Blogu' lu' Marcus

19/02/2010

Hoara M., Un Dobitoc Oranj De Generatia III

Filed under: Romania the Land of Choice! — Marcus @ 10:27

Pana la aparitia noului produs de generatia a III-a din laboratoarele portocaliii modroganist-cotroceniste, exemplarele scoase de acest partid pe diferite posturi teve dovedeau anumite carente ale procesului de fabricatie, in sensul ca performanta lor in materie de papagalicism se rezuma in a recita un text memorat si atat.
Ei bine, lansarea pe piata media a lui Hoara M. a insemnat momentul triumfului, marea lovitura data de politrucii din Modrogan in materie de indepartare a usoarelor urme de neutroni reziduali din testele subiectilor si de programare stiintifica a discursului acestora.
Aceasta ultima generatie de papagali teleghidati, reprezentata de prototipul mai sus mentionat, poate fi marcata cu rosu in calendarul modroganisto-cotrocenist ca punct de varf in tehnologia de producere in serie a dobitocului perfect.
Noul produs depaseste cu mult performantele generatiilor anterioare, atat prin rigurozitatea talamba (sic!) cu care face fata argumentelor mai mult decat pertinente ale oricarui tip de preopinent, nederaind de nicio culoare de la programul sau, cat si prin stoicismul cu care incaseaza fara ca macar sa clipeasca suturi in cur, mentinandu-si pozitia neschimbata si terminand prin a fi simpatic in dobitocenia lui.
Motiv pentru care el a adaugat o valenta noua dobitocului clasic si anume aceea de fi, daca nu inteles, macar compatimit cu simpatie.
Modul in care isi sustine discursul aberant, netulburat de niciun fel de adversari sau de logica continuta in argumentatia acestora, nu face altceva decat sa dovedeasca unei lumi intregi ca mesterii portocaliii s-au depasit pe sine in procesul de productie.
Inca nu se cunoaste cat de fiabil este acest produs, insa daca el se va dovedi destul de rezistent in bataliile televizate, PD-L-ul nu mai are de ce sa-si faca probleme in materie de atingere a culmilor talibalismului si dobitoceniei, Hoara M. reprezentand perfectiunea in domeniu.

7 comentarii »

 1. Domnule Marcus, individul este de admirat! Nici spargatorul de gheata Lenin nu era asa de imperturbabil la navigatia prin ape inghetate. Pe el nu-l tulbura nicio intrebare, nu-l abate din recitarea litaniei niciun argument, nu-l opreste nici macar pauza publicitara (cand revine emisiunea constati ca-i lipseste din discurs o bucata egala cu timpul de publicitate). Trebuie sa recunoasteti ca numai Bok este la fel de prolific pe gura!

  Vreau sa va spun ca istoria contemporana a Romaniei a mai cunoscut indivizi de talia celor doi,sus amintiti. Am avut „onoarea” sa-i cunosc pe Bobu si pe Postelnicu. Cam acelasi IQ, cam aceleasi preocupari: linsul cu nadejde! Dar nu erau atat de obraznici si nu se afisau ca paduchii in frunte! Stateau dracu’ in banca lor! Apropo de dracu’: Doamne ce vremuri traim!!!

  Comentariu de ALM — 19/02/2010 @ 11:41 | Răspunde

  • @ALM; daca Chiombaila ar fost fost inspirat il folosea pe Hoara pe post de scut antiracheta, cu cheltuieli minime. Nimic n-ar fi trecut de imbecilu’ asta 🙂
   sa fiti iubit
   marcus

   Comentariu de Marcus — 19/02/2010 @ 12:13 | Răspunde

 2. Oh, ce mare dobitoc!
  „Hoara” inseamna, in Banat, pasari de curte: gaste, rate, gaini. Il ilustreaza perfect numele. Cap de gaina, minte de curca, ochi de gascan.

  Comentariu de Gabriela Savitsky — 19/02/2010 @ 14:33 | Răspunde

  • Da surasu’, Gabi, da’ surasu’ ?
   sa fii iubita
   marcus

   Comentariu de Marcus — 19/02/2010 @ 15:07 | Răspunde

 3. Este o postare numai bună pentru spamuri portocalii! Sau, poate, domnul Hoară nu reprezintă o miză pentru activişti…

  Comentariu de Vania — 19/02/2010 @ 14:44 | Răspunde

 4. @Vania, stiu si eu ce sa zic?
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 19/02/2010 @ 15:07 | Răspunde

 5. O fi Hora de generatia III, dar este facut din materiale reciclate. Pentru ultima data. De la el incolo nu se mai poate recicla nimic.

  Comentariu de sictireli — 20/02/2010 @ 00:08 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: