Blogu' lu' Marcus

27/05/2010

Trai-ti-ar Fameleonu’, Videne, Ca Bine Le Zici!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 12:54

Urmarindu-te acum cateva minute la televizor, cum „esplicai” tu la narod de boborean roman, cum ca toate relele ce le traim momentan si care vor veni de acum incolo se datoreaza numai si numai PNL-ului inhaitat cu PSD-ul, si cum ati transpirat voi si v-ati dat de ceasul mortii sa indreptati raul facut de cand ati venit la guvernare, mai intai mi-au dat lacramile de emotie si recunostinta ca in sfarsit am inteles cine-i satana in aceasta tara, pentru ca apoi sa pup ecranul televizorului pe care te zburdaceai cu acuzele.
Bre, Videne, totusi cu un lucru nu sunt impacat. Acum imi este clar ca liberalii si social-democratii sunt pe post de Sarsaila, da’ de ce nu ne spusesi, bre, si de vina lui Burebista care dadu ordin sa se taie vita de vie, aud?
Videne, Videne, pe cine dracu’ va inchipuiti voi ca mai puteti duce cu presu’ in aceasta tara, sau v-a atins atat de rau boala din capu’ ala sec al vostru incat ati ajuns sa credeti propriile voastre minciuni? Sunteti jalnici, bah, hotilor, mincinosilor si impotentilor intelectual in incercarea voastra disperata de a va salva cururile de furia populara!
Ups, imi cer scuze, ma opresc din motive tehnice (pomenind numele Videanu mi-a venit brusc sa vomit), nu inainte insa de a va ura sa nu va mai moara multi inainte.
Un mare Sictir, Videne!

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: