuparea majora si aproape obsesiva a acestora fata de traiul de o zi pe alta, la care am ajuns dupa cinci ani de mandat basescian.

Si asta dupa ce tema centrala a campaniei sale electorale a constat in stigmatizarea unor dusmani personali pe care i-a inzestrat cu puteri supranaturale si apoi i-a varat pe un scenariu „sifi” de sorginte securisto-comunista intr-o imensa teorie a conspiratiei menita sa subjuge definitiv si irevocabil usoara bruma de libertate de care se mai bucura boboru’.

In timp ce Mircea Geoana, in tot timpul campaniei, a vorbit alegatorilor despre programe economice si sociale cu aplicare pragmatica in efortul de a scoate tara din haosul in care ne-a adus dementul chiomb, acesta, inarmat ad-hoc cu fel si fel de armament medieval, sabii, ghioage, sulite etc. daruit de sustinatorii sai trepanati, adepti ai exilarii adversarilor politici ai uratului, pe diferite maluri ale batranului Danubiu, a gasit de cuvinta sa fluture martial deasupra capului panoplia susamintita si sa ameninte adversarii imaginari fie cu luarea capului, fie, in cel mai fericit caz, cu deportarea, aducandu-le tot timpul aminte ca „de ce le este frica, nu vor scapa!”.

Campania dusa de Mircea Geoana, dublata de intelepciunea politica a liberalilor si a celorlalte forte politice responsabile din tara si-a gasit materializarea in proiectul Iohannis, menit sa aduca normalitatea si unitatea intr-o tara devastata de politica de ura si dezbinare nationala dusa de un derbedeu tiranocrat si mai nou molestator de minori.

Aerele martiale emise de chiomb au imbacsit o atmosfera deja profund viciata si au lasat in urma lor un iz puturos-sulfuros specific tuturor emanatiilor gazoase lansate pana acum de Cacacila Voda.

Asa ca „animalul politic” s-a decis sa schimbe placa si dupa ce initial ne-a anuntat ca asteapta un e-mail de la americani sau frantuzi prin care sa i se notifice terminarea crizei, deoarece el nu stie ce masuri ar putea fi luate, acum se da la Geoana cu insinuante muscaturi de cur, pe motiv ca acesta ar fugi de confruntari direct-televizate pe teme economice cu el.

De tot rasu’-plansu’ ! Nemaipunand la socoteala ca poate, in felul acesta, toata suflarea romaneasca ar uita de incidentul reprobabil pe care l-a vazut deja o lume intreaga.

Eu, in locul lui Mircea Geoana, de aceasta data chiar ca as evita in scarba orice alaturare, fie si intr-un platou de televiziune, cu aceasta scarnavie, capabila sa loveasca un minor si apoi sa minta cu nerusinare, dupa ce cu trei ore mai inainte cauta disperat „justificari” live pentru pumnul dat unui copil.

Ceea ce este cu adevarat tragic in aceasta afacere, nu este pumnul dat atunci, ci efectele acestuia dupa cinci ani de zile, efecte aplicate unei femei simple, mama a unui copil care a avut nesansa sa-i stea in cale bestiei.

Atat mama cat si copilul au fost supusi unor presiuni si amenintari de neimaginat, caracteristice Inchizitiei, Gestapoului sau Securitatii numai pentru a nu spune adevarul si a-i salva curul cacat acestui avorton caruia „desi nu i-a placut, mai vrea o data!”.

Au ajuns saracii oameni sa se roage cu lacrimi in ochi si cu groaza in suflet sa nu mai fie solicitati sa spuna adevarul si sa retracteze ceea ce au declarat deja, de frica chiombului si a haitei sale de sacali portocalii.

Inadmisibil in Romania europeana a sfarsitului de an 2009!

Aceasta situatie trebuie sa inceteze pe 6 decembrie, iar acest psihopat sa se duca dracului si sa ne lase in pace!

Un comentariu »

  1. L-am ascultat pe baiat la Realitatea Tv, in interventia sa telefonica. Chiar era speriat. Mi-a lasat impresia ca invatase o poezie. Cred ca cineva „binevoitor” l-a sfatuit ce sa spuna. Pana aici s-a ajuns. De la pumn, la teroare.

    Comentariu de sictireli — 28/11/2009 @ 16:12 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: