Blogu' lu' Marcus

23/07/2010

Afuristeste-l Doamne, Ca Asta Numai Popa Nu-i!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:16

Nici nu au apucat judecatorii de la Haga sa introduca decizia prin care dau dreptate kossovarilor in ceea ce priveste declararea independentei in mapa cazului ca, hop! si Tokes al nostru (sau al lor, ma rog, fie la ei acolo!) cu gura cat sura si cu mancarimi acute in cur, cauzate de oxiurii care nu-i dau pace incepand cu ’89, cu incitari ale populatiei maghiare de a iesi in strada si a cere independenta.
Sincer sa fiu, la un asemenea comportament, nu se poate spune cu precizie cine nu lasa pe cine in pace, oxiurii pe Tokes, sau Tokes pe oxiuri, cert este ca ‘mnealui a gasit de cuviinta sa iasa cu urmatoarea declaratie:
„Trebuie să ieşim în stradă dacă este nevoie. Dacă trebuie, secuimea are nevoie de un model de tip catalan, dar în acel moment nu veţi mai fi la guvernare (UDMR – n.r.), pentru că am manifesta împotriva voastră”.
Sa mori tu popo cu epoleti, ca de asta au nevoie si romanii si ungurimea in momentul de fata, pentru a trece impreuna de efectele crizei?
Acum ca esti ofiter de informatii sub acoperire, stie toata lumea, ca ai ajuns europarlamentar cu ajutorul romanilor, iar stie toata lumea, motivul de nedumerire al multor concetateni de-ai tai, popo, consta in faptul ca desi porti sutana se pare ca habar n-ai de continutul Poruncii a X-a: „”Să nu poftești casa aproapelui tău și nici un lucru ce este al lui.”
De ce vrei, popo, sa luati cu japca un lucru care nu va apartine?
Nu va ajung, popo, tonele de sange varsat ba in razboaie mondiale devastatoare, ba in revolutii, ba in revolte populare, sange care a consfintit actuala configuratie a hartii europene?
De ce nu te tii de treaba pentru care esti platit, popo, si vii la schimb cu incitari la ura si la violenta interetnica. Ati pierdut un tren in ’89, ce dracu vreti din nou? Un nou Targu Mures, un nou Cofariu, pe care sa-l faceti voi ungur, batut pana la damblagire de romani, cand situatia era tocmai invers?
Popo, aveti atatea drepturi (mai multe decat romanii) in secuime de nu stiti nici macar ce dracu sa faceti cu ele, drepturi pe care nicio alta minoritate in lumea asta nu le are si pe care are bunul simt sa nu le revendice.
Mai nou, ca sa-i iasa lui toate marsaviile indreptate impotriva propriului sau popor, Basescu v-a dat apa la moara cat pentru trei generatii de maghiari, insa tu, popo, esti nemultumit pana si impotriva conationalilor tai care, de bine de rau, chit ca au aceeasi independenta in cap, au ales o cale civilizata de a lupta pentru idealul lor.
Cam asta vrea popa de la Bruxelles, in timp ce noi am votat ca reprezentanti care sa ne apere interesele, fata de asemenea cereri aberante, pe tuta buzata a lu’ tatuta si pe alde Macovei si gasca.

3 comentarii »

  1. Conform micii reforme in justitie,propusa de d-nul Boc,reiese ca daca dansu’ e molestat sexual ,cand e aplecat la coasa (in concediu),celui vinovat i se reduce pedeapsa cu o treime,daca-si recunoaste vinovatia..Naspa,frate!

    Comentariu de virus — 23/07/2010 @ 16:24 | Răspunde

  2. Tokes este un vierme de hazna.

    Comentariu de sictireli — 23/07/2010 @ 20:27 | Răspunde

  3. […] Caius, Corina, Cristian Dima, Elisa, Florin Matei, Gara pentru noi, Ioan Usca, Ioan Sorin, KinR, Marcus, Natasa, Orfiv, Plano 10, Pro Atitudine, Ramona, Radio Smile Braila, Societate, Starea Natiunii, […]

    Pingback de Basescu Traian, Forma Pamantului, sistemul solar si sansele noastre « Hai ca se poate! — 24/07/2010 @ 17:36 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: