Blogu' lu' Marcus

16/12/2009

Roxana Iordache,

Filed under: Uncategorized — Marcus @ 14:01

Stimata doamna, ori verifici ceea ce se intampla cu blog-ul tau, ori imi spui raspicat ca deranjez si m-ai banat, ori lasi o discutie virtuala sa se desfasoare fara „farfitze” de acest gen. Cu scuzele de rigoare imi permit sa fac comentarii copy-paste pe blogul meu:

„@Roxana: nici al meu si nici a romanilor din aceasta tara, care timp de cinci ani au inghitit cacatul servit de acest nesimtit. Este pe de alta parte, presedintele validat de noua Basinosi, in ciuda actului democratic pe care il reprezinta un proces electoral corect si, de ce sa nu recunoastem, pe langa o anumita parte care habar nu are de valoarea unui vot si s-a lasat cumparata , din saracie, cu o puhoaica si o litra de tzuica sau de malai, rezultatul a totusi milioane de romani confirmati de diaspora si de fratii nostri de peste Prut, in proportie de 94%.
Ne va fi greu dar pentru cei care iubesc cu adevarat aceasta caricatura de presedinte, va fi usor si vor accepta un guvern condus de el, guvern incapabil de a lua decizii fara telefon dat/primit de la Cotroceni, cu o „aroma de parfum FMI+UE+Banca Mondiala”. Vom avea un presedinte pe care nimeni nu s-a inghesuit sa-l felicite (din punct de vedere diplomatic), vom avea un presedinte care va fi supercontestat ca legitimitate, vom avea un presedinte chitit sa legitimeze constitutional un stat totalitar, vom avea un presedinte care in urmatorii cinci ani se va delecta cu aceeasi carte scrisa de un pupinbasist decorat de el si intrat in randul somitatilor intelectuale ale neamului pe motiv de tinichea si osanale (sincer sa fiu, imi place Cartarescu atunci cand face literatura si nu ode metrice de slava intru nemurirea chiombalaului). Asa ca asta este!
sa fim iubiti
marcus
@prizonier in lagar: in care bre, in ce a fost sau in ce va sa vina?
sa fim iubiti
marcus”

19 comentarii »

 1. Eu ţi-am mai spus să nu te repezi, la Roxana ai intrat la spam la fel cum au intrat mulţi, fără motive, treabă care s-a întâmplat inclusiv pe blogul tău. Da’ văz că dijaba-mi răcesc gura.

  Comentariu de Cârcotaşu — 16/12/2009 @ 14:53 | Răspunde

 2. May Day…May Day…

  Comentariu de sictireli — 16/12/2009 @ 15:46 | Răspunde

 3. @Auzi mai nea Carco: de ce faci bre alba-neagra cu mine? Sau altu’felu, daca tot esti un oarece profesionist recunoscut, de ce Dumnezeule , nu vrei sa fii de acord cu mine ca dumnea-ei, Roxana Iordace, joaca mingea la un perete fals?
  sa fim iubiti,
  marcus

  Comentariu de Marcus — 16/12/2009 @ 18:16 | Răspunde

 4. Decat sa ne repezim la Roxana (cam toti am avut probleme cu „spam-ul”) mai bine ne-am gandi daca nu e ceva STS „pe fir”. Daca n-am devenit paranoic, am ajuns la concluzia ca anumite cuvinte provoaca o intarziere suspecta (ore!) si la e-mail-urile pe Yahoo.

  Comentariu de ALM — 16/12/2009 @ 20:00 | Răspunde

 5. Si eu am renuntat sa mai comentez la Roxana din cauza spam-ului.

  Comentariu de Deceneu — 16/12/2009 @ 21:43 | Răspunde

 6. @ Marcele, io sunt ultimul care-aş juca alba-neagra cu tine. În plus io, care, cum spui, sunt „oarece profesionist recunoscut”, îmi pierd timpul pentru tine, nu pentru altcineva. Roxana, care-i aşa cum e, e suficient de „bleagă” să nu-l poată bana pe unul ca Buddy, Kalugarul Teofil etc, aşa că nu-mi spune mie că te-a bannat pe tine. Dacă azi n-ai găsit „răgazul” să intri pe Mess cu mine, în locul tău aş tăcea, vorba ceea, ciocu mic că io sunt la comenzi. O juca dumneaei Roxana mingea la un perete fals, da-n nici-un caz cu tine. ‘Ai să fii iubit, că-n rest belele cât cuprinde.
  PS – ar fi fost normal ca-nainte de a te produce cu articolu’ ăsta să mă-ntrebi şi pe mine cam cum stă cestia. Nu crezi? Dac-ai evitat să mă-ntrebi, ştiind că nu voi fi de acord cu tine, acu’ mi-am exprimat părerea acilea. Ai ceva-mpotrivă?

  Comentariu de Cârcotaşu — 16/12/2009 @ 22:01 | Răspunde

 7. Buna ziua.
  Ma numesc Nidelea Cristian, administratorul directorului web http://www.edelbeta.ro.

  Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri, in cadrul directorului.

  In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

  Titlu – Web design
  url – http://www.nidweb.ro

  Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs

  Nota Cârcotaşu: Exemplul cel mai bun al unui mesaj care intră automat în spam, de unde l-am recuperat. 😆

  Comentariu de Cristi — 17/12/2009 @ 07:07 | Răspunde

  • @ Cristi,
   Cu regret te informez că acest blog nu este implicat în nici-o activitate lucrativă, fie ea şi comercială, având doar scopul de a expune opinii. În consecinţă, şi cred că sunt în asentimentul tuturor, blogroll-ul este destinat unor site-uri cu acelaşi specific.
   Mulţumesc pentru înţelegere.

   Comentariu de Cârcotaşu — 17/12/2009 @ 11:40 | Răspunde

 8. @Carco: este a patra zi de cand nu pot posta la ea. Nu m-ar deranja daca s-a hotarat sa ma baneze, dar putea sa-mi spuna, sa nu mai pierd timpul incercand sa intru pe blogul ei. Pe de alta parte s-ar putea sa ai tu dreptate si sa fie oarece nereguli pe la ea (vorba lu ALM-din cauza de service-uri).In cazul in care gresesc imi cer scuze si fata de tine si fata de ea. Daca tu poti posta la ea, atrage-i atentia ca e ceva dubios pe blogul ei. Sa auzim de bine si
  sa fim iubiti
  marcus

  Comentariu de Marcus — 17/12/2009 @ 10:41 | Răspunde

  • Monitorul Oficial, Partea I no. 884 din 17 Decembrie 2009

   Decretul no. 1701 privind conferirea Semnului Onorific „În Serviciul Patriei” unor maiştri militari şi subofiţeri din Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

   Pentru ce? A fost vreo situatie deosebita?

   Comentariu de ALM — 17/12/2009 @ 19:35 | Răspunde

   • @ ALM
    Sorry, credeam c-ar trebui să ştii cum se acordă asemenea „onoruri”. Doară nu vrei să sugerezi că nişte maiştri militari şi subofiţeri au măsluit alegerile.
    Mai lipseşte să spui că decoraţiile se acordă numa-n caz de război, că altfel, de fapt, nici n-avem nevoie de armată. Evident, ştiu că nu-i aşa, dar aşa sună.
    Dacă chiar vrei să vezi unde-i baiu’ uită-te acilea şi caută avansări la gradul de general, tot d-acolo, de la STS: http://www.gds.ro/Ultima%20ora/2008-12-01/Avansari+in+grad+de+Ziua+Nationala

    Comentariu de Cârcotaşu — 17/12/2009 @ 22:28

   • @ Cârcotaşu

    Nu, maistrii militari si subofiterii au indeplinit intocmai si la timp niste ordine! Daca erau premiati de ziua nationala, era clar ca premierea a urmat unor rezultate deosebite pe parcursul, sa zicem, ultimului an. Sa stiti ca in „lumea” militarilor, premierile nu se fac aiurea, ci strans legate de evenimente si aniversari ale Tarii.

    Fiind premiati la doua saptamani fata de momentul aniversar principal, Ziua Nationala, se impune o justificare, mai ales ca premierea nu a fost facuta la nivel national ci strict asupra unei institutii direct implicate in procesul electoral, iar implicarea este cu cantec …

    Faptul ca niste ofiteri din STS au fost avansati de Ziua Nationala, impreuna cu alti ofiteri de la alte arme, nu poate trezi suspiciuni: atunci de fac avansarile. Daca decretul aparea pe 7.12.2009, atunci se ridicau intrebari. Asa ca eu intreb in continuare: pentru ce au fost avansati NUMAI subofiterii STS in 17.12.2009?

    Comentariu de ALM — 18/12/2009 @ 11:04

   • @ ALM,
    Da, n-am văzut MO în cauză. Dacă e vorba de premieri numai pentru cadrele STS, punctul de vedere este corect. Dar nici cu 5 generali noi nu mi-e ruşine.

    Comentariu de Cârcotaşu — 18/12/2009 @ 11:26

   • @ ALM,
    Acum m-am lămurit. De fapt este vorba că: „Potrivit prevederilor art.9 din Ordonanta de Guvern nr.104/2000, aprobata prin Legea nr.650/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, Ordinul “Meritul Militar” a fost substituit cu Semnul onorific “In Serviciul Patriei”. La art.8 alin.(2) din actul normativ mentiont se prevede ca insemnele vechiului Ordin “Meritul Militar” se vor preschimba numai pentru ofiterii in activitate, pe masura alocarii resurselor bugetare necesare”.
    Aici a fost vorba de o omisiune, fie a şefului STS, fie a cancelariei prezidenţiale, motiv pentru care s-a emis un decret separat pentru cei în cauză. Data este tot 1 Decembrie, iar la publicarea-n MO se stă la coadă. Parcă-mi amintesc de porecla dată acestui ordin: Răbdarea Măgarului. 😆 Alarmă falsă.

    Comentariu de Cârcotaşu — 18/12/2009 @ 12:06

 9. @ Marcus,
  Independent de ceea ce crezi, dacă ai curiozitatea, intră şi citeşte câteva mesaje la Roxana şi vezi că sunt zeci de plângeri referitoare la mesaje „dispărute”, e un adevărat scandal. Întâmplător eu am reuşit ieri să postez un comentariu, dar asta nu spune nimic. Sunt convins că Roxana e depăşită de situaţie, din păcate nu are ce face, orice i-aş putea eu transmite. Poate, şi cred, că este vorba de un atac ce ţinteşte anume blogul ei, fără ca ea să aibă vreo vină. De aceea îmi menţin părerea că e păcat să ne grăbim să-i intentăm procese de intenţie.
  PS – Ar fi interesant să-ncerci ca înainte de a posta să faci click pe „Logout” şi să postezi nelogat la WordPress.

  Comentariu de Cârcotaşu — 17/12/2009 @ 12:00 | Răspunde

 10. Sta godacu’ in ograda,
  Nu mai vrea porumb sa roada…
  E mahnit,nu ca e ger,
  Ca-i scopit si nu e vier…

  Ieri,vazu-n cotetz vecin,
  O purcica,fu un chin…
  O zari printre uluci,
  Cand manca,miscand din bu.ci..

  Privi luuung la poponetz,
  La purcica din cotetz….
  Tinjea doar sa o iubeasca,
  Nu s-o prinda, s-o „par.leasca”…

  Si-amintea si el ,saracu’,
  Mai mult doar visa,godacu’….
  Vaiiii,sarman porc ramolit,
  De Ignat ,fu el par.lit…
  ps/O veste ..buna..Boc bey din nou premier,parli-m-as…

  Comentariu de virus — 17/12/2009 @ 15:18 | Răspunde

 11. Gioană – performer şi nu învins

  Aşa trebuie privit Mircea Gioană de bărbaţii pesedeului.El a reactivat forţa de temut a acestui cel mai puternic şi de perspectivă partid din România-PSD.
  A folosit cu înţelepciune pârghiile diplomaţiei pentru a descoperii şi coagula o convenţie puternică şi viabilă, a celor 65%. A aruncat sământa sănătoasă şi valoroasă a interesului naţional in perspectiva unor vremuri îngrozitoare clocite din exterior, cu sprijin slugarnic din pertea scursorilor ca alde Băsescu şi gaşca pedelistă, cărora trebuie să le opunem genetica armă secretă -iubirea de glie.A pilotat cu abilitate în zona propriilor gherdapuri pesediste care încep să rânjească, în direct, la un soare negru devorator, după aparenta scădere a apelor tulburi ale politicii. A etalat o putere morală ce a rezistat în faţa vântului netrebnic stârnit pe întuneric de forţe demolatoare subordonate Cotrocenilor.A demascat fără drept de tăgadă o maşinnă infernală de fraudă generalizată subordonată propriilor interese meschine şi a celor diabolice-externe care de mult ne trag clopotele.
  Dar cel mai important, a arătat că se poate şi trebuie, ca următoarea perioadă să aducă aruncarea peste bord a lui Băsescu, la puţin timp după urcarea clandestină la bordul navei amiral a României !
  Gioană este curat la suflet, român verde, cu un dosar rezistent, întărit de luptele politice, susţinut puternic de cea mai pură şi conştientă forţă populară, capabil de colaborare extinsă, cunuscător al compromisului şi limitelor sale, un adevărat domn.

  Comentariu de Scalpel — 18/12/2009 @ 09:36 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: