Blogu' lu' Marcus

17/02/2010

S-a Spart Buboiulul Pentru Pupinbasistii Bugetari

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 09:50

Acest lucru s-a intamplat cand si-au primit fluturasii ultimelor salarii, din care au aflat ca salariile lor, care-i ajuta sa traiasca la limita supravietuirii, sunt considerate de Basescu si de sluga sa credincioasa suferinda de nanism generalizat, si fizic si cerebral, Von Boch Munchhaussen ot Pheleac, drept salarii de lux, motiv pentru care au fost „ciomizate” corespunzator.
Portocaliii de decizie ai bocului au insa tupeul de a iesi pe sticla si de a incerca sa ne abureasca oficial cum ca de vina pentru aceasta situatie nu este aberatia de lege impusa de boc, ci ordonatorii de credit care nu au inteles cum sa o aplice.
Pe dracu! Oricum, asa le trebuie, in decembrie l-au votat pe bashit la dublu, asa ca luati d’aci imbecililor!
In acest timp chiombu’ s-a imbolnavit brusc de telefobie si alte mijloace de aparitie publica, a tras obloanele la bacania cotrocenista, i s-a scurs tot sangele de animal politic si presedinte jucator din instalatie si tace precum cacatul in iarba, neindraznind sa iasa si sa explice ce si cum este treaba cu oamenii lui care incaseaza salarii in Euro cu TIR-ul, in timp ce femeii de serviciu de la scoala generala i s-a diminuat salariul cu una bucata milion de lei, „luxul” in care se lefaia pana acum nemaiajungandu-i sa-si achite nici macar intretinerea posibil majorata si ea cu 50%.
Pentru a nu fi totusi prea suparati de aceasta evolutie a evenimentelor, chiombu’ i-a dat ordin slugii sale fidele sa ofere o compensatie boborului bashit in sensul de a se da prim ministru si rau la liderii liberali si social-democrati si a-i urechia, cum ca nu se grabesc sa dea curs vointei de nezdruncinat a boborenilor exprimata cu ocazia Referendum-ului din decembrie.
Si piticu’ nuclear s-a conformat mintenas ordinului primit, facand un tambalau de s-au sesizat pana si gastele Romei, pe motiv de indolenta parlamentara si nerespectare a vrerii amarastenilor cu drept de vot.
Invartosarea lui nu prea a avut efectul scontat, pe de-o parte datorita faptului ca respectivii lideri, in special social-democratii, sunt prinsi pana peste cap in operatiunea „harachiri”, autodafe-ul care mai mult ca sigur ca va urma alegerii lui Geoana, prin metoda furacioasa Basescu la conducerea PSD-ului, dandu-i chiombului satisfactia lucrului bine facut, iar pe de alta parte datorita unor maistri ai scenei artistice romanesti, ca Ion Lucian, care au ajuns sa-si planga amarul batranetilor umilite de niste derbedei cu ifose de politicieni, in public, la diferite televiziuni.
Stau si ma intreb daca acesti sfertodocti care probabil nu au calcat niciodata intr-o sala de teatru, sau nu au lacrimat de emotie si bucurie cand sportivii nostri au urcat cele mai inalte trepte ale podiumurilor competitiilor mondiale, au altceva in capatanile alea ale lor ce le tin loc de umbrele, pentru a nu le ploua in gat, decat smenuri si gainarii care sa le umfle lor conturle bancare?
Dupa modul in care se comporta scuipandu-ne pur si simplu intre ochi, eu zic ca nu au.`
Tragic in toata aceasta afacere este faptul ca in afara de miscari de strada care sa aduca un eventual guvern competent de alta culoare decat cea oranj, in conditiile in care PSD-ul s-a decis sa se sinucida, iar PNL-ul nu poate face fata singur clanului nasit de Il Padrone din capul statului, nu se intrezareste o alta solutie care sa ne scape de aceasta ciuma nenorocita, eufemistic denumita guvernul Basescu-Boc.

2 comentarii »

 1. Probabil ca hei-rupul portocaliu cu modificarea fuguta-fuguta a Constitutiei tocmai rostul asta are, sa mai ofere iubitului ‘popor’ un spectacol de sunet si lumina, doar, doar o mai uita de mizeria cu taierea salariilor. Culmea e ca, tinand seama de marile calitati ale ‘poporului’, s-ar putea sa le tina si de data asta 🙂

  Comentariu de Micawber — 17/02/2010 @ 15:11 | Răspunde

  • @Micawber: bun venit pe blog! sunt mai mult ca sigur ca ai dreptate si prostacii, indiferent ce le va face chiombu, vor pune din nou botu’.
   sa fii iubit si la mai mute vizite
   marcus

   Comentariu de Marcus — 17/02/2010 @ 16:42 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: