Blogu' lu' Marcus

07/04/2010

N-au Mama, N-au Tata Derbedeii Chiombului

Filed under: Romania the Land of Choice! — Marcus @ 10:48

Pe modelul, „n-are mama, n-are tata”, folosit de prezidelu’ reales in cariera sa politica si mai ales in campanie, cand si-a folosit propria mama pe post de agent electoral lirico-lacrimogen telenovelistic, termitele portocaliii, grupate in furnicare „famigliare” si unse in scaune directoriale de un guvern total impotent intelectual, fac dovada celei mai crase incompetente profesionale dublata de nerusinarea cu care devalizeaza intr-o veselie banul public, ducand efectiv tara spre ruina economica si morala.
Daca cineva mai are dubii in ceea ce priveste devastatorul sistem clientelar al numirilor oranj in posturi manageriale bugetare ii recomand cu caldura emisiunea Danei Grecu de pe Antena 3, „La ordinea zilei”, din data de 06.04, in care invitata a fost nimeni alta decat ditai directoarea generala portocalie din ministerul patronat de Bercovici, responsabila pe hartie cu gestionarea in folosul drumurilor publice din Romania a miliarde de Euro, iar in fapt cu redirijarea lor spre buzunarul propriu, o anume doamna Tiron.
Trebuie sa recunosc faptul ca mai mi-a fost dat sa vad imbecili politici producandu-se cu dezinvoltura pe sticla, dar o asemenea „capodopera” de dobitocenie n-am mai intalnit pana acum. In aceste conditii nu este deloc surprinzator ca oameni ca Tuta lu’ Tatuca vad in panarama de Boc si in capacitatea sa de „a edita fraze intregi”, un model greu de egalat, iar pe chioru’ drept imparat in tara orbilor.
Bref, la toate intrebarile pertinente si cu tinta bine stabilita puse de moderatoarea emisiunii respective, distinsa directoreasa a dat un recital „cvasionomatopeic”, in care timp de aproape o ora, leit motivul „dialogului” in cauza a constat in repetarea obsesiva, pana la disperarea audientei a papagalicescului „doamna, doamna” . Astfel, intrebarilor cu subiect si predicat prin care se cereau explicatii cat de cat rationale asupra modului in care sunt cheltuiti banii contribuabilului roman, aceasta „bijuterie” de imbecilitate bipeda, sefa a peste cinci sute de suflete ministeriale si a mai mult de treizeci de directori incuscriti, infratiti, insurati etc. pe la diferitele servicii ale directiei patronate de individa, aceasta a raspuns invariabil prin „doamna, doamna” si nimicuta altceva.
In aceste cirumstante nu mai sunt surprinzatoare sutele de mii de gropi care marcheaza ca dupa un bombardament la milimetru drumurile si soselele patriei capitaliste, nici costul autostrazilor presupus a fi construite in viitor, cost care depaseste programul de cercetare spatiala derulat de NASA, ci faptul ca in cadrul directiei manageriate de duduia respectiva nu s-a gasit inca metoda de a se fura soselele cu totul, pentru a fi vandute apoi la negru, la bucata kilometrica, in Somalia sau Bangladesh.
Cu asemenea echipe manageriale impuse de un guvern marioneta si aflat in totala stare de relaxare cerebrala tine de domeniul utopiei speranta noastra de a depasi actuala criza prin masuri de relansare economica, perspectiva fiind mai mult decat sumbra si anume de falimentare a unei tari aruncata inconstient in administrarea hotilor si nesimtitilor de o anumita culoare politica.
Oamenii astia, pe langa faptul ca nu au niciun Dumnezeu, au ajuns sa se creada ei insisi dumnezei, stapani peste o tara pe care o jecmanesc in cel mai nemernic mod cu putinta, in vazul unei lumi intregi, fara frica de a fi vreodata trasi la raspundere.
Si in definitiv, cine ar putea sa-i traga, in dictatura lui Basescu?
Asa ca, romane cu drept de vot si dragoste de manele, viitorul iti este asigurat, poti sparge in continuare seminte de floare soarelui ale caror mieji sa-i dai drept taxa la stat, iar tu sa mananci cojile, dupa care sa dormi linistit pe considerentul ca Basescu si sleahta sa vegheaza pentru ca tu sa traiesti bine!

6 comentarii »

 1. sa dormiti bine!
  ei au grija de… ei.

  Comentariu de EPISTOLEpentruZEUS — 07/04/2010 @ 11:37 | Răspunde

  • @Epistole pentru Zeus: Hristos A Inviat! Bun venit pe blog. Probablema este ca impartim acelasi dormitor, altfel sa se spele pe cap cu ei 🙂
   sa fii iubit
   marcus

   Comentariu de Marcus — 07/04/2010 @ 12:03 | Răspunde

 2. Bun,stim ca ei fac tot ce pot ca sa le fie lor bine.dar care e solutia pentru a scapa de ei?M-am saturat de stiri gen „Voicu e arestat” sau „Udrea divorteaza”,ma intereseaza sa vad daca reusim sa ne unim fortele pt.a-i inlatura,dar din pacate e greu sa-i „urnesti”pe romani.Ne-ar trbui un lider providential nepatat care sa ne uneasca pe toti in jurul acestei idei.

  Comentariu de maria — 07/04/2010 @ 12:34 | Răspunde

  • @Maria: Hristos A Inviat! Tare mi-e teama ca in ritmul in care isi tradeaza nenorocitii astia partidele politice, cat de curand vom avea parte din nou parte de sintagma, Partidul Forta Unica Conducatoare in Romania, in frunte cu Secretarul sau general, Tov. Basescu Traian. Sa te tii atunci trai pe noi !
   sa fii iubita
   marcus

   Comentariu de Marcus — 07/04/2010 @ 13:06 | Răspunde

 3. Înca trebuie să ne bucurăm că mai putem scrie pe aici şi ziarele centrale mai au curajul să critice guvernul şi pe preşedinte.Obedienţa ziarelor locale este mai greu de văzut din moment ce pe, aceaastă vreme de criză omul caută să cumpere un ziar şi acela să fie pe placul lui,deci mai mult ziare centrale. Nesimţirea celor de la guvernare a devenit enervantă,însă ea este alimentată de „ţigancă împuţita”,confiscarea telefonului,conducerea sub influenţa bauturilor alcoolice a unei maşini de şeful statului,smulgerea microfoanelor din mâna ziariştilor.Cel mai mult mă ingrijoreaza trecerea TVR în subordinea PDL, eventual preluarea şefiei senatului de PDL,şi acea scăpare controlată cu „dictatură luminată”.Dar la ce ne putem aştepta de la aceasta Aristocraţie parvenită?Nişte hoţi care după ce s-au umplut de bani vor să poeze în clasă politica,dar de fapt sunt nişte politicieni în devenire , lipsiţi de măsura bunului simţ Mulţumesc că aţi citit. popatepa.wordpress.com

  Comentariu de popateapa — 09/04/2010 @ 10:26 | Răspunde

  • @Popateapa: Cristos A Inviat si Bun venit pe blog !
   In rest vaz ca gandim la fel.
   sa fii iubit
   marcus

   Comentariu de Marcus — 09/04/2010 @ 10:49 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: