Blogu' lu' Marcus

14/05/2010

Ti-am Luat Un Inel, Basescule !

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:43

Cu gându' la Nuţi

Foto: http://www.super-bancuri.ro

Pe care ti-l daruiesc cu tot respectul cuvenit Nasului tuturor Nasilor, Capo di tutti capi, pentru perfomanta de a trasforma statul clientelar, in stat pur mafiot, aflat la discretia unui Nas cu comportament de pseudodictator.
Ti-am luat un inel, Basescule, pentru a te inscrie si tu in lumea buna a mafiotilor si pentru a te determina sa renunti la obiceiul fanariot de a da la pupat lu’ d’alde Boc si restul clanului varful imineului ci, conform cutumelor Mafiei, inelul de Nas.
Vezi tu, Basescule, Romania era un stat clientelar pe vremea cand erai ministru la transporturi si cand o „gainareai” atribuind firmei tale de reparatii, nave apartinand Ministerului Trasportului, sau cand vindeai inghetata produsa in fabrica ta, in chioscurile aceluasi minister in Gara de Nord.
De atunci insa, in armura campionului luptei impotriva coruptiei, ai reusit sa elimini concurenta si sa instalezi in Romania frumusete de stat mafiot, in care evaziunea fiscala, economia subterana, parandaraturile, licitatiile trucate, mita etc. patronate de tine si de ministri ca Blaga, sunt la ordinea zilei, conditia sine-qua-non a Romaniei basiste, in timp ce povara tampeniilor si a jafului national fara precedent practicat de clanul tau guvernamental ai aruncat-o, in cel mai cinic stil mafiot cu putinta, in carca amaratilor de pensionari si bugetari, altii decat cei favorizati de tine.
Te-am numit pseudodictator, Basescule, deoarece oricat te-ai screme si orice ai face, nu reusesti decat sa-ti atragi din partea romanilor dotati cu propriul organ de gandire (si crede-ma ca sunt milioane in aceasta situatie), un dispret profund si mai nou ura, fiind in acelasi timp subiectul preferat si perfect pentru carcaturistii si pamfletarii in cautare de lucru.
Totusi un succes ai repurtat in acest domeniu. Daca in tara mama a Mafiei, dictatorul Mussolini s-a aflat intr-o lupta pe viata si pe moarte cu mafiotii, tu, erijat in dictator, ai reusit exact contrariul, oficializand si sustinand fara pic de rusine aceasta activitate criminala.
Dai dovada de culmea preversitatii si a cinismului, Basescule, atunci cand incerci sa identifici si sa arati cu degetul ca drept „clienti” ai statului pe batranii, copiii, invalizii etc. acestei tari, beneficiari ai unor venituri legale, pentru care au muncit o viata sau ai unor ajutoare oferite, in baza legii, de orice stat civilizat care intelege sa asigure protectie sociala acestor categorii defavorizate.
Si asta in timp ce adevaratii clienti politici portocaliii ai bugetului de stat se lafaiesc sub obladuirea ta in maldare de Euro, provenite din banul public, gestionat de lupul ajuns paznic la oi.
Asa ca, Basescule, renunta dracului la poza de dictator (oricum nu te ajuta bibilica pentru o atare postura) si pune-o de o ceremonie publica nationala in care, dupa ce ti-ai tras inelul daruit de mine pe deget, sa-i inviti pe toti nasii Famigliilor portocaliii sa-ti pupe respectiva podoaba si sa-ti jure credinta vesnica, oficilizandu-ti astfel pozitia de Capo di tutti capi.
Si-ti mai fac o promisiune, Basescule !
In timp, cu toata saracia si austeritatea la care ne-ai adus si la care ne supui, voi face eforturi sustinute pentru a economisi bani in vederea completarii bijuteriilor tale cu o pereche de „bratari” de otel pe care le meriti cu varf si indesat !

17 comentarii »

 1. in numele Mafiei protestez !
  Asemuirea Ba’Securitatii sale cu un capo regime este jignitoare ptr un mafiot !
  Si la mica barfa daca am fi fost condusi de un Al Capone ori un Luchy Luciano … macar nu eram ametiti de continua sarabanda a frazelor contradictorii ! Aia tineau minte ce ziceau !!

  Comentariu de Ghita Bizonu' — 14/05/2010 @ 12:40 | Răspunde

  • @Hai sa ne traiesti Dom’ Ghita !: Bre, usurel cu protestele acilea, lipeste-te si talica de gard la Cotroceni ca-i mai de bonton in aiste zile de foc si jale 🙂
   sa fii iubit
   marcus

   Comentariu de Marcus — 14/05/2010 @ 12:50 | Răspunde

 2. Scuze dom Marcus , da donii aia aveau un pic de onoare … nu se coborau in halu astuia. si mai erau si oameni de cuvamt – nu ca asta !!

  Comentariu de Ghita Bizonu' — 14/05/2010 @ 14:43 | Răspunde

 3. Marcus, cunosteam expresia „bou cu tzâtze”, la care voi adauga „inelu'” din poza, but again my question is: o sa-l poarte si ce talie sunt cupele?! 😀
  ===
  Am pomenit de Sarko în postarea precedenta, ca deh, avem si noi falitzii nostri… btw, stii cum i-a fortzat bratzul lu’ Angie Merkel ca sa aprobe salvarea Greciei?! Santaj direct, ordinar, confirmat de José Luis Zapatero, în „El Pais”: piticot cu talonete i-a amenintat ca Franta va iesi din zona-euro, daca Germania mai tergiverseaza, ca si cum Franta ar fi tarlaua lu’ Pal, taica-sau, pictor de colaje!!! Auzi la el, dupa ce ca Germania si Franta vor fi fost motorul-UE din totdeauna, se lauda „en privé” ca el a salvat Grecia!!! Evident si logic vorbind, sigur ca locataru’ temporar elysean n-ar fi putut pune-n practica amenintarea respectiva…

  Comentariu de Mélanie — 14/05/2010 @ 15:13 | Răspunde

  • @Mel 🙂 🙂 se zice ca in general astia micii sau insemnati precum chiombalau nostru sunt dati dracului. Nu stiu cat de dati dracului sunt, dar la dracu’ parca i-as trimite doar cu bilet-dus. 🙂
   sa fii iubita
   marcus
   @Deh Dom’ Ghita, ai si mneata dreptate.
   sa fii iubit
   marcus

   Comentariu de Marcus — 14/05/2010 @ 15:19 | Răspunde

 4. […] De ce nu va luati in serios atributiile de presedinte? […]

  Pingback de Discursul lui Basescu este incitator la violenta « Hai ca se poate! — 14/05/2010 @ 15:53 | Răspunde

 5. Arhiepiscopia Romano-Catolică de Bucureşti şi Asociaţia familiilor catolice „Vladimir Ghika” dezaprobă cu fermitate lipsa de consideraţie pe care Preşedintele Traian Băsescu a manifestat-o faţă de nou-născuţi în general şi faţă de familiile lor în recenta sa întâlnire cu reprezentanţi ai partidelor aflate la putere. De asemenea, ne exprimăm îngrijorarea pentru posibila adoptare, din partea guvernului, a unei decizii care să ducă la reducerea la 600 de lei a indemnizaţiei pentru creşterea copilului nou-născut, începând cu data de 1 iunie a.c. Această măsură nedreptăţeşte tinerele familii care aşteaptă un copil şi le descurajează pe cele care şi-ar dori copii.

  comunicatul integral:
  http://www.arcb.ro

  Comentariu de alex.dumitrascu — 14/05/2010 @ 16:21 | Răspunde

 6. Azi, 14 mai 2010, pentru a doua oara, tramvaiele din Reşiţa NU au circulat, din nou * absolut intamplator *, exact între orele cînd pensionarii intenţionau să protesteze în Centrul Civic al oraşului, în faţa Prefecturii cărăşene!! Ruşine conducerii PRESCOM S.A. !!
  Am stat de vorbă cu cîţiva dintre bătrînii ce au reuşit să ajungă la locul stabilit… Au promis ca în data de 19 mai să fie prezenţi la ceea ce ei cu tristeţe numesc Mitingul Disperării! Nemulţumirile, indignarea, revolta acestora e justificată şi îndreptăţită * să scrieţi doamnă că iarăşi nu merg tramvaiele… * , * ne-au adus la sapă de lemn, noi ne ducem Dincolo da-i păcat de voi că sunteţi tineri…. *, * hoţu ăsta de Băsescu ne bagă mîna în pozonare să ne ia dreptul nostru pentru care am muncit din greu o viaţă *, * am pensia 350 de ron, din ce-o să-mi mai procur io bumbi de inimă … *, * să veniţi şi voi ai cinări în 19 mai la Miting cu noi, să veniţi că-i musai, ori noi ori ei ! *, * să-şi dea Demisia mafioţii ăştia că nu se mai poate *, etc
  Pe cîţiva din bătrîni i-a podidit plînsul… îşi priveau mîinile muncite, pline de bătături şi tremurînde şi-atunci am zărit că … totuşi , în ochii lor se-ntrezărea un licăr de speranţă…
  VINERI 19 MAI 2010 TREBUIE SĂ IEŞIM ÎN STRADĂ SĂ PROTESTĂM CU TOŢII ! ÎMPREUNĂ ! MARINARUL NU NE POATE INTERZICE DREPTUL LA EXPRIMAREA LIBERĂ A OPINIEI ! CĂ NU-I ŢARA LUI ŞI-A MAFIEI ÎMPREUNĂ CU CARE AU JECMĂNIT LA DRUMUL MARE POPORUL, GAŞCA PORTOCALIE – PD-L !

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/14/19-mai-2010-cerem-demisia-primului-ministru-basescu-si-a-guvernului-sau-de-cacat-valea-destul/

  Organizaţia municipală a PSD Reşiţa, ca de obicei : DOARME !! NU au fost prezenţi, nu se implică, aşteptă funcţiile din… 2012… trist, dar, adevărat ! Nici Narcis Chisăliţă, nici Tudoriţa Nicula NU sunt sensibili la tot ce se-ntîmplă în aceste vremuri, curios…. Poate reuşiţi voi, cei de la Centru să-i treziţi …!!!
  Pensionarii sunt băgaţi în seamă de acest tandem N Chisăliţă – Tudoriţa Nicula numai cînd e nevoie de voturi???!!! Actiuni, discursuri, … NIMIC, dar… NIMIC !!
  Sibilla

  P.S Cei doi impricinati posesori de functii si atat, NU se pot plange ca n-ar fi primit comunicate de la centru… si totusi, le ignora, c-asa vor ei, sa NU doreasca sa faca ceva pt electoratul ce i-a votat ! RUSINE !!!

  Comentariu de Sibilla — 14/05/2010 @ 17:27 | Răspunde

  • @ Sibila,
   Nu că n-ai avea dreptate în ceea ce-i priveşte pe cei doi (Narcis şi Tudoriţa), c-ar trebui să-şi mişte curu’ şi să facă ce trebuie dacă vor foncţii în 2012. Da’ acu’ drepţi să fim, dacă cei 6 milioane de pensionari şi cei un milion juma’ de bujetari ar fi votat altfel, ştii şi tu că Băsănău’ n-ar fi pupat al doilea mandat. Ce să mai…, prostia se plăteşte, c-aşa-i drept. Cu aceeaşi ochi sinceri şi lăcrimaţi l-au votat pe chiomb. Dumnezeu nu bate cu paru’!

   Comentariu de Cârcotaşu — 14/05/2010 @ 22:29 | Răspunde

 7. Pensionari si Bugetari – Uniti-va

  Care sunt reactiile si mesajele care le transmit copii … parintii si bunicii nostrii, conducatorilor, cu privire la masurile draconice care vor urma de la 01 iunie 2010?
  Incepe BATALIA:
  http://blog.imperiaonline.me/pensionari-si-bugetari-uniti-va.html

  Comentariu de Starea NATIUNII — 14/05/2010 @ 23:05 | Răspunde

 8. Cârcotaşu,
  Ţucu-te, apăi în Twin Peakse-ul cărăşan s-au furat voturi ca-n codru şi ştii ce, zminciţii ai cinări l-au votat pe Băse, ăi bătrâni săracii, nu, ei şi-acu vb de Ion Iliescu. Mai târziu, tineret mândria ţării l-a votat pe Crin, apoi alinaţa…. dar…. noi nush cum se face că tot giudeţ portocaliu rămăsărăm… c-o tunat şi i-o adunat p-acilea… ufffff…
  Pupe-l moartea pe securistu Băsănău, ierte-mă Tatăl, şi ştiu că tot nimicuţa n-om rezolva, că ne-a înrobit dija, bastardul…. 😦

  Comentariu de Sibilla — 14/05/2010 @ 23:41 | Răspunde

 9. Cica mafiotii aveau un cod al onoarei. Din ce am mai auzit si interlopii au unul. Molestatorii de copii nu sunt bine primiti printre ei.
  Acum ,astia cand s-au luat de alocatiile copiilor ce au devenit?

  Nici nu iti dai seama cu cata disperare or sa isi apere astia functiile, in momentul in care le pierd or sa sara toti pe ei.

  Comentariu de Chrysthyan — 15/05/2010 @ 13:36 | Răspunde

 10. JOS MAFIA !

  Comentariu de Costel Cornea — 18/05/2010 @ 16:04 | Răspunde

 11. CEREM, ARESTAREA MAFIOTILOR !

  Comentariu de Costel Cornea — 18/05/2010 @ 16:07 | Răspunde

 12. 40 solutii antifoamete, anticoruptie, antisaracie !

  Comentariu de Costel Cornea — 18/05/2010 @ 16:09 | Răspunde

 13. @
  costel cornea

  Vadim e un oportunist, de aia se baga in seama acum.
  Tu ce vrei?

  Comentariu de alex.dumitrascu — 18/05/2010 @ 16:20 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: