Blogu' lu' Marcus

13/01/2010

A Capiat Balaia

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:11

Boala s-a declansat la Dan Diaconescu in Direct, unde Balaia s-a dat nici mai mult, nici mai putin decat Evita Peron a Romaniei Basesciene. Daca n-ar fi vorba de boala grava de capu’ ei, ar fi de tavalit pe jos de ras, mai ceva ca la „afacerea Norvegia”. Asa insa, se pare ca ministereasa noastra adulterina, mai mult decat de numele Evitei Peron, altceva nu cunoaste din biografia respectivei fostei Prime Doamne a Argentinei altfel, chiar in nebunia ei, s-ar fi autocenzurat si nu ar fi indraznit o asemenea comparatie.
Motivele pentru care cele doua imagini nu se suprapun sunt numeroase si de fond, ele tinand atat de bunul simt elementar cat si de o minima morala. In primul rand Evita Peron a fost sotia legitima (sic!) a presedintelui  Juan Peron, nicidecum tiitoare nationala, ea fiind o legenda pentru argentinieni, in timp ce blonda noastra nurlie si rea de musca nu este altceva decat un subiect de scandal atat pentru tabloide cat si pentru presa cu pretentii de seriozitate. Evita Peron a fost o personalitate politica marcanta primita cu onoruri acordate sefilor de stat in capitale simandicoase ale lumii, in timp ce plescoita noastra este tratata ca un borfet ordinar de presa internationala, care vede in ea un posibil devalizator de ban public si fonduri europene, Evita Peron a patronat fundatii de caritate si nu s-a bagat pana in varful baschetilor de firma in bugetele ministerelor obtinute ca favoruri sexuale si lista ar putea continua in acelasi ton. Dar ma opresc aici!
Tot in staul la Dan Diaconescu, Evita Gaurita din Plescoi a mai facut o dezvaluire care, in mintea ei si conform politicii cotroceniste, ar fi trebuit sa rupa gura targului si sa redirectioneze avalansa de intrebari ramase inca fara raspuns, in cazul Hayssam, cum ca Marie Jeanne a stiut ca va fi rapita, acceptand acest scenariu din dorinta de notorietate dobandita in conditii de claustrare irakiana.
Manastire-ntr-un picior, tantelo! Asta stia tot boboru’ cu un IQ nu prea fericit (adica orice prost din Romania) care a urmarit cat de cat, la momentul respectiv, evolutia evenimentelor. Daca voiai sa sochezi intr-adevar ai fi putut, nu sa ne impartasesti Secretul lui Polichinelle, ci sa ne spui unde s-a dus diferenta de milioane de dolari de care se face vorbire in cartea americanului si pentru care tovarasul presedinte le explica intr-o emisiune celor doi pitici, unul din Gagesti si unul de labeunuteve, ca nu are cum sa dea chitante. Si ca sa ne dai gata de-a binelea ai fi putut sa ne spui cum s-a evaporat mai intai averea lui Hayssam, si s-a regasit in conturile bunului Yassin si apoi cum s-a teleportat chiar Hayssam din inchisoare, direct la mama Suraya.
Asta cred ca ne-ar fi interesat pe bune, daca nu este cu suparare!
Oricum pentru ca recitalul sa fie complet si in conformitate cu formatul emisiunilor marca Dan Diaconescu, Balaia s-a mai tanguit acestuia pe motiv de disconfort matrimonial cauzat de presupusa sa infidelitate fata de claponul multimilionar din vacsuirea carosabilului.
Pai cine-i de vina, bălaio, pentru aceasta situatie, daca nu mataluta si cu chiombu’, care doar sex live la teve n-ati facut pentru a confirma relatia de cotaiala extraconjugala care exista intre voi?
Asa ca draga curvet national, ciocu’ mic, multumeste-te sa papi euroii pe care ti i-a incredintat iubitelu’ spre „gestionare” si lasa-ne pe noi in pace cu scenarii gen „copiii spun lucruri trasnite” ca nu tine, a intarcat Balaia!

5 comentarii »

 1. Dan Bitman ..consilier la Ministeru’ de Finantze…Va fi mare veselie,vorba lu’ Burebista:Bucuratzi-va!Pe cand un Gutza,manca-v-as..?Colectzia Wash & Go,anti-rupere…
  ps/Da asta-mi place… http://www.youtube.com/watch?v=MK6_TdT5Ekw
  Taraful din Clejani cantec de dragoste

  Comentariu de virus — 13/01/2010 @ 14:18 | Răspunde

 2. @Salve Virusache: De la Epoca de Aur La Epoca cu Circu 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 13/01/2010 @ 15:15 | Răspunde

 3. Ma intreb oare ce facea bietu Cocos cand se ducea Balaia la doua noaptea la Palat… Filata de presa, explica: m-am dus sa-mi iau niste dosare… Pai bine, fa, si le-ai luat? Sau nu le-ai gasit, de-ai stat acolo pana se facu soare…
  Presa e de vina! Ia sa-i dam in cap! Sa le dam si la bloggeri? Ce? N-avem cum? Vai…

  Comentariu de Felix-Gabriel Lefter — 14/01/2010 @ 06:04 | Răspunde

 4. viitor de aur…

  Comentariu de cristian — 14/01/2010 @ 08:34 | Răspunde

 5. @Buna Felix: Pai ce sa faca Cucosu’, o astepta pe Nutzica in baie, cu poza ei intr-o mana, cacu hailalta avea treaba cu viteza 🙂
  sa fii iubit
  marcus
  @Cristi…tara noastra are!
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 14/01/2010 @ 11:21 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: