Blogu' lu' Marcus

13/12/2009

Vantu, Aport!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 14:09

Dupa ce si-a indeplinit cu succes misiunea de intoxicare ce a avut ca rezultat compromiterea aiurea a candidatului Mircea Geoana, Vantu, prin postul de televiziune Realitatea TV, a revenit in forta la vechea dragoste cotrocenista, osanalele si pupinbasismul topaind din nou vioaie in politica editoriala a acestui post.

Dragoteasca zburda iarasi ca o ciocarlie la brat cu nanoboc, Ursu isi permite, in calitate de moderator, sa apostrofeze un lider PSD, pe d-l Duvaz, cu acuze gen „mintiti d-le Duvaz!” pe motiv ca acesta si-a permis sa citeze una din multele ziceri-deziceri cucubatic-basesciene, Iosif Boda oracoleste, pe post de Tata Omidu’, decizii aberante ale Curtii Constitutionale, iar Turcescu valseaza cu Cristoiu pe o partitura manipulativ probasista de cea mai proasta calitate.

Acesta din urma, dupa ce a schimbat de drum, fermecat de puritatea morala, calitatea intelectuala de invidiat si viitorul politic al EBA-ei si a incasat tone de invective, ziceri de origini si suspiciuni cu privire la starea sa psihica in urma tampeniilor osanaliste publicate in ultima vreme in Jurnalul National si dupa ce o perioada nu si-a gasit decat sporadic loc de vocalize pupinbasiste cu pretentii de analize politice pe labe unuteve si Taraf TV, a prins din nou aripi si ia bani grei pentru a-l pupa pe chiomb drept in cur, la Turcescu in emisiune.

Intr-o incercare penibila de a justifica „performanta” Basescului de a-l depasi pe Mircea Geoana cu saptezeci de mii de voturi, care put de la o posta a jaf  la drumul mare, sau mai bine zis „castigate” la mustata in  finala disputata in diaspora, unde votantii au batut orice record de viteza la momentul votarii, cate unul la fiecare 15 secunde, mimand din nou pozitia de analist politic independent, ne spune cum ca intreaga suflare romaneasca, cu catel si cu purcel, au schimbat in campanie posturile de televiziune preferate, pentru a se muta cu persecutatul de moguli Basescu, ba la OTV, ba labe unuteve, ba la Etno TV, unde i-au ascultat acestuia jelania, dupa care s-au calcat  in picioare pentru a-l vota si a-l razbuna in acest fel.

Pe acest tipar si cu spume de inteligenta jurnalistica la gura, provocate de ticalosia celor care l-au izolat politic pe chiomb, cu scopul de a le lua romanilor si cenusa din vatra, oracolul comunistoid rebutat din Gagesti, toarna apoi tampenie, dupa tampenie, timp de o ora, incercand sa convinga romanii ca, de fapt chiombu’  „a castigat” pe bune si nicidecum ca rezultat al fraudei ordinare si masive la care a fost supus procesul electoral pe data de 6 decembrie.

Si da-i si lupta si bla, bla bla mai ceva ca la sedintele PCR  si in paginile Scanteii Tineretului!

Si asta in timp ce telespectatorul, din ce in ce mai in ceata, se intreaba cum dracu’ a ajuns Vantu’ si postul Realitatea TV, in rolul de Bau Bau din discursul Basescului adresat alegatorului roman, atata timp cat mogulul nu si-a dezlipit nicio clipa buzele din cavitatea  situata intre bucile prezidentiale ?

Raspunsul la aceasta intrebare este cat se poate de simplu si la mintea oricui.

Nu Posta Romana a fost adevarata miza pusa in joc pe post de sperietoare pentru prostanacu’ de pulete cu drept de vot multiplu, ci dosarele mafiotului vantos care, atunci cand chiombu’ a ordonat „Aport!”, a purces in cea mai mare viteza si l-a adus pe Geoana in dinti la ceas de noapte, subiect de inspiratie si poza cu sonor pentru baietii cu epoleti si ochi albastri.

5 comentarii »

 1. Cred in scenariul tau. Vantu este omul de casa al lui Base. Cred ca Vantu l-a lucrat pe Geaona. Dar asta nu-i o scuza pentru Prostanac. Si mai cred ca Geoana stia ca nu avea ce cauta la Vantu in perioada aceea, dar argumentul pe care i l-a servit SOV la telefon, l-a aruncat direct din papuci si halat in automobil. Cred ca Geoana nu a avut de ales. Oare ce i-a luat mintile lui Geoana de l-a facut sa gafeze decisiv?

  Comentariu de sictireli — 13/12/2009 @ 14:29 | Răspunde

 2. @Buna amice: sincer sa fiu habar n-am,ori e de buna credinta, ori e prostanac. S-ar putea totusi sa fie un prostanac de buna credinta ! 🙂
  sa fim iubiti
  marcus

  Comentariu de Marcus — 13/12/2009 @ 14:43 | Răspunde

 3. Prostanc de buna credinta este mai postanac decat prostanacul de rea-credinta 🙂

  Comentariu de sictireli — 13/12/2009 @ 15:20 | Răspunde

 4. Capitane de judet…

  Noaptea votu’ se fura!

  Fruza verde foi de prun
  Spune, spune mos batran(Iliescu)
  Spune votu’ cand se fura
  Of, noaptea pe fulgeratura!

  Mai nou, alegerile se pierd noaptea!
  In noaptea anterioara dezbaterii televizate, cand umbli dupa relaxare in loc sa te odihnesti, si-n noaptea de dupa anuntarea exit-poll-urilor, cand se numara bobocii si nu trebuie sa mergi la culcare… ca te ciuruie adversaru’

  Comentariu de Plano — 13/12/2009 @ 20:57 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: