Blogu' lu' Marcus

26/04/2010

Buchenwaldizarea Romaniei

Filed under: Romania the Land of Choice! — Marcus @ 11:04

Din momentul in care Basescu, prin intermediul slugii sale obediente pana la cretinism, a transformat Romania intr-un imens lagar de concentrare, in care testeaza cele mai perverse metode de exterminare a populatiei si in care singura lege valabila a devenit pohta sa nemasurata de putere, actualizarea unei Ordonante de Guvern, aberanta in nocivitatea ei prin eliminarea de la taraba a precupetului marunt si amarat care-si valorifica doua legaturi de ceapa si una de marar pentru a face rost de banii necesari painii cea de toate zilele, nu mai surprinde practic pe nimeni.
Si acest lucru se petrece in timp ce guvernul nulitatii intelectuale absolute pe de-o parte nu poate justifica neam modul in care s-a evaporat purcoiul de bani imprumutati de la finantatorii internationali, pentru combaterea crizei prin relansare economica, iar pe de alta parte se dovedeste a fi incapabil sa gaseasca solutii destinate acestei relansari, multumindu-se cu masuri care mai de care mai nimicitoare in ceea ce priveste traiul de zi cu zi al romanului de rand.
Cinismul, mai bine zis sadismul, acestor guvernanti condusi pe fata, fara niciun fel de „jena” constitutionala, de tatucu’ de la Cotroceni, se regaseste si in spitalele romanesti, transformate pur si simplu in abatoare umane, copii ale lagarelor naziste de exterminare, conduse de clientii portocaliii ai chiombului si gastii sale, pe principiile teoretice puse in practica de un anumit doctor Mengele.
Este inadmisibil ca intr-o tara, pretins europeana a secolului XXI, sa te duci sa te tratezi pentru o banala gripa intr-un spital din care sa risti sa iesi intre patru scanduri ca urmare a nerespectarii conditiilor unei minime igiene.
Si cum dracu’ ar putea fi altfel, atata timp cat implicare nemijlocita a „presedintelui jucator” in actul guvernarii se rezuma la urecherea guvernantilor pe motiv de concedieri insuficiente, biruri la fel de insuficiente toate pe fondul indicatiilor pretioase tinand de modificarea Constitutiei in sensul visat si dorit de embrionul dictatorial de la Cotroceni.
Pornind de la ideea caselor de marcat impuse comerciantului specializat in vanzarea legaturilor de ceapa si de ridichi, cu scopul combaterii „evaziunii fiscale”, stau si ma intreb cum de nu le-a venit inca in minte dobibocilor ideea de a ne obliga sa ne dotam w.c.-urile cu sisteme de cantarire in vederea aplicarii de TVA pe cantitatea de resturi alimentare eliminate de organism, cu alte cuvinte pe rahat.
Sau inventarea unui sistem de contorizare personalizat pentru stabilirea consumului de oxigen pe cap de roman si impozitarea in consecinta a acestui consum.
Dar nu este timpul pierdut si oricand ne putem astepta la tot felul de dracovenii izvorate din mintile (eufemism) gazduite de niste capatani bolnave, dar bolnave rau.
Demn de remarcat, in tot acest marasm generat de Puterea portocalie, este faptul ca sunt inca destui manelisti care efectiv nu inteleg de unde vine raul si la o adica isi dau votul tot portocaliilor, manati fiind de o dorinta morbida de sinucidere colectiva.
Alegerea lui Teo Trandafir, ce-i drept ca urmare a votului a circa 7% din electoratul colegiului respectiv, este cea mai buna dovada in acest sens.
Daca cetateanul roman a ajuns sa fie reprezentat in Parlamentul Romaniei de un ales „legitimat” de un astfel de procentaj este mai mult decat clara directia spre care se indreapta statul de drept in aceasta tara.
Acum cand am vazut cu totii cam la ce a dus magistrala initiativa a tatucului in privinta votului uninominal, eu propun ca simultan cu Parlamentul Unicameral sa modificam si Legea Electorala, in sensul introducerii unui concept nou si anume votul de Famiglie, neam, gasca etc., care sa legitimzeze cat de cat pe cei 300 de reprezentanti ai neamului. S-o gasi p’acolo de-o duzina de membri ai clanului care sa voteze.

Un comentariu »

  1. Pentru ca electoratul, social-democrat si cel liberal, a facut noncombat la alegerile de ieri, si nu numai, ar trebui ca si PSD si PNL sa ia o pauza in Parlament si sa-i lase pe portocalii, pe tradatori si pe udemeristi sa dea orice lege le trece prin minte… intru pedepsirea noastra a tuturor, portocalii, neportocalii si nesimtiti.
    Numai sa se indure sa nu ne limiteze drepturile fundamentale.
    Poate asa se trezeste si cetateanu` turmentat!

    Comentariu de plano10 — 26/04/2010 @ 13:56 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: