Blogu' lu' Marcus

05/05/2010

Tigri Bengalezi Si Caini Dingo La Cotroceni

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:13

Miez de noapte, de taina si conspiratie troneaza peste Palatul Cotroceni. Pe strazile desfundate ale capitalei, cainii vagabonzi schelalaie lugubru a foame si frica de prefect, prevestind totodata vreme de urgie pentru boborenii mioritici, acompaniati fiind de o cucuvea care din decembrie a reaparut pe acoperisul Palatului.
In biroul de lucru al Realesului, acesta sta ca de obicei in jiltul sau confortabil, cufundat in ganduri, fumand tigara de la tigara si sorbind tot mai des din nelipsitul pahar cu whisky aflat in dreapta sa.
In partea cealaltă, pe un colt al biroului, picior peste picior, Elena isi priveste ingandurata si dezamagita unghiile, gandidu-se la momentul ratat cu putin timp in urma.
Sefu’ priveste pe rand, ba plin de speranta si pofta carnala spre picioarele Elenei, ale caror emanatii erotice au capatat parca o apasatoare forma materiala, umpland incaperea pana la saturatie, ba plin de ura si obida catre propriile poale unde, bine ascunsa, Flescaita (cum obisnuieste s-o numeasca punitiv in ultima vreme) s-a incapatanat din nou (oare pentru a cata oara?) refuzand sa-si faca datoria, ramanand inerta indiferent de cat de mult s-a straduit Elena cu ea mai bine de o ora.
Exact la momentul la care el, plin de amaraciune, concluziona in gand „Eh, asta e!” si cucul din perete isi striga, pentru ultima oara miezul noptii, pe usa cabinetului de lucru intra prelingandu-se ca o insinuare o mantie calugareasca, de sub a carei gluga isi facu apoi aparitia figura ingrijorata a Bocului:
– Sa traiti Sefu’, am sosit!
– Vad si eu ca ai venit, ba Emile, ii raspunse Traian brusc inveselit de aratare. Da’, ce-i cu tine, te-ai calugarit pentru a-ti ispasi pacatele guvernarii, ha, ha, ha ?!!!!
– Nu, Sefu’, sa traiti! n-am vrut sa ma recunoasca jurnalistii care picheteaza in ture intrarea in Palat, vanand noutati de la FMI.
– Bravo, Emile ! Prost,  prost da’ de data asta te-ai descurcat. Stai jos si toarna-ti un pahar !
– Multumesc Sefu’, dar stiti ca eu nu beau cand lucrez.
– Asa este Emile, te-am incercat doar, ha ha, ha !
– Sefu’, v-am adus inregistrarea de la negocierile cu FMI, s-o ascultati si sa-mi spuneti ce trebuie sa fac.
– Da-o dracului de inregistrare, Emile, ca am ascultat negocierile in direct, nu pentru asta te-am chemat, deoarece problema cu FMI-ul am rezolvat-o deja.
– Sefu’, daca-mi permiteti, cum ati rezolvat-o ?
– Simplu Emile, marim TVA-ul cu 6%, taxa pe venit o facem de 20%, concediem tot ce nu este portocaliu si nu este neam cu noi in sistemul bugetar si ne-am scos!
– Genial ca intotdeauna, Sefu’, sa traiti! Atunci pentru ce m-ati chemat?
– Emile, uite care e treaba! Aseara m-am uitat la televizor si, la Stiri, am vazut ca Putin iar mi-a luat fata, mama lui de kaghebist si comunist! A fost filmat de televiziuni la Soci cand a vizitat doi leoparzi persani pe cale de disparitie, primiti in dar de la presedintele Iranului. Avand in vedere ca la relatiile mele cu Iranul, daca i-as cere asa ceva presedintelui, asta s-ar face ca nu a inteles si mi-ar trimite in loc de leoparzi, rachete cu raza medie de actiune si oarece focoase nucleare, ei bine, de unde stii, de unde nu stii, te faci luntre si punte si-mi aduci si mie in curte la Cotroceni niscai animale d’astea rare cu care sa ma filmeze fratii Paunescu si Dan Diaconescu in Direct.
– Am inteles, Sefu’, sa traiti, acum pot sa plec?
– Du-te Emile, noapte buna!
– Sa traiti, Sefu’, spuse si Bocul retragandu-se cu capu’ in pamant si cu spatele la usa.
Dupa plecarea acestuia, Zeus se intoarse catre Elena si-i spuse:
– Iubito, avand in vedere ca din cauza Flescaitei nu pot sa-ti dau nicio sarcina de partid sau de stat in noaptea asta, du-te si tu si te culca! Ai muncit destul!
Aplicand un sarut discret, dar apasat pe buzele presedintelui, Elena se retrase si ea din cabinetul prezidential, moment la care pleca si Zeus la culcare.
In dimineata urmatoare,  in jur de ora 10.00, telefonul direct cu cabinetul Primului Ministru incepu sa sune, intrerupandu-l pe Reales exact in momentul in care isi sorbea whisky-ul de dimineata:
– Sa trati, Sefu’ si sa aveti o zi minunata. Am rezolvat problema, se auzi in receptor vocea mica dar vioaie a Bocului.
– Bravo Emile, sa traiesti si tu, hai spune ce mi-ai gasit?
– Pai, Sefu’, animale d’alea exotice si rare de care vreti Dvs. nu am gasit, in schimb am vorbit cu Prefectu’ capitalei, care mi-a promis doua pisici vagaboande si doi maidanezi, trofee de la ultima campanie a ecarisajului. Pisicilor le tragem niste dungi pe spinare si pe cap, le punem proteze dentare corespunzatoare si le prezentam drept pui de tigri bengalezi, primiti in dar de la un maharajah indian, iar maidanezii dupa ce-i cosmetizam si-i aducem la forma si culoare, le spunem romanilor ca sunt exemplare Dingo primite in dar de la Presedintele Australiei.
– Bai Emile, te-ai gandit bine si la cate brasoave le-am vandut pana acum romanilor, mai mult ca sigur ca o vor inghiti si p’asta. Un singur lucru nu merge, ba!
– Care Sefu’?
– Australia n-are Presedinte, boule, ce dracu, ai baut si tu apa dupa Elena???!!!!

8 comentarii »

 1. […] La noi programele bociste RABLA si +ULTIMA CASA+ pentru pensionari, la ei trai neneaca……. […]

  Pingback de Pensiile functionarilor europeni(UE) « Plano10's Blog — 05/05/2010 @ 16:12 | Răspunde

 2. Pana la urma totul a pornit de la semnalul de alarma tras de un cetatean brusc trezit la realitate care si-a dat seama ca desenele lui nu prea au decat valoare sentimentala si ca un artist ROMAN , fara prea multa critica de profil bagata in el, a reusit sa-i ia fatza acestui tot batranel slinos si invidios ( ca sa rimeze, si nu numai ;). Nu pot decat sa ma amuz si de lucrarile lui Ion Barladeanu, dar si de gafele ranchiunoase ale acelui mult umblat peste hotare, ce se-ntoarce in parcare cu mult chef de razbunare ( asta cu rima, ca sa inteleaga mai bine si cel care-l sustine orbeste pe blogul lui, devenit tot un fel de colaj in a carui melanj se impreuna cei doi, sustinuti decorativ de doua batrane activiste specializate in pup- art si ce-o mai fi :lol:).

  Comentariu de raduhumor — 05/05/2010 @ 17:07 | Răspunde

 3. Nu stiu coane ce are cu tine !
  Cum nu te-a primit ca marcus ?!

  Comentariu de Ghita Bizonu' — 05/05/2010 @ 19:48 | Răspunde

 4. Merci !

  Comentariu de raduhumor — 05/05/2010 @ 20:01 | Răspunde

 5. Marcus,
  Vin cu jalba-n proţap şi cu una rugăminte : fă-mi şi mie furnică hatârul şi pune de-o poezea, un pamflet şi celor din Twin Peakse-ul cărăşean să mă răcorească la corason… da să nu-i omiţi pe Frunzeski şi pe duduia Ana Vasile de la protecţia copilului… 😉

  Twin-Peakse Caraş-Severin. * Bătălia abia începe ! * Amatorilor pedelachei de doi bani…

  CEI CARE CRED ÎN DUMNEZEU, care au frică de Dumnezeu şi respectă OMUL, în normalitate, firesc, ar DEMISIONA !
  Daaaar… unii precum : Băsescu, Boc, Udrea, Videanu… Frunzăverde, Ana Vasile… pe paliere, deh… cred în cine oare ? Cui slujesc ?
  Faptele vorbesc şi se tot adună…
  REŞIŢA – La ultima rectificare, Executivul a alocat cei mai mulţi bani pentru reabilitarea unor lăcaşuri de cult din Caraş-Severin.
  Bani pentru lăcaşuri de cult… da, trebuie. Dar Dumnezeu a pus mai presus de Sine Omul şi NU a păcătuit ca voi, prăpădiţilor de doi bani ! Cred în Dumnezeu, pe voi NU dau doi bani ! Credibilitate zero. Respect… NU MERITAŢI !

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/06/twin-peakse-caras-severin-batalia-abia-incepe-amatorilor-pedelachei-de-doi-bani/

  Comentariu de Sibilla — 06/05/2010 @ 04:21 | Răspunde

  • @Sibilla:
   Vrei sau nu vrei a ma crede
   Altu’ nu-i ca Frunza Verde,
   Om de baza-al lu’ chiombila
   Ctitor drag in camarila.

   Ia din bani de la copii
   Ca sa-i pupe mana popii,
   Si ii lasa nemancati
   Vai d-asa lideri ratati.

   Asta asa in viteza,de incalzire, cand voi avea mai multe date, incerc sa i-o pun de sa nu se vada 🙂
   sa fii iubita
   marcus

   Comentariu de Marcus — 06/05/2010 @ 12:56 | Răspunde

 6. Iote-l pe Boc…
  http://www.liveleak.com/view?i=b5e_1273114720

  Comentariu de virus — 06/05/2010 @ 11:00 | Răspunde

 7. @Salve Virusache; Ia-l acasa ca io’s satul de el 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 06/05/2010 @ 12:57 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: