Blogu' lu' Marcus

17/05/2010

Teoretic Se Poate Sa „Jos Cu Chiombu’!”

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 10:44

Pe zi ce trece devine din ce in ce mai evident faptul ca pentru a scapa de ciuma de Strâmbu si de gasca sa de derbedei, nu putem altfel decat trecand din nou prin violenta decembrista, lovitura de stat, disparitie naturala sau sa gasim o cale care sa se mentina totusi in limitele jocului democrat.
Cu violentele de strada ne-am lamurit. Pe de-o parte ne comportam exact dupa pofta si lucrarea de aproape sase ani de zile a lu’ Strâmbu’, un popor debusolat si dezbinat, imun la suferinta celor din jurul nostru, instrainat de adevaratele valori morale, sensibil doar la propriul buzunar si o imaginara demnitate umana, iar pe de alta parte orice incercare de a protesta in strada, in grupuri mici pentru debarcarea chiombului, este taxata de acest avorton politic si de slugile sale pupinbasiste din media, drept incitare la violenta si destabilizare politica.
O lovitura de stat este iar exclusa din start, cu asa bugete ale Serviciilor si cu liota de argati obedienti pana la imbeciltate care fac zid in jurul lui.
Disparitia sa naturala in peisaj verde cu loc de odihna iar este discutabila deoarece, cel putin varsta nu-l recomanda de candidat pe listele unui parastas cu sobor de preoti de la Patriahie si ceremonial pe afet de tun si cu Tricolorul in berna.
In ceea ce priveste o eventuala demisie, aceasta este de domeniul „SiFi-ului”, impostorul nedandu-se dus decat cu forta de la Cotroceni ca sta cu dantura infipta in jiltul prezidential.
Asa ca nu ne ramane decat calea democratica, parlamentara de suspendare a saltimbancului si reintrare in normalitatea statului de drept.
Greu, in conditiile in care momentan in Parlament, Opozitia nu intruneste numarul suficient de voturi necesare unei astfel de intiative.
Dar nu imposibil.
Variabila acestei ecuatii este reprezentata de UDMR, formatiune politica ce poate schimba, la nevoie, actuala configuratie a esicherului parlamentar.
Ori, avand in vedere masurile dementiale initiate de Strâmbu’, masuri ce duc practic la exterminarea cetatenilor mai vulnerabili ai acestei tari, indiferent de apartenenta lor etnica, maghiarii din UDMR ar trebui sa se trezeasca din betia unei guvernari paguboase, care le strica reputatia de politicieni echilibrati, prin cardasia la acest preconizat genocid, si care oricum nu le aduce niciun avantaj si, dupa ce vor realiza ca alegatorul ungur moare la fel de foame cu cel roman, sa iasa dracului de la guvernare, sa refaca majoritatea premergatoare alegerilor prezidentiale si sa i-o puna de duca Terminatorului.
La butoiul de cacat in care ne-a varat acesta impreuna cu sleahta sa mafiot-penala, o lingurita de miere nu face nici cat o ceapa degerata, asa ca invocarea evitarii unei crize politice are darul de a reface circulatia sanguina a unui picior de lemn.
Este de preferat o criza politica care nu poate sa inrautateasca situatia mai mult decat starea in care ne aflam, dar care ar putea avea efecte benefice pe termen mediu si lung, unei nebunii de inca aproape cinci ani cat i-au mai ramas lu’ Strâmbu din mandat, timp suficient pentru acesta sa igroape definitiv Romania din punct de vedere economic si al statului democratic de drept.
Domnilor Antonescu, Ponta, Marko aveti posibilitatea de a intra si ramane in Istorie drept salvatori ai acestui neam, asa ca dati-va din nou mana si uniti-va eforturile in vederea debarcarii chiombului in statia „Cosul de gunoi al Istoriei”, cu peronul pe toate partile.

3 comentarii »

  1. […] Marcus […]

    Pingback de Nea Gogu din Afumati si ZeListul « Hai ca se poate! — 17/05/2010 @ 13:16 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: