Blogu' lu' Marcus

31/01/2010

Erotism Indian

Filed under: Lectura de Duminica — Marcus @ 08:59

După cum relatam într-o povestire anterioară, în perioada comunistă marinarul român era pur şi simplu umilit prin diurna pe care o primea în timpul deplasărilor în străinatate, diurnă care nu-i permitea nici măcar satisfacerea unor momente de relaxare cît de cît decentă în porturile în care nava făcea escală.
Erau însă şi ţări, cum ar fi de exemplu India, unde urmare a anilor de ocupaţie britanică, locuitorii prinseseră gustul licorii scoţiene, în aceste condiţii oferindu-ni-se şi nouă posibilitatea înmulţirii unor investiţii făcute la tranzitarea Canalului de Suez şi valorificate aproape triplu pe piaţa neagră indiană.
Într-una din escalele navei în portul Goa (fosta colonie portugheză), pe vremea cînd eram Ofiţer II, mai frumuşel, mai tinerel, mai subţirel şi cu multă poftă de viaţă (singurul item conservat cu bine pînă în aceste zile), după consumarea unei astfel de tranzacţii şi după plecarea cumpărătorului, am constatat că din suma totală încasată (marfa se livra la toptan), lipseau o sută de dolari.
Văzînd aceasta, l-am luat pe intermediar (watch-man-ul navei) şi în jurul miezului nopţii ne-am dus să-l căutăm pe indianul iubitor şi distribuitor de Ionică cel Plimbăreţ şi Scoţian.
După mai multe peripeţii l-am găsit, acesta a recunoscut greşeala, mi-a dat suma respectivă şi am pecetluit deal-ul respectiv cu cîteva beri băute împreună.
Berile respective şi peripeţiile nopţii contribuind la mărirea dozei de adrenalină, am decis că cel mai eficace mijloc de înlăturare a surplusului hormonal ar fi o vizită la fetiţe.
Zis şi făcut !
Am oprit un “taxi” (un scuter pe care puteam să-l iau în braţe cu conducător de atelaj cu tot) şi i-am explicat driver-ului dorinţa mea, însoţită de faptul că tînjeam după ceva select, dichisit, într-o încăpere cu aer condiţionat şi cu multe alte facilităţi.
Nu ştiu dacă sînteţi în temă, dar indienii au un tic comportamental, care se manifestă printr-o mobilitate expresivă a cutiei craniene în timp ce fac conversaţie, mobilitate care îţi dă senzaţia că înţeleg tot ce li se spune.
Fiind stabiliţi termenii contractuali (am uitat să vă spun ca între timp ceasul arăta ora 04.00 a.m.) am demarat în trombă cu circa 40 km/h şi evitînd totodată toate vacile sacre întîlnite în cale, spre locul fericirii mele.
Loc în care, odată ajunşi, mi-am dat seama că indianul înţelesese pe dracu’ pretenţiile mele europene, singurul lucru priceput perfect de el fiind cuvîntul sex.
Consecinţă a acestei neînţelegeri, în faţa noastră se întindeau kilometri întregi de plajă la Oceanul Indian (Biana Beach), pe care se aflau presărate nişte cocioabe pescăreşti, ai căror proprietari masculini Mrs.Singh, pentru a-şi rotunji bugetul de familie provenit din pescuit, îşi scoteau ori de cîte ori aveau ocazia mîndrele neveste la produs.
Acum faptul fiind consumat şi bazîndu-mă pe zicala cu vrabia, mîna şi gardul am decis că merge şi aşa.
Drept urmare ne-am îndreptat spre una dintre colibe, unde după ce tot familionul care dormea în vrac pe o rogojină in „dormitor”, a fost trezit şi evacuat de urgenţă în „living room” ( sub cerul liber) şi după ce am căzut la pace cu Mr.Singh, soţul produsului, şi s-a retras şi acesta strîngînd cu grijă banii, am purces spre Zînă.
In drum spre „patul matrimonial” (rogojina respectivă artistic întinsă pe nisipul auriu al plajei), am admirat nişte galinacee ce împreună cu masculul deşteptător şi viril călcător dormitau pe grinzile de susţinere ale tavanului „palatului plăcerilor uşoare”.
Tocmai către sfîrşitul actului respectiv, foarte aproape de punctul culminant, o lovitură destul de puternică aplicată de ceva contondent în spinare, m-a facut să-mi pierd brusc respiraţia şi o dată cu ea şi apetitul sexual.
Într-o fracţiune de secundă îmi apăru în imaginaţie un Mr.Singh mînuitor mînios al unei arme, ca urmare, fie a deşteptării mîndriei masculine rănite, fie nemulţumit de numărul de rupii primite.
Am întors încetişor capul ( numai la cap să nu dai, stimate Mr.Singh !), pregătit să-mi vînd scump pielea made in Romania şi am dat nas în nas cu capra familiei, trezită probabil din somn şi aflată în drum spre toaletă.
Cu ultimile puteri m-am ridicat tremurînd, în ciuda insistenţelor Cosînzenei care dorea să-şi onoreze onorariul primit în avans, cu milioane de dorinţe spulberate de o lovitură de copită de capră şi îngăimînd ceva ce aducea fie a “scuze”, fie a „adio şi n-am cuvinte !”, am ieşit şi, stăpînindu-mă cu greu să nu-l strîng de gît pe „taximetrist”, i-am poruncit să mă ducă în port.
Şi pînă astăzi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat netraumatizat psihic din această aventură şi fericit că indianul nu a avut drept animal de companie un elefant în loc de capră.

4 comentarii »

 1. Marcuse, de dimineata il gasesc pe fiul meu in bucatarie citind o carte. Ce crezi tu ca citea?

  Comentariu de sictireli — 31/01/2010 @ 22:06 | Răspunde

  • Poci să zic şi io ceva?
   Păi cre’ că puştiu’ citea May Day. Greşesc? Dacă n-ai pus-o bine! Imorală carte! 😆

   Comentariu de Cârcotaşu — 01/02/2010 @ 01:22 | Răspunde

  • @Amice Sictireli: Daca amicul Carco are dreptate, atunci fac mea culpa pentru faptul ca n-am dotat cartea cu o bulina reflectorizanta rosie si un warning 🙂 . Lasand gluma la o parte sper ca i-am placut. Na ca i-am raspuns si lui Carcotasu’.
   sa fiti iubiti
   marcus

   Comentariu de Marcus — 01/02/2010 @ 09:59 | Răspunde

 2. Amice, nu-ti face probleme, pustiul, nu mai este pusti de ceva ani, are 30. 🙂 Dar stii ce mi-a spus? Ca, cica, marinaria pe vremea lu Ceasca era halvita in comparatie cu ce ati patit dupa. Si m-a intrebat pe cand al doilea volum?

  Comentariu de sictireli — 01/02/2010 @ 19:41 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: