Blogu' lu' Marcus

16/02/2010

Ce Land Of Choice, Wonderland De Dambovita!

Filed under: Romania the Land of Choice! — Marcus @ 11:54

Ieri, toata suflarea pupinbasista a primit o grea lovitura care are toate sansele sa se transforme in drama nationala. Pozitia de lider necontestat in ale circariilor detinuta de claunul de la Cotroceni risca sa-si piarda locul in clasament ca urmare a atacului tot mai sustinut dat de emulii mioritici ai Realesului, invidiosi pe succesurile de casa ale acestuia, care au tinut capul de afis la giumbuslucuri si mai nou vrajitorii in ultimii cinci ani si ceva de cand acesta se afla la putere.
Toate teveurile, in emisiunile de stiri de ieri, au comentat in fel si chip performantele challengeri-lor incepand cu circul de la PSD, trecand prin circul cu smardoiala prin palmuire dintre o cetateana minoritar etnica (mai precis o stancuta) si organul aflat in exercitiul functiunii si terminand cu inobilarea puscariasului Gutau, prin acordarea „in absentia” (pentru moment) a titlului de Cetatean de Onoare al orasului valcean.
Despre circul de la PSD, datorita convingerilor mele social-democrate, imi este greu sa vorbesc si de aceea ma voi rezuma la a spune ca incepand de ieri, desi convingerile mele au ramas aceleasi, votul meu se va duce catre liberali, singurii care mai fac opozitie in aceasta tara. O remarca tot voi face insa. Se pare ca, pe langa faptul ca noua formula de castigat alegeri prin mangla, vrajitorie si aranjamente de culise lansata de Reales a fost insusita cu entuziasm si de Prostanac&Cie, avem de-a face si cu o noua reusita de rasunet a iubitului nostru prezidel care si-a mai facut rost de niste slugi devotate cauzei portocaliii, personal tovarasului presedinte, in membrii clanului gionist. Punct la acest capitol!
Al doilea eveniment insa comporta o analiza putin mai amanuntita ca urmare a ecourilor celor doua palme schimbate in fata camerelor de luat vederi si a onor asistentei dintr-o institutie de invatamant, inmamurita la turnura luata de desfasurarea evenimentelor provocate de istericalele unei pirande ajunsa profesoara de limba romana (brava la ea la acest capitol!). In rest numarul de circ a fost desavarsit, momentul culminant fiind inregistrat cand organul cu ochelari puternic deranjati din pozitia lor normala de dosul de palma aplicat de tovarasa rroma pe obrajorul sau feciorelnic, mai intai a avut o clipa de reflectie folosita si pentru repozitionarea ochitorilor cu scopul de a nu rata tinta, dupa care i-a intors cu forta incarcata cu decibeli acelasi tratament agresoarei, brusc transformata de comentatori in victima.
Ce n-am inteles din toata afacerea a fost pozitia comentatorilor care au solicitat opinia telespectatorilor in toata aceasta mascarada televizata in scop moralizator. Daca ar fi fost sa fiu intrebat raspunsul este unul cat se poate de simplu si de normal. La manifestarile vadit isterice ale distinsei doamne profesoare, organul a aplicat tratamentul indicat de medici in astfel de situatii, motiv pentru care nu vad de ce este acum cercetat de alte organe superioare lui. In orice caz executia artistica a numarului cat si tehnica folosita au depasit de departe prestatia prezidelului nostru din campania electorala 2004, in cazul „trucajului” cu pumnul aplicat minorului care-l deranja din prestatia sa electorala.
Bomboana de pe coliva a fost insa pusa de oltenii valceni, care pentru a continua traditia bancurilor facute pe seama lor, l-au numit pe prospatul puscarias Gutau, Cetatean de Onoare al orasului in care a luat spaga ca primar.
Mai curat murdar de atat nu cred ca „se ezista”!
Asta e mai tare decat avansarile la grad de general practicate la si de Cotroceni in scopul mituirii unor loaze cu aere de mari politicieni.
Dar si mai amuzant in toata afacerea si nedezvaluit de media este faptul ca dom’ Gutau, cu ocazia unui arest preventiv anterior incarcerarii sale „definitive si irevocabile”, nemultumit de conditiile de cazare oferite de penitenciarul de care era probabil sigur ca nu va scapa, a investit o parte din banii obtiunuti din gainariile facute ca primar, pentru renovarea si imbunatatirea conditiilor de viata din spatiul locativ in care va locui pentru o buna perioada de acum incolo.
O singura nedumerire am in acest caz, oficialitatile vor solicita un vorbitor pentru a-i inmana titlul de Cetatean de Onoare, sau detinutul Gutau va primi o invoire din partea autoritatilor pentru a participa la ceremonia legata de acest eveniment in premiera mondiala?

9 comentarii »

 1. Bre Marcus, uşor cu pianu’ pe scări, c-aşa, la ureche, piranda cică e profesoară de filozofie, dacă e să ne luăm după lauda sa cum că „e normal ca un filozof să vorbească mai mult”, iar Gutău nu ştiu în ce puşcărie o fi invesit, că se pare că-i deţinut la Piteşti!!!. 😆

  Comentariu de Cârcotaşu — 16/02/2010 @ 13:20 | Răspunde

  • @Bade Carco, stii matale ceva ce nu stiu eu si mergi pe burta? 🙂
   sa fii iubit
   marcus

   Comentariu de Marcus — 16/02/2010 @ 14:06 | Răspunde

   • Ai să poţi să mă ierţi vreodată?

    Comentariu de Cârcotaşu — 17/02/2010 @ 00:55

 2. Credeam că popii zburători, EBA la Bruxelles, flacăra violet & vrăjitoarea Cireşica – toate acestea şi alte câteva reprezintă o culme a penibilului şi ridicolului mioritic. Ei bine, NU! Realitatea, prebuna şi neiertătoarea realitate, ţine să mă contrazică.

  Am un nou scop în viaţă: VREAU SĂ AJUNG CETĂŢEAN DE ONOARE!

  Comentariu de atitudini — 16/02/2010 @ 16:12 | Răspunde

 3. […] Lucian Vulpe, Mihai Voicu, Povestea fara sfarsit, Virgil Burla, Florin Lazar, Protestez, Madworld, Marcus, Irina Bacaoanu şi lista creşte… 44.418877 […]

  Pingback de Am un nou scop în viaţă: VREAU SĂ AJUNG CETĂŢEAN DE ONOARE! « Un blog cu atitudine — 16/02/2010 @ 16:12 | Răspunde

 4. […] Sorin Nicula, Toader ? , George Şerban,Cristian Miclăuş, Laura Singurov, Fragmentariatul, Marcus ?, Diana ? , Theodora Marinescu, Mai nimic, Octavian Radu,Nicoleta Surdei ▶ 6 […]

  Pingback de Cine cîntă acolo? « Cuib de mitralieră — 16/02/2010 @ 22:24 | Răspunde

 5. @marcus
  Sa nu te mire daca peste cateva zile un complet de 7 judecatori al ICJC il vor pune pe Mircia in libertate, in urma „judecarii” caii extraordinare de atac -contestatie in anulare.
  Daca a facut imbunatatiri locative la Mioveni-Arges- nu la echipa de fotbal- le-a facut prin sponsorizare de la firmele sale de pavele din Ramnic.
  Se pune de o DIZOLVARE a Consiliului local care l-a onorat pe condamnatul definitiv… spre dezonoarea valcenilor.

  Comentariu de plano10 — 16/02/2010 @ 22:42 | Răspunde

 6. Buna Marcus,

  Te rog sa stergi numele Laura Singurov din comentariul anterior.

  Multumesc

  Comentariu de Larisa — 28/04/2010 @ 11:59 | Răspunde

  • Repet, Marcus e-n imposibilitate temporară de a răspunde, d-aia o fac io. Larisa, nu-nţeleg de unde-ar trebui şters numele în cauză. Comentariul anterior nu ştiu care-ar fi!!! 😯 Dacă te referi la pagina Web pe care-ai indicat-o, tre’ să ştii că nu poate fi ştearsă decât odată cu comentariul tău. Auguri!

   Comentariu de Cârcotaşu — 28/04/2010 @ 17:17 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: