Blogu' lu' Marcus

21/01/2010

Extras Din Jurnalul De Bord Al Capitanului Jean Luc Chi Ombu

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 10:49

„Data stelara 25012. Suntem la jumatatea drumului dintre Terra si destinatia finala. Astazi am primit delegatia reprezentantilor statelor Federatiei carora le-am transmis mesajul nostru de pace, prosperitate si respectare a drepturilor. In timpul discursului doi locotenenti, unu’ moldovean si unu’ ungurean, au inceput o harjoana verbala, motiv pentru care i-am dat ordin lui Data Boc sa le taie microfonul, ordin executat indata si la timp. Dupa discurs am fost informat de Data Boc ca in compartimentul echipajului  s-a iscat o rumoare nesanatoasa ca urmare a informatiilor scurse de la Ofiterul responsabil cu Telecomunicatiile Spatiale, informatii primite de acesta de la omologul sau de pe planeta Tai Wan. Aceste informatii faceau referinta la ancheta initiata pe planeta ca urmare a traficului de arme facut de frate-miu Mir Cea, care a spart embargoul si a vandut munitie expirata angolienienilor si libanienilor. Data Boc mi-a raportat ca aceasta scurgere de informatii a fost posibila ca urmare a scaderii in intensitate a scutului protector generat de flacara violet si ca aceasta risca sa se stinga. L-am chemat la mine pe ofiterul responsabil cu intretinerea flacarii, Aliodor Q, si i-am dat ordin sa mai bage niste carbuni paraenergetici. Ordinul a fost executat, flacara s-a intetit, scutul le-a luat mintile celor din echipaj care s-au calmat, iar frate-miu le-a zis „sunteti jalnici ba gaozarilor, daca puneti botu’ la asa ceva acum, cand Jean Luc Chi Ombu a fost reconfirmat in functia de capitan”. Membrii echipajului, mai intai s-au rusinat si apoi l-au aplaudat la scena deschisa pe Mir Cea. Acum este liniste. Klingonienii se bat intre ei pentru a-si detrona seful, inamicul meu in lupta pentru comanda navei, romulanii si-au adjudecat un oscior si-l rontaie in pace, membrii Confederatiei sindicale scheauna a paguba, asa ca Data Boc isi vede netulburat de treaba si-si implementeaza cu succes programul de control demografic prin ocuparea de urgenta a locurilor de veci detinute de pensionari, someri , asistati sociali si bolnavi. Ofiterul responsabil cu fondurile Federatiei, Le Ni, si-a terminat cartul si m-a anuntat ca a organizat o prezentare de lenjerie intima, ultima moda pe planeta XXX, la mine in cabina, motiv pentru care ma asteapta de urgenta. Am ordonat accelerarea la 4 warp, nava se indreapta cu toata viteza spre destinatia finala Galaxia Nicaieri, Planeta Chaos Total, iar eu ma teleportez in cabina, unde ma asteapta Le Ni.”

– Dom’ Presedinte, dom’ presedinte, treziti-va, in antecamera va asteapta Excelenta Sa M’Base Hali’ Te’ As, ambasadorul extraordinar al Somaliei la Bucuresti!

2 comentarii »

  1. eeee, nu-mi place; trebuia sa ne spui cum a fost la Le’Ni 🙂

    Comentariu de cristian — 21/01/2010 @ 12:09 | Răspunde

  2. @Pai nea Cristi este vorba de un serial, iar ceea ce am reluat eu este din activitatea profesionala zilnica a lui Jean Luc Chi Ombu. Pentru ceea ce vrei tu, aboneaza-te la Click! 🙂
    sa fii iubit
    marcus

    Comentariu de Marcus — 21/01/2010 @ 12:19 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: