Blogu' lu' Marcus

15/12/2009

Basinosii

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:11

Sunt noua la numar, cu mai bine de jumatate din cariera petrecuta in regimul comunist, in care condamnau la ani grei de puscarie taranii romani care „furau” un sac de coceni de pe campurile pline de recolta parte a proprietatii socialiste.

Revolutia i-a spilit insa si i-a recompensat cu locuri de vis, platite la greu, locuri la care nu ar renunta pentru nimic in lume si ar comite orice numai pentru a nu-si misca dosurile ridate din ele. O singura grija au, ca o anumita persoana sa nu traga prea tare de sertarul in care le sunt depozitate „mapele personale” completate de anumite dovezi ale activitatii lor in slujba patriei si a conducatorului iubit inainte de decembrie 89.

Iar aceasta grija si-au rezolvat-o schimband conducatorul iubit cu altul si mai iubit, uitand pentru ce au fost numiti in scaunele in care se lafaiesc, mai ceva ca in niste tronuri imperiale, transformandu-se din decidenti supremi in ceea ce priveste garantarea Constitutiei in statul de drept Romania, in arbitri mituiti ai presedintelui jucator in meciul acestuia trucat impotriva democratiei si a valorilor sale.

De-a lungul celor cinci ani de mandat basescian s-au umplut de ridicol si penibil, dand niste decizii de rasul curcilor, toate favorabile actualului presedinte, care l-au ajutat sa se apropie, pas cu pas, de compromiterea totala a Constitutiei Romaniei si a statului de drept, inlocuindu-l treptat cu statul politienesc, in care legea a fost inlocuita cu pohta de razbunare personala prezidentiala, inamicii sai politici si nu numai fiind monitorizati in cele mai intime ipostaze.

Toate fanteziile presedintelui in materie de incalcare a legilor tarii si-au gasit justificarea si legitimarea prin decizii ale celor noua Basinosi.

Cu toate acestea, in cazul contestarii de catre PSD a acestui simulacru de alegeri in care furtul masiv si grosolan a fost etichetat eufemistic drept „posibila frauda electorala”, am sperat din tot sufletul ca macar in ceasul al doisprezecelea si sub presiunea celor peste cinci milioane de romani care au votat cinstit si responsabil in ideea restabilirii normalitatii intr-o tara devastata politic si economic de toanele unui om ahtiat dupa Puterea totala, celor noua Basinosi sa le vina mintea la cap si sa arate romanilor si democratiilor occidentale, ca poseda coloana vertebrala si dau un verdict in conformitate cu opinia generala bazata pe tone de material probator.

Ti-ai gasit !

De frica tatucului care i-a amenintat ca nu le mai schimba pemparsii si ca-i va lasa cu postreriorul gol si rahatit de faptele trecutului la discretia unei asistente avida de scenarii telenovelistice, Basinosii si-au facut din nou treaba murdara, imbrobodind boboru’ cu numararea unor voturi irelevante sub aspectul numarului in ceea ce priveste furtul ca in codru practicat de portocaliii Basescului, lasand neatinse maldare de dovezi care, bine cantarite si interpretate, ne-ar fi dat dimensiunea reala a furtului prin care Basescu ne-a fost facut cadou de romanii din diaspora si de moldovenii lui Voronin, in ciuda faptului ca presedintele de drept al romanilor din fruntariile tarii, a fost ales si, in inima celor care l-au votat, va ramane Mircea Geoana.

Si uite asa, si ultima instanta a statului de la care romanii de buna credinta mai asteptau oarece intentie de a se face dreptate, a fost brusc, rusinos si cat o mai fi Basescu la putere, cu sertarele doldora de „mape personale”, decredibilizata si transformata in unealta perfecta a actualului presedinte in lupta lui impotriva democratiei, a institutiilor statului, a clasei politice si a o jumatate din poporul roman.

Va multumim Basinosilor, puteti sa va trageti linistiti sulfuroasele caracteristice pentru varsta a treia,  pe holurile si in incaperile institutiei in care vegheati la planul presedintelui de distrugere a tarii.

9 comentarii »

 1. Ziua buna, Marcus. Era de asteptat ca asta se va intampla. In razboiul cu Basescu, ramane pe data viitoare. Nu avem de facut decat a ne reculege ca sa putem sa pornim la drum, impartind amenzi in stanga si in dreapta. Nu prea e alta alternativa. 🙂

  Comentariu de Ada Rus — 15/12/2009 @ 11:37 | Răspunde

 2. @Buna sa-ti fie inima Ada. Ai dreptate, sunt totusi curios ce text de vraja vor baga in motivatie.
  sa fim iubiti
  marcus

  Comentariu de Marcus — 15/12/2009 @ 11:43 | Răspunde

 3. @Ada PS: verifica-ti e-mail.
  sa fim iubiti
  marcus

  Comentariu de Marcus — 15/12/2009 @ 12:58 | Răspunde

 4. @marcus
  din ce am aflat eu, ce a izbutit sa stranga psd-ul ca probe, abia a adunat dileme pentru vreo mie-doua de voturi; chiar admintandu-le, juridic nu aveau cum sa ia alta decizie; problema e legii electorale, nu a Curtii;

  Comentariu de cristian — 16/12/2009 @ 06:25 | Răspunde

 5. Marcus,
  Prin numararea voturilor nule (parca mai multe de 140000) ce s-a dovedit?
  Din ce am inteles eu se pare ca printre ele s-au mai gasit si voturi valabile care, in mare, ar fi fost favorabile presedintelui HOT. De fapt acest lucru s-a urmarit? Poate ca CC, in calitatea ei, trebuia sa fie explicita asupra numararii, explicind ce trebuie sa evidentieze numaratoarea, in ce conditii se face, cine trebuie sa numere, cine este observator, daca numaratoarea se face clipa de clipa (pina la epuizarea oamenilor, care firesc si ei pot gresi si nu sint raspunzatori de numaratoare- buna sau rea), daca la desfacerea sacilor si sigiliilor mai trebuie sa fie la indemina stampilele de la votare, daca acestea mai pot fi folosite de pdl-ei, care nu sint absenti de la aceste activitati (?).
  Interesant ar fi fost daca, ipotetic, numarul de voturi anulate in defavoarea „alesului curtii” ar fi fost de 139000! Nu? Si pe acestea s-ar fi gasit 2-3 sau mai multe stampile, sau scrise injuraturi (cu referire la femeile iubite, amante?) de tot felul, sau orice altceva care sa anuleze voturile. Ce zici? Dca nu se ard aceste voturi te incumeti sa stam „inchisi” citva zile (se poarta, ai vazut si „invitatiile” DNA din ultimile zile) sa „aratam” prin renumarare, ca voturile anulate au fost pentru Dl TB. Sa-l scoatem din „rahatul” in care a ajuns prin subordonatii sai? Ai ca merita!
  Sa ma ierte Dumnezeu! Am fost putin ironic. Dar CC nu si-a facut treaba corect. A dat dovada de insuficienta! Pacat de calitate si virsta la care intelepciunea, cinstea si adevarul, ar fi trebuit sa fie chezasa pentru binele romanilor. Usurinta, oamenilor in slujba publica, cu care se gindeste este proverbiala la noi. Cintarul este de partea banului. Totdeauna banul a fost decisiv. Bravo noua popor roman!

  Comentariu de pastel — 16/12/2009 @ 06:50 | Răspunde

 6. @Cristian: nu stiu ce ai aflat tu si din ce surse, insa in cazul nostru este vorba de principiu. Spun asata, deoarece in cazul votarii este foarte greu de dovedit dupa incheierea votarii faptul ca s-a furat si mai ales, imposibil de dovedit, in favoarea cui s-a furat. Chiar si aceasta numaratoare a voturilor nule, dand o diferenta de 1% din voturi, ca nefiind corecte, reprezinta o dovada de neregularitate care ar fi putut sa influenteze rezultatul alegerilor, nu importa in favoarea cui. Ma indoiesc insa ca dovezile produse de psd ar fi indicat un numar atat de mic de fraude la vanzoleala pe care am vazut-o cu toti, fara alte dovezi in ziua de vot, la faptul ca basescu stia inca de la ora 19.oo, cand rezultatul din strainatate nu venise, iar in tara il batuse Geoana, ca a „castigat”, atata timp cat si rezultatul din strainatate l-a dat castigator doar cu 70.000 de voturiin pllus, voturi care au anulat si cele 15.000 de voturi cu care-l devansase Geoana in tara. Am impresia ca esti un tip cu cea glagorie mai mult decat medie pentru a te lasa pacalit de chestia asta intentionata „sa-i scoata” pe Basinosi” din mocirla pe care si-au asumat-o ca garanti ai vointei chiombului de a face praf democratia in Romania. Nu Cristi, dovezile, chiar si asa putine cum zici tu ca au fost, trebuiau cantarite, judecate si daca se dovedea premeditare si organizare in frauda, trebuiau reluate alegerile. Ca ce altceva decat premeditare si organizare pot fi considerati mortii care au votat, identitatile false care au optat pentru basescu, viteza imposibila realizata in Moldova, la Paris, Dublin si in alte localitati din strainatate sau procesele verbale clar falsificate care au inversat ordinea castigatorului alegerilor? Asa ca amice, cu parere de rau, sunt convins ca in mintea celor care nu l-am votat pe chiomb, sacesta nu va fi niciodata presedintele tuturor romanilor, ci un hot ordinar care a pus toate institutiile statulu sa lucreze la „victoria” lui. Poti sa te speli pe cap cu el pentru un foarte lung timp de acum incolo, deoarece sunt mai mult decat sigur ca aceasta a fost doar o etapa in ceea ce priveste intentiile sale dictatoriale intr-o Romanie cu un Parlament Unicameral, cu un partid stat la conducere si cu toate puterile si institutiile statului subordonate unui sfertodoct si bolnav mintal pe deasupra.
  Sa fim iubiti
  marcus
  @Pastel, buna dimineata: m-as baga la jocul propus de tine, dar sunt sigur ca si in situatia in care am dovedi inselaciunea ordinara, la modul in care sunt facute cartile tot basescu ar ramane presedinte. Asa ca la ce bun?
  Sa fim iubiti,
  marvus
  PS-Verifica-ti e-mail-ul!

  Comentariu de Marcus — 16/12/2009 @ 10:23 | Răspunde

 7. Eu am încredere în profesionalismul şi integritatea băşinoşilor! Ce-i drept, sunt retardat…

  Comentariu de Vania — 16/12/2009 @ 19:00 | Răspunde

  • @ Vaniuşa,

   Ai dreptate. 😆

   Comentariu de Cârcotaşu — 16/12/2009 @ 23:21 | Răspunde

 8. Al patrulea e Predescu….

  Comentariu de virus — 17/12/2009 @ 18:32 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: