Blogu' lu' Marcus

09/07/2010

Basescu Versus Pensionari

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:18

Ultimile evolutii retorice ale lui chiombila sustinute la cele mai recente cuceriri ale acestuia in lupta sa pentru otinerea puterii totale in Romania, respectiv Radio Romania Actualitati si TVR 1, au pus pe jar romanimea cu pretentii de analisti politici, pe motiv de interpretare a celei mai recente marote care i-a subjugat mintea bolnava, da’ bolnava rau de tot, si anume ura viscerala pe care acesta o resimte fata de batranii acestui neam.
In opinia mea, numai cine nu-l cunoaste pe acest om demn de compatimit pentru boala mintala, care-l macina fara crutare, poate sa-i atribuie si alte semnificatii acestei obsesii, alta decat cea de razbunarea prostului.
Acest sfertodoct, care mai nou este comparat de pupinbasisti cu Moise, nu are nimic altceva in cap decat iubirea de sine, pentru care este in stare sa sacrifice orice pe lume in ideea de a-si vedea visul cu ochii, de a conduce discretionar o tara conform cu fantasmele care-l bantuie mai ceva decat tacsu pe Hamlet.
Daca-i urmaresti evolutia este imposibil sa nu constati cu cata ura, dublata de parsivenie histrionica a facut pana in momentul de fata tot ce i-a stat in putinta pentru a desfiinta statul de drept in Romania si a-si instaura propria dictatura. A calcat pe cadavre, si-a tradat prietenii, si-a batut joc de legile tarii, a mintit cu nerusinare si-a impus camarila obedienta pana la slugarnicie totala la conducerea tarii, a fraudat cu nerusinare alegerile prezidentiale etc. numai si numai pentru a-si impune propria vointa pe post de diriguitor al destinelor romanilor.
Or pensionarii au reusit sa-l sfideze pur si simplu, prima data cand l-au bagat in sperieti si l-au huiduit la el acasa, iar a doua oara cand au indraznit sa-i conteste ordinele si sa nu accepte precum mielutii taierea pensiilor pentru care au muncit o viata. Ei bine, asa ceva nu se face, drept pentru care acestia vor fi aspru sanctionati, sa invete o data pentru totdeauna cine este Jupanu’ in aceasta tara!
Omul acesta, caruia soarta i-a zambit prin prostia unor conationali ai nostri, care fripti deja la greu de minciunile sale, s-au inghesuit si a doua oara pentru a-i mai asigura un mandat, este incapabil sa depaseasca orizontul apropiat al propriei existente si sa gandeasca ca un adevarat barbat de stat, ecuatorul existential al romanimii, in viziunea sa, incepand sa se desfasoare de la el si sa se inchida in focuri de artificii tot la el.
Pentru a putea intelege dorinta lui de razbunare impotriva umilintei pe care i-au provocat-o pensionarii este suficient sa ne amintim episodul in care Razvan Dumitrescu, realizatorul de la Realitatea TV, l-a umilit public, in campania electorala, supunadu-l fara sa-l avetizeze la vizionarea filmuletului in care, plin de masculinitate, lovea un copil.
Orice alt om de stat veritabil, chiar daca episodul repectiv i-ar fi adus daune considerabile, din bun simt l-ar fi trecut cu vederea, nu insa si chiombu’, care de pe cea mai inalta pozitie in stat, l-a amenintat public, pe un post de televiziune, pe Razvan Dumitrescu ca nu-l va uita si ca se va razbuna. Si a facut-o cu varf si indesat!
Si atunci la ce altceva ne-am putea astepta de la un astfel de om atins grav la ego de impotivirea justa a pensionarilor fata de aberatiile cu valente de ordin si lege prin care el solicita taierea pensiilor?
Noua gaselnita cu impozitarea acestora, din punct de vedere economic si ca masura pentru a mai diminua din efectele crizei in care ne adancim pe zi ce trece are efectul unei frectii la un picior de lemn, insa din punct de vedere al satisfacerii unui ego bolnav si damnat are efectul unui panaceu.
Si nu numai asta! Aceasta incapatanare maladiva de a se razbuna cu orice pret are si rolul unui mesaj clar transmis tuturor romanilor: cine va face ca pensionarii, ca pensionarii o va pati !
Simplu, eficace si la obiect.

15 comentarii »

 1. […] Vreau sa scriu despre pensionarii care au pensii sub 1000 RON si ale caror pensii vor fi impozitate. […]

  Pingback de Pensiile si ajutorul de somaj impozitate, Curtea Constitutionala atacata « Hai ca se poate! — 09/07/2010 @ 11:54 | Răspunde

 2. […] motiv de interpretare a celei mai recente marote care i-a subjugat mintea bolnava, da’ […] Ultimele articole despre 1 Posted in NEWS Tags: Băsescu, pensionari, Versus « Masinile Dacia, dotate cu […]

  Pingback de Basescu Versus Pensionari | WLE Daily News — 09/07/2010 @ 13:26 | Răspunde

 3. Nu numai Basescu dar si Iliescu si-a urat conationalii, oameni care stiau ce a fost ala comunism, cum s-a trecut de la monarhie la republica comunista, oameni care dupa ’89 nu i-au putut uita apucaturile de secretar de judet.
  La fel si Basescu, ne uraste, uraste ca sunt oameni tineri care inca stiu ce a facut el.
  Generatia tanara l-a sustinut, cam aia care iau in proportie de 40% BAC-ul.
  El are nevoie de tineri aplaudaci si needucati care pot fi prostiti usor cu glume de bodega.
  Esti educat, cult si gandesti peste medie, esti un pericol pentru el.
  Asa ca nu cred ca uraste doar pensionarii, uraste pe oricine a citit macar o pagina de carte in plus fata de el.
  Smechereala nu tine loc de cultura si educatie iar in ultima vreme se vede ca i-a placut sa stea mai mult pe dealuri si prin baruri decat la scoala.

  Comentariu de Chrysthyan — 09/07/2010 @ 14:51 | Răspunde

  • Acum am inteles de ce s-a pus el pe citit „codurile” in timp ce tara era sub ape. .wink:

   Comentariu de lulutza — 09/07/2010 @ 17:53 | Răspunde

 4. @Buna Lulutza: mai bine citea Codul Manierelor Elegante, ne-ar fi scapat de ceva nefacute pana acum. Nu vezi ca p’ala penal geaba il citeste ca tot pe japca si gainarii e pus 🙂 ?
  sa fii iubita
  marcus

  Comentariu de Marcus — 09/07/2010 @ 18:27 | Răspunde

  • Citeste codurile pentru a vedea cum poate impune dictatura in Romania. Doar nu credeai ca ii pasa de oamenii furati, violati sau omorati din tara asta.

   Comentariu de Chrysthyan — 09/07/2010 @ 23:48 | Răspunde

 5. […] Nu stiam ca Base a reaparut pe TVR 1! […]

  Pingback de Nevoia de a auzi de Basescu doar in buletinele de stiri. « Plano10's Blog — 09/07/2010 @ 20:49 | Răspunde

 6. ete scartz ca cite codurile … mai sa fie ! un specialist ar avea nenoie de cel putin 1 zi sa cfietasca un cod . Specialist adica unu gen profesor pe disciplina (de ex prof de procedura penala! Judecator de instanmta superioara cu ani de zile de practica!!) Sa zicem ca intamplator am dat examene pe proceduri (scarbavnice materii)…

  Comentariu de Ghita Bizonu' — 10/07/2010 @ 09:26 | Răspunde

 7. […] nou Timisoara? “Întreb intelectualitatea, care a lipsit în Revoluția din Decembrie, dacă mai poate rămâne cu brațele încrucișate!  Întreb  […]

  Pingback de CLAUDIU IORDACHE se dezlantuie impotriva regimului Base « Plano10's Blog — 10/07/2010 @ 10:25 | Răspunde

 8. A citit codurile? S-a uitat ca curca-n lemne! Mâine-o să ne zică c-a citit cartea de telefoane sau, de ce nu, mersu’ trenurilor!

  Comentariu de Cârcotaşu — 10/07/2010 @ 10:58 | Răspunde

  • Este foarte interesat, se spune, de art. care reglementeaza suspendarea sau intreruperea prescriptiei infractiunilor de mare coruptie!

   Comentariu de plano10 — 10/07/2010 @ 15:36 | Răspunde

   • D-apăi Plano, cică asta-i de comptenţa juriştilor. Dacă bulangiii ăştia au făcut măgării te-aş ruga să-mi dai voie să le fmc, in corpore. Iară dacă-i vorba de întreruperea prescripţiei, asta era la mintea lu’ cocoşu’. S-a inventat acu’? ‘Ai să dea dracu’! 😯 Acu’, la mintea mea, întreruperea prescripţiei, indiferent pentru ce, s-ar referi la blocarea timpului de prescripţie pe perioada în care eventualu’ inculpat/acuzat îndeplineşte o funcţie ce-i conferă imunitate. Am înţeles io greşit?

    Comentariu de Cârcotaşu — 10/07/2010 @ 15:48

 9. @Cârcotasule, mai exista „mersu’ trenurilor”?!… 😉

  Comentariu de Mélanie — 10/07/2010 @ 11:43 | Răspunde

  • Cum să nu mai existe? Ăla-i chiar mai uşor de citit că n-are atâtea personaje. 😆

   Comentariu de Cârcotaşu — 10/07/2010 @ 12:40 | Răspunde

 10. @Merci, Cârco!

  N-am mai luat trenu’-n România, de cel putin doua decenii… si nu cred ca-l voi (mai) lua în curând.

  Comentariu de Mélanie — 12/07/2010 @ 13:51 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: