Blogu' lu' Marcus

03/05/2010

Un Felinar Rosu Pentru Partidu’ Lu’ Izmana

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:42

Am trait s-o vad si p-asta, o gasca de tradatori, proveniti si din stanga si din dreapta esicherului politic dambovitean, si-au dat mana si au pus-o de formarea unui partid de centru stanga care sustine interesele partidului de centru-dreapta al lui Basescu.
Asadar, un numar bine definit de vite, fie furajate din fonduri pedeliste, fie santajate pe motive inca necunoscute romanilor cu drept de vot, cumparate din oborul parlamentar dupa ce au ajuns in pozitiile de alesi ai neamului votati fiind de buna-credinta ca reprezentanti ai unor partide politice aflate in Opozitie fata de actuala Putere, isi dau mana si se pun in slujba carmaciului pentru a-i pune acestuia in aplicare fanteziile politice cu care intentioneaza sa-i indobitoceasca pe romani si sa-i aduca la sapa de lemn.
Dorind sa legitimeze starea de tradare, eufemistic clamata drept „independenta”, liftele basescului, strans unite in jurul prea-instelatului Izmana si pe modelul imprumutat de la Tatuc, care peste noapte a schimbat orientarea doctrinara a unui partid de stanga intr-una de dreapta, si-au anuntat infiintarea propriului partid de centru stanga.
Si nu oricand, ci simbolic, chiar de 1 Mai Muncitoresc!
Problema nu consta insa in faptul ca o banda de veleitari cascavalagii s-au vandut pe o friptura si pe, vorba Tantareanului, un sprit dietetic adversarului politic, ci in faptul ca ei au tradat un electorat care nu i-a votat ca la un concurs de Miss, ci pentru a le reprezenta interesele total opuse celui pe care acum il slujesc plini de devotament si obedienta.
Cred ca suntem singura tara din lume, pretinsa a fi un stat democratic de drept, in care un partid intreg isi schimba peste noapte doctrina de la stanga la dreapta, sau in care un grup de asa-zisi politicieni membri si reprezentanti ai unor partide, la mirosul de cascaval sau din alte interese obscure, intorc spatele propriului electorat si o pun de-o cardasie cu inamicul politic in timpul derularii jocului mandatului parlamentar,  fara a suporta nici-o sanctiune.
In ceea ce priveste optiunea acestor arivisti, ei sunt liberi sa faca ce vor. Treaba se schimba insa, atunci cand vine vorba despre modul in care isi bat joc de cetatenii care i-au votat. Si acest lucru deoarece, odata alesi parlamentari, ei nu mai au dreptul la optiunea personala decat daca isi dau demisia din Parlament si se inscriu din nou in lupta pentru un fotoliu, locurile lor, ramase astfel libere, urmand a fi ocupate functie de vointa electoratului exprimata in urma unui nou exercitiu de votare.
Or, aceasta coloana a V-a a lui Basescu a schimbat radical raportul de forte din cadrul Parlamentului, facand posibila politica chiombului, oricat de aberanta ar fi ea.
In aceste conditii ar fi mai mult decat binevenita o initiativa legislativa parlamentara a Opozitiei, prin care actualele legi electorale sa fie amendate in sensul de a nu mai permite pe viitor astfel de practici tribale favorizante ale schimbarii regulilor in timpul jocului prin tradarea electoratului de buna credinta.
Cu aceasta ocazie, pe de o parte la votarea unor astfel de amendamente ar vedea si romanii care dintre politicieni sunt pentru instaurarea unei adevarate democratii in Romania si care sunt pentru perpetuarea practicilor fanariote de catre un tatuc cu pretentii de dictator, iar pe de alta parte electoratul ar avea posibilitate sa infirme spusele lui Brucan referitoare la IQ-ul neamului mioritic.
Avand in vedere geneza acestui nou partid pe esicherul politic dambovitean cred ca cel mai potrivit insemn electoral pentru el ar fi un felinar rosu (de stanga, n’asa?!), care sa troneze simbolic atat langa sigla partidului, cat si la intrarea in sediile sale insotit eventual de o taxa de intrare pentru amatorii de placeri usoare, taxa impozabila aducatoare de venit la un buget saracit prin furt de portocaliii si in acelasi timp constituind o avanpremiera pentru legalizarea prostitutiei in Romania, un alt vis deocamdata neimplinit al tatucului.

5 comentarii »

 1. Stii care este noua doctrina nationala ?
  Babuinismul! De la babuini ca asa se comporta civicii si independentii !!

  Comentariu de Ghita Bizonu' — 03/05/2010 @ 14:36 | Răspunde

 2. Domnule Marcus,

  Pentru mine nu prea conteaza cine pe cine slugareste! Conteaza ca cetatenii cu drept de vot sunt batjocoriti printr-un joc antidemocratic si anticonstitutional, drept pentru care am hotarat sa nu mai particip la nici-o frasuneala electorala! Este umilitor pentru cetatean sa vada cum vointa lui este distorsionata prin tot felul de „inginerii” cvasilegale, ajungandu-se de la schimbarea unei compozitii parlamentare pana la bagarea hoteste, pe usa din dos, a unei facaturi de partid.

  Cei care au conceput Constitutia nici nu si-au inchipuit ca „alegerile” vor aduce la putere niste derbedei nesimtiti si hulpavi, care vor silui toate articolele Constitutiei. In mod normal si logic, parasirea unui partid de care un demnitar nici nu trebuie sa difere de procedura folosita in cazul decesului demnitarului. Circumscriptia scoate la vot „postul” si n-are decat sa-l recastige! Gogorita ca a fost ales uninominal este o noua sfidare si prostire a alectoratului: in afara de „Basescu + Udrea = love”, nimeni n-a fost ales „pe ochi frumosi”! Toti au fost alesi pentru ca reprezentau o doctrina si aveau un program sustinut de un partid.

  Sfidarea este si mai mare in cazul UNPR. Doi dintre „generali” ar trebui sa faca vizite dese la DNA. Oprea, impreuna cu toate neamurile si apropiatii lui au furat la drumul mare (http://www.rosengren.us/)! Furturile sunt cunoscute de toti presedintii si toate guvernele postdecembriste! Ontanu, fura la drumul mic! Din declaratiile unor persoane din firmele care fac reabilitarea termica in sectorul doi, parandaratul este de 50%!!! Si toate blocurile sunt vopsite in portocaliu, omagiu catre buldogul care-i da bani fara numar! Sediul mafiei tiganesti din Piata Obor este pe treptele Primariei lui Ontanu. In conditiile unei „transparente totale”, tiganii din Piata Obor vand nestingheriti telefoane de furat, baxuri de tigari de contrabanda si tot felul de marfuri furate direct din camioane (blugi, bluzoane, aparatura electronica etc). Astia sunt presedintii UNPR!!! Si, pe cale de consecinta, asta este UNPR! Un partid care a parcurs drumul in sens invers: intai au format grup parlamentar si apoi au luat fiinta! Caz unic pe plan mondial, demn de Guiness Book!

  Comentariu de ALM — 03/05/2010 @ 15:35 | Răspunde

 3. @Dom’ Ghita, Problema este ca pana si babuinii au ceva nobil in ei, pe cand bashinitii sunt toti o zoaie s’un cacat, sa fiu iertat! 🙂
  sa fii iubit
  marcus
  @ALM pe deplin de acord.
  sa fiti iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 03/05/2010 @ 15:51 | Răspunde

 4. Cata nesimtire sa faca acel „Congres” la Casa armatei.In al doilea rand,de unde bani sa-si plateasca chiriile la sediile de partid.Apoi,de unde bani sa-i plateasca pe ghiolbanii cu care au demonstrat de 1 Mai?
  In alta ordine de idei ,cu privire la costul de autostrazi in Romania,pana si Pimul Ministru al Bulgariei „rade”de noi.El afirma azi ca la ei costul unui km de autostrada este de 12 ori mai mic decat in Romania(2,2 milioane de Euro in Bulgaria, fata de 27 milioane de Euro in Romania).
  Suntem de rasul lumii cu asa un Guvern.

  Comentariu de Maria — 03/05/2010 @ 17:47 | Răspunde

 5. Capitane

  babuinii mai au un avamtaj – nu-s „inteletuali”!!!!
  Sa urmezi nu stiu cee studii si sa „avamsezi” la babuin !!!

  Comentariu de Ghita Bizonu' — 03/05/2010 @ 20:51 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: