Blogu' lu' Marcus

26/02/2010

Securisti Si Mafioti Din Toata Tara, Uniti-va!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:33

Dom’ Basescu, de la o vreme, tace si face! De ce tace stim. Daca ar vorbi ar trebui sa explice boborenilor de ce si-a adus la Putere un guvern hotarat sa le reduca speranta de viata, lucru carevasazica nu se potriveste cu imaginea pe care ne-a vandut-o timp de mai bine de cinci ani, de salvator al Patriei aflata la ananghie, ci mai degraba cu cea de cioclu, mai nou violet.
De facut insa, face ceea ce stie mai bine. Incearca sa desfiinteze partide, fie cumparand adepti la kilogram, fie folosind dosarele mai mult sau mai putin fabricate in laboratoarele statului politienesc Romania. Chit ca figura cu desfiintatu’ i-a tinut o singura data, cand a scos taranistii lui Coposu din ecuatia politica a tarii, omu’ e perseverent si la o adica se multumeste sa racoleze si ciurucuri cu care sa mentina la putere un guvern pe zi ce trece mai urat si mai fatis antipopular de la Lupeni 29 sau Bucuresti 89 si pana astazi.
Cert este ca, zilele acestea asistam la completarea galeriei de relicve ale fostei Securitati, metamorfozate de toanele tranzitiei in mafioti de cumetrie, inceputa prin racolarile efectuate cu ocazia schismei liberale, cu noi specimene produse neaose ale social-democratiei post-decembriste mioritice, disperate dupa mirosul de ciolan afumat emanat dinspre Cotroceni.
Sef peste noua cireada de „indpendenti” nu este altul decat generalul Izmana, mult hulit de dom’ presedinte in trecutul nu prea indepartat, pe motiv de tinut post de Nas mafiot la cele multe usi de la casele (4) ale lu’ Nastase, devenit brusc numai bun pentru o noua „stanga” basesciana, „general” care si-a tras si un locotenent pe masura, in persoana spagarului de renume mediatic international si cu livret dovedit de ofiter de securitate sub acoperire, nimeni altul decat Miki Spaga. Daca la CV-ul remarcabil al acestuia din urma adaugam si fila cu implicarea sa totala in evaporarea flotei comerciale romane, avem tabloul complet a ceea ce ne rezerva „noua stanga” mosita de Basescu.
In opinia mea, ar fi mult mai productiv daca chiombu’ le-ar da acestor inlocuitori de oi pastorite de Flutur si dispuse oricand sa fie intarcuite si din trupurile lor sa scrie susnumitul moldovean portocaliu, BASESCU, direct carnetul de membrii PD-L, deoarece manevra cu noul „partid” de stanga nu prea vad eu cum i-ar iesi cu asemenea gloabe pe post de reprezetanti ai puletilor saraciti de cabinetul Von Boch Munhaussen.
Da’ nu sunt eu cel in masura de a da sfaturi unui stateg politic de renume international, mai nou lansator de noi curente ideologic- revolutionare sub denumirea generica de „basinism”.
Fie la el acolo!
Cert este un lucru si anume ca, dupa ce ne-a aburit ani de zile cu zbaterile sale anticoruptie si antimafia sau cu desconspirarile fostilor securisti si punerea la zid a comunismului, chiombu’ a reusit si reuseste in continuare sa adune sub pulpana protectoare si datatoare de bunastare materiala a presidentiei, toate scursurile incriminate pana mai deunazi chiar de el si, culmea, cu pretentia infiintarii unui nou partid, chipurile de stanga, controlat si controlabil pana in maduva oaselor de el.
Daca asta este oferta pentru parlamentarele „unicamerale” din 2012 apai, ce a fost pana acum vai de curu’ nostru, dar ce ne va fi in viitorul basit visat de mult iubitul Reales.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: