Blogu' lu' Marcus

21/04/2010

Un Fleac, Ne-au „Ciuremat” !

Filed under: Romania the Land of Choice! — Marcus @ 17:41

Iaca iesi bocu’ si dezlega misterul convocarii mai mult decat umilitoare la care fu supus asa-zisu’ guvern la Palatul Cotroceni, in cursul zilei de ieri.
Avand in vedere ca toate problemele economice ale Romaniei, orbecaitoare in criza, s-au rezolvat prin vanzarea in cadrul programului „Rabla” a unsprezece mii de autoturisme, guvernul isi permite un moment de respiro metamorfozat de fapt intr-unul de sarbatoare, in care dupa ce au pus mana de la mana, pentru a nu merge la Cotroceni cu ele goale (mainile adica), i-au facut chelului din capu’ lu’ statu’ rost de o tichie de margaritar, prin acceptarea indicatiilor pretioase venite de la acesta referitoare la modificarea Constitutiei.
Practic, nici n-a deschis bine chiombu’ gurita si bocul si ceata lui de argati au pus de pieptanat baba in conditii in care tara are nevoie de interventia viguroasa a pompierilor.
De indata ce s-a exprimat bocul cu privire la proiectul chiombului de modificare a Constitutiei, toate teveurile au lasat dracului orice subiect pe teme economice si au dat-o la intors in „tocsoaie”, pe teme constitutionale.
Punct ochit, punct lovit!
In aceste circumstante mai ne miram cum de isi permite Basescu sa-i faca pe unii romani la usoarele urme de neuroni pe care le poseda, mai ceva decat sutii la buzunare, pe calatorii din autobuzul de pe linia 131.
Eu zic cum ca ar fi cazul sa nu mai ne miram si sa tacem dracului din gura, daca nu avem discernamantul necesar care sa ne permita sa intuim strategia cucubatica, de rahat a chiombalaului.
Si as mai avea o propunere, daca tot au gasit solutia salvatoare in programul „Rabla” eu zic sa o extinda la nivel de natiune si daca pana acum ne-au vandut en detail, pe post de iobagi prin Europa agricola, acum sa ne vanda en gros, ca tara, FMI-ului. Deja 80% din acest proces a inceput, le mai ramane diferenta si s-au scos.

4 comentarii »

 1. @Dom’ Ghita: Multam 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 21/04/2010 @ 19:27 | Răspunde

 2. […] Un Fleac, Ne-au “Ciuremat” ! […]

  Pingback de Pe redute popor ! Ori noi, ori ei… « Sfinxul — 21/04/2010 @ 23:30 | Răspunde

 3. Hey,

  Scuza-ma dar am corectat un capitol greu aseara si nu m-am uitat mai jos:

  Toate cele bune.

  Comentariu de Doru Coarna — 22/04/2010 @ 07:27 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: