Blogu' lu' Marcus

31/05/2010

Ptiu, Piei Satana Si Du-te Pe Pustii!

Filed under: Intarata-i Drace — Marcus @ 10:43

Motto: Lasati orice speranta, voi ce traiti in Romania!

„Si a sfarsit Dumnezeu in ziua a sasea lucrarea sa, pe care a facut-o; iar in ziua a saptea s-a odihnit de toate lucrurile sale, pe care le-a facut.” (Biblia, Facerea, Intaia Carte a lui Moise, Cap.2.2)
La noi insa, al de se crede Dumnezeu’ romanilor, dar care in realitate este Belzebut (duce-s-ar pe pustii!), in loc sa se odihneasca si sa ne lase si pe noi macar Duminica sa ne uitam la emisiunea lui Gadea, il scoate la inaintare pe Emil, baiat de casa, si il pune sa ne anunte in prag de miez de noapte ca incepe Apocalipsa.
Iar DobiBoc, sluga ascultatoare, desi milioane de romani ii spun sa-si ia menajeria, pompos denumita guvern si sa se care unde a intarcat dracu’ iapa si sa se culce, deoarece sunt beti manga si trepanati la teasta, iese pe sticla, isi regleaza cadenta la „foc automat” si incepe sa scuipe prostie dupa prostie si nenorocire dupa nenorocire, intr-un ritm mai alert decat al unui AK-47.
Culmea, culmilor este ca magaru’ dracului in loc sa ne spuna franc sa ne grabim si sa ne ocupam locurile ramase vacante in urma scularii si plecarii mortilor din morminte la momentul aplicarii masurilor basesciene, eufemistic denumite de „austeritate”, in realitate de exterminare in masa, incearca sa ne prosteasca pentru a „enspemia” oara, o tine langa-talanga cu liberalii si social-democratii cei rai care au adus tara in prapastie deoarece au indraznit ca, in conditii de crestere economica, sa mareasca pensiile si salariile, dar ca nu este cazul sa ne ingrijoram, deoarece el si Basescu vegheaza.
Si in timpul asta, la Cotroceni, chiombu’ cloceste care mai de care mai securistic plan de invrajbire a romanilor impotriva romanilor si de anihilare a oricarei forme de opozitie si/sau rezistenta la instaurarea Dictaturii in Romania.
Iar romanii, se pare sensibili la „intarata-i drace”, se desolidarizeaza brusc de la ideea Grevei Generale si a manifestarilor comune de protest, dau inapoi ratacind nauci, din colt in colt, si-l mai lasa o data pe chiomb sa-si faca mendrele de derbedeu intr-o Romanie dezbinata si la pamant din punct de vedere economic.
Fratilor, daca nici macar in ceasul al doisprezecelea, cand cutitu’ va este infipt pana la maner in spate, voi nu va treziti si inca mai visati la cai verzi pe pereti, calariti de Basescu si de clanul sau de mafioti, apai chiar ca dracu-i al nostru si ne meritam soarta cu varf si indesat.

16 comentarii »

 1. Orice intrare in Romania pe sosea are efectul Dantesc din Motto. Aseara l-am injurat pe DobiBoc de cand a inceput sa vorbeasca pana cand l-a intrerupt Mircea Badea. Daca permiti sa citez din Morometii „..tu-i mortii ma-sii”.

  Comentariu de Andrei Pop — 31/05/2010 @ 12:10 | Răspunde

 2. @Andrei nu numai ca permit dar si „supscriu” 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 31/05/2010 @ 12:49 | Răspunde

 3. Foarte bine scris d.le Marcus. Felicitari !

  Comentariu de Matei — 31/05/2010 @ 17:07 | Răspunde

  • @Matei: bun venit pe blog si multam de aprecieri.
   sa fii iubit
   marcus

   Comentariu de Marcus — 31/05/2010 @ 17:10 | Răspunde

 4. @ fraza „calariti de Basescu si de clanul sau de mafioti,”, m-a dus gându’ la „calaretzu’ fara cap”(The Legend of Sleepy Hollow)… poate-ai vazut filmul cu Johnny Depp?… Personajul principal Ichabod Crane vine la Sleepy Hollow pentru a ocupa postul de director la scoala din localitate, dar ajunge sa se intâlneasca cu înspaimântatorul „calaret fara cap”… codru’ din Sleepy Hollow e bântuit de fantoma „calaretului fara cap”, într-o noapte, Ichabod se duce singur prin padurea bântuita, provocând mânia legendarei stafii… 😀

  cât despre „meritatul soartei”, cred ca soarta(destinul) îsi spune cuvântul cam 90%, restu’ se poate modifica, modela, schimba, deturna… altfel fatalitatea, renuntarea si resemnarea vor „triumfa”, negativ, din toate pdv…

  Comentariu de Mélanie — 31/05/2010 @ 18:55 | Răspunde

 5. @Buna Mel. Din pacate nu am vazut filmul amintit de tine, insa treaba cu lipsa capului la calaretii Basescului, in frunte cu jokeu-l sef, este cat se poate de plastica si la obiect 🙂
  In ceea ce priveste partea a doua, cu fatalitatea, cred ca ma cunosti destul de bine incat sa ma crezi ca, indiferent de numarul celor care vor renunta la lupta, eu voi muri pe baricade cu ei de gat 🙂
  sa fii iubita
  marcus

  Comentariu de Marcus — 31/05/2010 @ 19:06 | Răspunde

  • @”eu voi muri pe baricade cu ei de gat 🙂 ”
   – cântând refrenul „Marseiezei”:”aux armes, citoyens, formez vos bataillons…”, „Daca voi nu ma vreti, eu va vreu!” sau „capul lui Motzoc, vrem!”?!… 😀

   Comentariu de Mélanie — 01/06/2010 @ 14:49 | Răspunde

   • @Nu, Mel, cu mult mai prozaic, :mor de gat cu voi, derbedei nenorociti! 🙂
    sa fii iubita
    marcus

    Comentariu de Marcus — 01/06/2010 @ 15:28

 6. HUNGARIAN MANIFESTO-JOS REGIMUL BASESCU!
  APEL ADRESAT COMPATRIOTILOR MAGHIARI, PENTRU A SE UNII CU ROMANII
  PENTRU A SALVA TARA DELA DEZASTRU, INAINTE DE A FI PREA TARZIU, PENTRU NOI TOTI!
  Am crezut intodeauna ca romanii si ungurii pot trai impreuna in pace. Inainte de revolutie
  dupa absolvirea facultatii, am lucrat la televiziune si la principalele studiouri de film din Romania.
  Intre operatorul de film Horvath si ceilalti cineasti nu am simtit nici o diferenta. Ne certam intre noi, dar uniti prin ura impotriva lui Ceausescu,….. am fost impreuna si frati.
  Acum cateva ore un fost coleg ma sunat la telefon si mi-a spus un mare
  adevar. ” fiecare om ,fiecare natiunile are bune si rele dar nimeni nu a indraznit sa spuna vreodata despre unguri ca sunt lasi sau lipsiti demnitate …..dar m-am inselat…… Voi prin alesii dumneavoastra mentineti la putere pe Basescu !
  Parlamentarii vostrii cu 6% din voturi sunteti principalii vinovati pentru razboiul care sa declarat nu numai impotriva romanilor ci impotriva tuturot cetatenilor acestei tari.
  Da domnilor maghiari peste capul vostru mafia maghiara si mafia romana si-a dat
  mana . Asa numita autonomie nu va izoleaza sau rezolva problemele. Bugetarului ungur ca si bugetarul roman i se reduce la fel salariul . Pensionarii din Tinutul Secuiesc au ajuns cersetori la fel ca romanii . Nu cred ca este vreo deosebire intre copilul maghiar sau copilul roman, care plange……. de foame. Cu ce va ajuta daca istoria se invata in limba maghiara, cat timp ce prezentul si genocidul indreptat impotriva tuturor se invata in limbajul hotilor , manelistilor si vanzatorilor de neam.?
  Desi unii nu vor sa recunoasca voi sunteti cei care, cu un curaj nebun ati aprins la Timisoara, flacara revolutiei din 1989. Din pacate flacara sa stins si prin alesii vostrii faceti azi jocul comunistilor si securistilor, impotriva carora v-ati ridicat impreuna cu romanii.
  Am citit nu demult un articol scris de George Serban in care se spune ” Dragi compatrioti, dragi romani, fiti unguri! ”
  …..aratati acelasi curaj si demnitate macar pentru o zi. Pentruca mi-a crapat obrazul de rusine, nu ramane decat sa intorc foaia si sa va spun Dragi compatrioti, dragi ungurii, fiti romani! Sau cu alte cuvinte unitiva ,asigurand nu nimai painea de toate zilelele , ci si viitorul copiilor vostrii !
  Citesc sau urmaresc pe micul ecran sute de mii de solutii , frectii la un picior de lemn de a iesi din criza si prapastie. Solutia este simpla si unica : Pe langa romani un milion de unguri pe strada!
  Acum cateva minute am citit si recitit de zeci de ori un articol extraordinar care se termina spunand RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE!
  Nu ramane decat sa extrapolez spunand:
  RIDICA-TE GHEORGHE , IOSCA, ION SI PISTA !!!
  RIDICAT-VA ODATA PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU ,,,,,,,,,
  Robert Horvath DEVA Cineast USA
  devanewyork.blogspot.com/

  Comentariu de bmarinescu41 — 31/05/2010 @ 21:09 | Răspunde

 7. Şi AICI sunt banii dumneavoastră (partea a IV-a)
  Ne spune astăzi,31 mai, Simona Fica,în exploziv-news.ro.
  9 SUTE DE MILIOANE DE EURO, VILA de pe rue Périé Mazamet NR. 12, PARIS! PROPRIETAR ÎN ACTE: ELENA BĂSESCU!
  Pe strada Périé Mazamet, la numărul 12, se află cea mai luxoasă vilă din zona Parisului, însăşi strada respectivă fiind una de „fiţe”, unde doar bogătaşii lumii îşi pot permite să locuiască. Imobilul este o rarirate pe piaţa imobiliară franceză deoarece a aparţinut unor înalţi demnitari ai Franţei. O astfel de achiziţie, atât în Franţa, cât şi în mai toate ţările Europei Occidentale, necesită ani de muncă şi un credit ipotecar pentru care cineva ar plăti aproape toată viaţa. Şi totuşi, ea a fost cumpărată, cu PLATA INTEGRALĂ (9 sute de milioane de euro!) – in preţul acesta intră şi două vile, mult mai mari, vecine cu prima (în care au fost cazaţi ofiţeri SPP din garda duduii prezidenţiale), de către Elena Băsescu! Interesant de aflat de unde a avut „fata lui tata” banii cu care a cumpărat superba casă. Mai mult ca sigur, această nedumerire se va adăuga celorlalte suspiciuni pe care opinia publică le are cu privire la prosperitatea familiei lui Traian Băsescu (NOTA REDACŢIEI: informaţiile ne-au fost puse la dispoziţie, printr-un important om de afaceri francez, la rândul său europarlamentar, chiar de către reprezentantul agenţiei imobiliare pariziene prin care EBA şi-a achiziţionat bijuteria locativă de 900.000.000 euro, bani gheaţă!).De unde a avut banii, având în vedere că ilustrul său tată este bugetar cu un salariu de 9000 RON, mama este casnică, iar salariul său de europarlamentar – chiar dacă e consistent – nu i-ar ajunge nici să cumpere un perete al acestei vile? Probabil că din… succesuri, nu?

  Comentariu de bmarinescu41 — 31/05/2010 @ 21:10 | Răspunde

 8. „Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce în ce mai buni,
  fie se transformă în oţet
  PAPA IOAN AL XXIII-LEA . Al nostru ce-a devenit???

  „Un dezavantaj al vinului este că face omul să încurce cuvintele cu gândurile”
  SAMUEL JOHNSON .Acelasi lucru il provoaca si VISIKI!

  „Într-adevăr, alcoolul este posibil să fie cel mai mare duşman al omului. Dar Biblia ne învaţă că trebuie să ne iubim duşmanii… ”
  FRANK SINATRA . Cineva respecta cu strictete aceasta invatatura din Biblie!

  Comentariu de bmarinescu41 — 31/05/2010 @ 21:30 | Răspunde

 9. […] Guvernul Boc de Base are tupeul sa-si asume raspunderea pe 2 proiecte de lege prin care reduce salariile bugetarilor cu 25% si pensiile cu 15%, iar pensiile de serviciu ale militarilor(vechi de cand exista armata) si ale magistratilor sunt desfiintate. […]

  Pingback de Cu ochii pe parlamentari… ca pe butelie! « Plano10's Blog — 01/06/2010 @ 00:44 | Răspunde

 10. Pai batuti cu floir de tei ca tot e sezonul .. Insa florie sa fie atasete de niste crengi mai groase …

  Comentariu de Ghita Bizonu' — 02/06/2010 @ 12:43 | Răspunde

 11. @Dom’ Ghita: esti sigur ca aici ai vrut sa pui comentariul si nu la Vladescu?
  sa fii iubit
  marccus

  Comentariu de Marcus — 02/06/2010 @ 12:50 | Răspunde

 12. SOLUŢIA CONTRACARĂRII LEGII FĂRĂDELEGII !
  MODUL DE ACŢIUNE UZITAT CÂNDVA ŞI ÎN ROMÂNIA !
  Urmand modelul american al lui Elliot Ness, Eugen Alimanescu apeleaza la recruti, tineri aflati inca pe bancile Academiei de Politiei, si aspiranti la un post in Politia Bucurestiului, pentru a infiinta organizatia „Fulger”.
  22 de membri, alesi personal de catre comisar, antrenati si pregatiti de acesta, urmau sa intre intr-un razboi nemaivazut cu crima organizata din capitala. Asemenea omologului sau din Statele Unite ale Americii, Alimanescu isi formeaza o veritabila retea de informatori din randul gangsterilor, creaza rubrici permanente in presa vremii prin care sa isi etaleze victoriile si da startul unor veritabile lupte de strada cu infractorii. Stia ca, odata arestati, ei vor scapa din fata justitiei uzand de influenta pe care o aveau in randul magistratilor.
  Solutia aleasa de Alimanescu? Exterminarea crimei si a criminalilor!
  Putini au fost cei care au sfarsit in spatele gratiilor. Cei mai multi dintre raufacatorii locali au cazut secerati sub tirul gloantelor de revolver sau de pistol-automat ale membrilor echipei „Fulger”. De fiecare data, un reprezentat al presei se afla de fata in momentul confruntarilor iar comisarul se asigura ca, in fotografii, alaturi de cadavrele infractorilor, va aparea o pancarta prin care lumea sa stie ca Brigada Alimanescu isi facuse datoria. Extrem de atent, el isi motiva de fiecare data actiunile prin deschiderea focului de catre infractori, refuzul lor de a se preda sau incercarea acestora de a fugi din arestul politiei. Cazul era finalizat si nimeni nu il putea acuza de moartea criminalilor. In fond, cine ar fi vrut sa o faca?

  Evident, astfel de masuri neortodoxe au starnit reactii diferite in randul mafiotilor locali. Daca unii alegeau sa paraseasca in graba Bucurestiul, sperand in van ca Alimanescu nu ii va urmari in alte orase, altii incercau sa il reduca definitiv la tacere pe incomodul om al legii.
  Comisarul, desi refuzase escorta, era protejat zi si noapte de membrii echipei pe care o infiintase. Astfel, tentativele de a-l ucide au esuat pe rand. Iar Brigada Alimanescu continua sa dea lovitura dupa lovitura bandelor criminale din tara. Evident, vocile magistratilor si ale politistilor corupti care criticau masurile lui Alimanescu au rasunat zgomotos. Pentru oamenii de zi cu zi, insa, comisarul era o legenda vie, o speranta, iar asta era cel mai important in ochii autoritatilor. Ultimul lucru care mai lipsea in Bucuresti era o revolta a populatiei. In decursul a numai cativa ani, Alimanescu si agentii „Fulger” au reusit, practic, imposibilul. Lumea isi facea din nou curaj sa iasa din case dupa lasarea intunericului, fara teama unui atac armat sau a bandelor de talhari care bantuisera Capitala. Sub gloantele comisarului a cazut temutul Petre Silberschmied, poreclit Argintaru, liderul unei bande de spargatori in care activau mai multi dezertori nemti din corpul de armata Dirlewanger, corp creat, la cererea expresa a lui Himmler, din condamnati la moarte sau la inchisoare pe viata. A urmat banda lui Gica Cioc, poreclit Balaurul, si cea a rivalului acestuia Sandu Moise, zis Hitler, datorita mustatii asemanatoare cu cea a dictatorului german; infractori din Ferentari specializati in contrabanda cu bunuri furate, jocuri de noroc, prostitutie si spargeri de locuinte.
  Poate cea mai rasunatoare lovitura a dat-o Eugen Alimanescu criminalilor infiltrati in randul politiei.
  Este vorba de comisarii sefi Cairo si Voinescu. Fosti infractori, acestia fusesera recrutati in randul politiei si numiti chiar comisari in speranta ca vor putea da mult mai usor de urma eventualilor raufacatori. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea targ, iar cei doi, odata imbracati in uniforma, si-au reluat un mai vechi obicei… spargerile de banci. Din Brasov si Bucuresti, cei doi au reusit in doar cateva saptamani sa sustraga din filialele Bancii Nationale o suma colosala… peste 2 milioane de dolari. Descoperiti de Alimanescu chiar in timpul unui nou jaf, Cairo si Voinescu au ales sa se impuste reciproc decat sa ajunga din nou in spatele gratiilor. Sau cel putin asa sustine raportul oficial din acea perioada.
  Primul hot din lume caruia i-a venit ingenioasa idee sa fure casa de bani cu totul, Lica Ciungu, zis Cap de Fier, a fost capturat tot de comisarul Alimanescu si agentii sai.
  Mai mult, in urma unei meticuloase operatiuni de filare, „Incoruptibilii” romani au reusit sa lichideze intreaga banda a spargatorilor.
  Nici unul dintre ei nu a scapat viu!
  Credeţi că istoria se repetă? V-aţi dori contracararea legii fărădelegii? bmarinescu41.wordpress.com/2010/05/31/incoruptibilii/

  Comentariu de bmarinescu41 — 02/06/2010 @ 18:35 | Răspunde

  • Un foarte tarziu raspuns…din motive obiective:abea acum am dat peste acest comentariu…Da,si inca cum!!!…Este singura cale eficace de combatere a faradelegii=lichidarea fizica nemiloasa si sistematica a nelegiuitilor.”Sublata causa,tollitur efectuum”ziceau o parte din stramosii nostrii(…cam pica si basmul asta,cu ascendenta noastra romana…):”suprima cauza si va dispare efectul”.Simplu,eficace,direct.Scutesti justitia si sistemul penitenciar sa mai cheltuiasca banul public de pomana,opresti smecheriile avocatilor lacomi de bani multi cu orice pret,care ii scot de fiecare data pe ticalosi”basma curata”…si,mai ales,bagi groaza,sfanta frica de moarte,in oasele jigodiilor.”Metoda Alimanescu”e la fel de buna si azi…dar…unde e Alimanescu si ma intreb cati voluntari ar mai gasi.In rest,OK.

   Comentariu de orca-suparata-rau — 20/08/2010 @ 16:24 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: