Blogu' lu' Marcus

18/12/2009

Patimile unui alegator onest

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:24

Doar ce ma linistisem in urma tratamentului de specialitate pe care l-am urmat si scapasem de imaginile reprezentand chipul iubitului nostru presedinte, care imi apareau obsesiv de la ecranul televizorului pana la geamul cuptorului cu microunde, trecand succesiv de pe cel masinii de spalat pe cel al aragazului, ca un nou chin de natura psihica m-a lovit imediat dupa confirmarea noului/vechiului presedinte in fotoliul prezidential.
M-au lasat viziunile din timpul zilei, insa noapte de noapte traiesc din plin cosmarul  repetarii aceluasi vis, in care se face ca iubitul nostru presedinte l-a desemnat, in intelepciunea sa proverbiala deja si din dragostea sa pentru cei 70.000 de romani din afara granitelor tarii care au facut diferenta la prezidentiale, ca viitor Prim Ministru pe Emil Boc.
Dar Boc nu imi apare singur in acest cosmar, in urma caruia ma trezesc periodic noapte de noapte, leoarca de transpiratie si strigand ca din gura de sarpe (vecinii au depus deja plangere impotriva mea), iar sotia a plecat la soacra-mea, ci insotit de o intreaga suita de personaje politice, care mai de care mai inspaimantatoare si datatoare de frisoane. In acest cosmar se face ca Bocul vrea sa-si formeze noul cabinet din aceasta suita care, incepand cu mai vechea Elena ot Plescoa si ajungand la mai noul general izmenar cu state de vechi mafiot, independentul Oprea, reprezinta  noul guvern al Romaniei.
O alinare usoara imi este data totusi de aparitia rosie si datatoare de speranta, in acest ghiveci portocaliu-unguresc, a psd-istului Marian Sarbu, care tropaie fericit la gandul unui nou mandat de ministru, in care el va avea sarcina placuta de a diponibilza sute de mii de bugetari, ca urmare a magistralului program de iesire din criza pe care il are in vedere noul guvern. Si aceasta alinare se bazeaza pe castigul de imagine pe care-l va avea PSD-ul ca urmare a acestei posibile numiri, rezultat al dragostei nemarginite pe care d-l presedinte o nutreste fata de comunistul pe care il vrea la Ministerul Muncii.
Ce este mai tragic in toata aceasta situatie consta in faptul ca, doctorul mi-a zis ca daca prima data a reusit sa ma scape de chin, de data asta va trebui sa ma resemnez si sa ma obisnuiesc cu aceste vizite nocturne.
Singura consolare pe care o am totusi vine de la faptul ca acesta nu este decat un vis, chiar asa cosmar trait noapte de noapte si ca realitatea este alta, iar Romania, sub conducerea inteleapta a mult iubitului nostru conducator reconfirmat, isi va gasi cu siguranta drumul de iesire din criza ca urmare a desemnarii de catre d-l presedinte a unui Prim Ministru competent, care sa-si formeze un cabinet de profesionisti si nu din termite portocalii/independente/ maghiare care sa devalizeze in continuare si praful care a mai ramas pe toba bugetului bietei noastre tarisoare.

Dar daca nu va fi asa?

Un comentariu »

  1. Băsescu-Boc continuatorii lui Bancur

    Un fund de evreu pe o monedă este anagramarea lui Brucan, motiv pentru care – de azi înainte – îl voi substitui cu BANCUR pe acest personaj sinistru; un „cur” de om ce făcu din „ban” ţelul vieţii sale ( intervenţia generalului Iulian televizată în noapte de OTV – prima în ultimii 20 de ani – este edificatoare şi în acest sens ).

    PS Ce n-a reuşit Bancur sunt pe cale de a reuşi Băsescu – Boc, prin tot ce făcură, şi împrumutul devastator de la FMI:îmbucătăţirea României !

    Comentariu de Scalpel — 19/12/2009 @ 09:37 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: