Blogu' lu' Marcus

20/07/2010

„Bencimarcuri” Fara Numar La Curu’ Lu’ Traianel

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 17:41

Iubitul nostru presedinte este acum pe sticla si dupa ce ne-a coplesit in mai cu termenul „anvelopa salariala” ne-o trage acum cu „bencimarcurile” din Raportul pe Justitie al Comisiei Europene, care Comisie, pe scurt, a tras concluzia ca Romania nu si-a indeplinit angajamentele luate in privinta aderarii la Uniune. Palma mai mare sau sut in cur, numiti cum vreti chestia respectiva, nu putea sa ia un impostor care timp de mai bine de un cincinal ceausist, in vorbe ne-a facut cu lupta anticopruptie, iar in fapte a nasit cel mai scarbos si devastator sistem mafiot care a dus la decridibilizarea pana aproape de disolutie a institutiilor statului de drept si la ruina economica a tarii.
Unde mai pui ca ciumatul presedinte, carantinizat efectiv de liderii europeni ai timpului, se simte lezat in amoru’ propriu si ameninta cu vorbe de ocara si de crunta razbunare Comisia Europeana, care si-a permis ca in raport sa ne „bencimarcheze” de sa nu ne vedem pe motiv de facut mai nimic in materie de justitie la standarde europene.
Putem fi linistiti, Traienel a identificat noi dusmani in lupta sa perpetua cu sine si cu toti din jurul sau, iar acestia sunt Comisia Europeana careia, promite el public, ca-i va arata ce si cum cu ambatu’ lu’ Basescu, Senatul Romaniei, care spre deosebire de Camera Deputatilor, a respins legea ANI si nu in ultimul rand Curtea Constitutionala, toti acestia declarati pur si simplu dusmani ai poporului pe motiv ca nu respecta interesul national.
Nu, Traiane, iar esti in eroare totala. Raportul respectiv consfinteste haosul total in materie de Justitie pe care il suporta Romania dupa un mandat si o litra basist.
Poti tu sa faci spume la gura, sa ameninti pentru urechile votantilor manelisti, cat poti tu de tare Comisia Europeana,sa te infasori cu Tricoloru’ si sa-ti dai din nou in petec incordandu-ti muschii pe motiv de ce le vei face tu europenilor, totul va fi in zadar.
Ba mai mult, acum cand in sfarsit partenerii de coabitare politico-economica europeana te-au citit ce poama putreda esti, nu vei face altceva decat si mai mult rau amarastenilor pe care-i pastoresti.

Un comentariu »

  1. […] acest articol si: Natasei, Ana Usca, Caius, Ioan Usca, Ioan Sorin, Marcus, Orfiv, Plano, Societate, Elisa, Teo, Corina,  Supravietuitor, Gara pentru noi, Aliosa, […]

    Pingback de De ce are o problemă preşedintele cu recentul raport al UE? « Hai ca se poate! — 20/07/2010 @ 23:47 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: