Blogu' lu' Marcus

05/07/2010

Ha, ha, ha ! Imparatul Mincinosilor Nu Suporta Sa Fie Mintit!

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:13

De la cearta sfatoasa din prima zi de „vizita” la sinistrati, cand prezidelu’ i-a admonestat pe localnicii loviti de soarta pentru lipsa lor de orientare ambiental-arhitectonica in ceea ce priveste alegerea locurilor pe care si-au construit casele, preocuparea sa fata de problemele oamenilor s-a „acutizat”, iar ieri dialogul presedinte-sinistrati s-a sfarsit intr-un soi de „coitus interruptus”, in care presedintele enervat de acuzaţiile cu privire la nepasarea autoritatilor fata de problemele de an si an ale locuitorilor din zona, s-a oprit brusc din abuzul sexual practicat pana atunci la capetele interlocutorilor si a refuzat orice alta incercare de dialog pe motiv ca „nu suporta sa fie mintit”.
Daca acesta afirmatie a presedintelui s-ar fi desfasurat in alte conditii, decat cele atat de dramatice provocate de napastuirea oamenilor prin revarsarea apelor, ea ar fi luat premiul intaii cu coronita intr-un concurs gen „oamenii de stat spun lucruri trasnite” si asta deoarece tocmai imparatul minciunilor din aceasta tara si cam de pe peste tot din lume s-a apucat sa tina lectii de morala pe motiv de minciuna supusilor sai, care in cel mai rau caz puteau fi acuzati de confuzie, nicidecum de minciuna.
Adica, vezi Doamne, omul care si cand respira minte fara nerusinare un popor intreg, brusc a fost lovit de tupeul unor sinistrati, care in cardasie cu televiziunile, s-au apucat sa-l minta pe el, ditai dictatoru’ de bal mascat, confundand un canal cu un dig.
Baga-i Traiane la puscarie, nesimtitii dracului!
Dar tie, Traiane, care ne minti cu nerusinare si care ne trantesti gogonate care mai de care de Cartea Recordurilor, de pana si personaje precum Pinocchio sau Baronul Munchaussen mor de invidie cu gandul la performantele tale, cu care i-ai surclasat pur si simplu, ce sa-ti faca poporul roman pe care cu aceasta tehnica l-ai adus pur si simplu la sapa de lemn?
Ca de tampiti ce-au fost unii dintre noi, te-ai vazut si cu al doilea mandat in buzunar pentru a-ti desavarsi „opera” de cioclu al acestei natiuni.
Daca ar fi sa contabilizam minciunile pe care ni le-ai servit la mic dejun, pranz si cina in toti acesti ani de cand prostimea te-a creditat cu votul ei, am scrie tomuri intregi de gogonate si nerusinate cu care ne-ai aburit de la inaltimea unui tupeu fara limte sau concurenta in materie.
Traiane, romanii au o vorba si anume ca „gura pacatosului adevar graieste”, asa ca ar fi bine ca atunci cand vorbesti despre teme sensibile cum ar fi furt si imbogatire din avutia nationala, minciuna sfruntata, incalcarea grosolana a tuturor legilor acestei tari in frunte cu Constitutia si arati pe modelul „curva striga curvele” sau „hotul striga hotii” catre adversarii tai, sa privesti mai intai in oglinda fermecata pe care ti-a dat-o Aliodor si sa intrebi ca in poveste: „Oglinda, oglinjoara, cine e cel mai mare hot si mincinos din tara?”.
Apoi, functie de raspunsul primit sa iesi si sa acuzi in stanga si in dreapta, insa cred ca, daca mai ai usoare urme de bun simt in tine, vei sta dracului in banca ta si-ti vei baga capul in pamant de rusine.
Dar si asta tot o poveste este in cazul tau!

4 comentarii »

 1. […] Basescu Traian, care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei, procedeaza asa cum ne-am obisnuit, ATACA, SFIDEAZA, INSULTA SI REPROSEAZA ATUNCI CAND AR TREBUI SA DEA […]

  Pingback de SIRETUL PRUTUL SI DUNAREA SUNT PRINCIPALII VINOVATI « Hai ca se poate! — 05/07/2010 @ 15:29 | Răspunde

 2. […] facut in ultimul timp. S-a neglijat relatia cu mediul si natura si iata cum natura se razbuna. Insa lipsa de competenta este principala problema a actualei guvernari. Noi ne gandim la masuri doar atunci cand se intampla lucruri […]

  Pingback de Adrian Nastase critica lipsa de competenta a Guvernului « Hai ca se poate! — 05/07/2010 @ 22:31 | Răspunde

 3. Si-am zis verde de rogoz,
  Apele fura-n sloboz…
  Prima data la olteni,
  Mai apoi la moldoveni…

  Tot indiguim cu dale,
  Din sculare ,in culcare…
  Veni Boc,facu tarcoale,
  Il vazui,dadui in boale…

  Asta-i Udrea cu Vuitoane,
  Cu caus.ug pe bu.lane…
  Trase-un tur,numara sacii
  Facu un spagat cu cra.c.ii..

  Iote-l colo si pe Blaga,
  Cum cara moloz cu targa..
  Altu’ e fara de mapa,
  E Videanu ,da la sapa…

  Beyyyy,ca roiu’ de albine,
  Numa oamenii de ..bine..
  Far’ de trantori,doara matci
  Basescu se trage-n barci…

  Hai, Traiane,ia-i la rost,
  Ca esti Martie din post…
  Tu lipseai,sa mearga snur,
  Betona-te-as io la co.ur…

  Comentariu de virus — 06/07/2010 @ 09:12 | Răspunde

 4. Nu credeam s-o vad si pe asta !

  Comentariu de raduhumor — 06/07/2010 @ 09:59 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: