Blogu' lu' Marcus

19/05/2010

Curu’ Gol Si Frunza De Vita De Vie

Filed under: Erevan News — Marcus @ 10:49

Motto: Lasati orice speranta, voi ce traiti in Romania !

Agentia de presa Erevan News isi informeaza cititorii ca ieri, in plenul Parlamentului European, fiica cea mica a Presedintelui Romaniei, d-ra Elena Basescu (EBA pentru pulimea cu drept de vot), in ciuda faptului ca deocamdata nu a fost lansata oficial, a dat detalii referitoare la viitoarea colectie de vara-toamna-iarna, pentru o perioada inca nedeterminata, a Casei de Moda Basescu & Fiica SRL.
Noua colectie intruneste toate conditiile unui buget devalizat si secat la greu de Guvernul Basescu si se adreseaza ambelor sexe si tuturor categoriilor de varsta.
Astfel, bebelusii au parte de o atentie speciala, noii lor pempersi vor fi redusi cu 15% si vor produce furori in Europa si in lume, prin design-ul ce aminteste de tinuta lui Tarzan sau a triburilor de pigmei, adica o fasie ingusta de panza, sustinuta de un elastic, ce va acoperi doar rusinica si gaura poponetului, coapsele urmand sa respire sanatos si in voie aerul de sub paturica.
Tinerele si doamnele pana la varsta a treia isi vor reduce cu 25% minijupele, urmand sa lanseze ca model de jupa „cureaua lata miniBoc”, iar in completare „ilicelul-sutien miniBoc”, care le va acoperi doar umerii si sanii, restul corpului fiind lasat la actiunea benefica a razelor solare, sau la atingerea linistitoare a vantului si ploicicii de toamna.
Reprezentantii masculini ai acestei varste se vor bucura de pantalonii redusi deasemeni cu 25%, o combinatie intre pantalonii pescaresti redusi doar cu 15% pe care ii vor purta pensionarii si semisuspensorul purtat de bebelusi, „bermudele miniBoc”.
In completarea lor vine sacoul redus cu 25 %, respectiv 15%, „surtucul „miniBoc”, diferenta constand in prezenta manecilor scurte la cel creat pentru pensionari.
Doamnelor varstei a treia li s-a rezervat o frumoasa surpriza, fusta si rochia midi, fiind reduse cu 15% si transformate in „chimirul pantalon midiBoc”, vestimentatia torsului fiind reprezentata de un sacou caruia i s-a aplicat reducerea de 15%, prin taierea manecilor pana in dreptul coatelor si i s-a dat o denumire de inspiratie folclorica, „catrinta midiBoc”.
Datorita epuizarii stocului de materiale, pentru perioada de iarna, romanii sunt sfatuiti fie sa stea in casa, unde in lipsa caldurii subventionate pot urma un sfat din „batrani” care a facut istorie si sa-si mai puna o patura sau o haina pe ei, fie sa ia startul odata cu pasarile calatoare spre meleagui mai calduroase (Congo spre exemplu).

Din surse, Agentia noastra a aflat ca pentru viitor, in conditiile in care Guvernul Basescu va reusi sa-si insuseasca si sa risipeasca si ultimile ramasite din imprumuturile luate de la FMI, Banca Mondiala, etc. Casa de Moda Basescu & Fiica SRL pregateste o adevarata revolutie vestimentara care, desi de avangarda, este inspirata de vremurile Edenice, supravietuitorilor actualei mode fiindu-le rezervata linia de vestimentatie retro-biblica, mai precis curul gol si frunza de vita de vie pentru acoperirea rusinicilor.

A consemnat pentru Dvs.,

Vartan Vosganian

N.A. Romani, Elena Basescu v-a mai dat ieri o palma basesciana, anuntand in Parlamentul European ca in tara voastra s-au luat deja masuri pentru care taxu’ a pus Sindicatele, Partidele, Societatea Civila, Patronatele sa gaseasca „solutii” pe care ea, prin acest anunt, le-a adus la cunostinta Europei ca intrate in vigoare. Tandemul Basescu si Fiica isi bate joc la greu de noi, noi pana cand ne vom mai lasa umiliti in acest hal ?

Un comentariu »

  1. Uite acum pe moment Hoara a vrut sa se „intoarca spre popor” si cand colo s-a intors poporul spre Hoara.
    Betivu’ pierde ocazia sa faca o „baie de multime”. Pacat , nu stie ce pierde.

    Comentariu de alex.dumitrascu — 19/05/2010 @ 11:18 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: