Blogu' lu' Marcus

24/05/2010

Lumineaza-i Doamne, Sau Ia-i La Tine!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:02

Motto: Lasati orice speranta, voi ce traiti in Romania !

In incercarea lor disperata de a-i minti cu nerusinare in continuare pe romani, portocaliii, in frunte cu Basescu, au ajuns la fundul sacului mizeriei si dejectiilor umane, pestilential mirositoare, in momentul in care il acuza pe presedintele FMI de minciuna si de abordarea masurilor de exterminare a poporului roman, luate de Basescu, de pe pozitii electorale.
Lasand la o parte faptul ca exact in cur il doare pe cetateanul francez de modul in care ne spalam noi rufele, ideea de a atribui FMI-ului nenorocirile pe care ni le-a aruncat chiombu’ in cap, este de-a dreptul grotesca si jalnica.
Nu este suficienta carantinzarea in plan international a Romaniei si trimiterii sale la coada vacii ca urmare a unei politici externe imbecile promovata de diletantul de la Cotroceni, acum am ajuns sa-i facem mincinosi si pe conducatorii unor prestigioase institutii financiare internationale doar, doar i-om mai scoate obrazu’ chiombului din mocirla.
Ba mai mult. Se incearca acreditarea ideii ca masura dementa de a diminua veniturile a miloane de romani ne-a fost impusa de FMI, organism care nu are practic nimic de-a face cu modul in care fiecare client de-al sau intelege sa-si rezolve problemele financiare, cand de fapt aceasta nebunie ii apartine in exclusivitate sefului statului roman.
Sa-i multumim lui Dumnezeu ca nu li s-a ivit ocazia, deoarece Basescu si clanul sau de mafioti, ar fi in stare sa tarasca tara in cine stie ce conflict armat international, doar pentru a-l scoate pe Nasu’ basma curata.
Stati linistiti, bai, lepadaturilor, in ciuda tuturor eforturilor voastre de a parfuma cacatul, toata suflarea romanesca neatinsa de sindromul
schizofreniei adulatoare fata de Reales stie al cui produs este subiectul supus odorizarii si cine tine cu tot dinadinsul sa extermine populatia
acestei tari.
Degeaba, pe langa aceasta nebunie cu acuzatiile la adresa FMI, ati declansat si in media o campanie furibunda prin care, intr-un mod mai mult decat jalnic, ii puneti pe pupini sa multumeasca partidului si conducatorului iubit pentru faptul ca le vor reduce salariile sau pensiile.
Prin aceste manevre de-a dreptul staliniste nu faceti altceva decat sa va aratati limitele IQ-ului, atragandu-va totodata ura si dispretul oamenilor de buna credinta din aceasta tara.
Reinviind aceste practici prin care cetateanul sovietic, condamnat la moarte de toanele tatucului, inainte de a primi in ceafa glontul izbavitor, ii multumea acestuia si PCUS pentru ce va urma, asigurandu-i totodata de dragostea si loialitatea sa totala, reusiti doar sa intariti certitudinea romanilor ca si-au incredintat destinele unor dezaxati si alienati mintal.
Cert si tragic, in acelasi timp in toata aceasta situatie, este faptul ca acesti slugoi aflati sub pulpana prezidentiala sunt atat de infipti cu dintii in scaunele Puterii incat orice act, oricat de abominabil ar fi care le-ar da speranta pastrarii cu orice pret a acesteia, il vor comite fara ca macar sa clipeasca sau sa gandeasca vreun moment la costurile sale devastatoare pentru populatie.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: