Blogu' lu' Marcus

31/08/2010

Va Fi Sau Nu Va Fi Udrea Remaniata?

Filed under: D'ale politichiei mioritice,Duduia la Rasboiu' — Marcus @ 10:40

Motto: Traim in tara lor si astia ne omoara cu zile!

Aceasta este intrebarea obsesiv-shakespeariana, laitmotivul tocsoaielor politice din aceste zile, in care termenul de 1 septembrie se apropie de scadenta si cand atat jurnalistii, analistii politici cat si politicienii parca sunt atinsi de amoc imaginandu-si scenarii de remaniere care mai de care mai aiuristice si mai fanteziste, de parca o eventuala remaniere sau chiar schimbarea intregului guvern, cu premier cu tot, cu un altul numit tot de Basescu ar insemna ceva bun pentru aceasta tara, in care haosul guvernamental face casa buna cu jaful banului public, de aceeasi sorginte guvernamentala.
Daca pana acum eram revoltat, am ajuns sa fiu pur si simplu dezgustat de imbecilitatea unor astfel de teme in care apetitul unei medii tembelizate pentru grauntele aruncate de chiombila, avand ca esenta o eventuala remaniere guvernamentala, face ca atentia publica sa fie distrasa de la adevarata catastrofa cauzata de prezenta in fruntea statului a unui om pornit numai pe rau, pe distrugere si pe rezolvare de vendete personale.
Si in toata aceasta nebunie care a capatat deja iz telenovelistic se distinge net motul acestui rahat si anume intrebarea hamletiana: va fi sau nu va fi Udrea remaniata?
Pai, oameni buni, pentru o astfel de intrebare, cu Basescu conducator, in antichitate omul liber ar fi fost transformat brusc in sclav, in Evul Mediu el ar fi terminat pe post de combustibil pe rugul Inchizitiei, in Germania nazista ar fi fost gazat, iar in Rusia bolsevica ar fi luat drumul spre gulagul siberian, in cazul fericit in care n-ar fi primit de la NKVD un glont in ceafa.
De ce?
Pentru ca Elena Udrea este sine-qua-non-ul existential al actualei societati, este Alpha si Omega timpurilor pe care le traim, este miezul din dodoasca (vorba unui cunoscut realizator TV) basista, este noul punct geografic de intalnire a Meridianului Zero cu Ecuatorul terestru, este emblema masculinitatii si virilitatii presedintelui pe stema tarii, este chintesenta operei basiste de distrugere a acestui neam, este totul, ca sa nu o mai lungesc.
Si ziaristii intreaba ca tampitii daca doamna in cauza risca sa fie remaniata. Sa zica mersi ‘mnealor ca traim intr-un stat de drept si nu in vremurile enumerate mai sus, un stat de drept garantat din punct de vedere al liberatatilor individuale de prezenta la carma sa a unui presedinte model, garant si aparator de nadejde al Constitutiei tarii, asa cum este d-l Basescu, altfel dracu’ i-ar fi luat pentru o asemenea blasfemie.
Si in afara de toate acestea distinsa si onorabila ministereasa ne-a anuntat public, cu gurita ‘mneaei ca pana la sfarsitul anului trebuie sa-si achite imprumutul de milioane de Euro contractat la BRD, basca faptul ca are de acoperit cheltuielile curente ce tin de intretinerea imaginii sale de taranca parvenita. Din ce vreti dvs. sa suporte toate aceste costuri? Din crosetat, din dat cu mopul sau din pus si comercializat gogonele?
Ei bine, nu, stimati compatrioti!
Acest lucru nu-l poate face decat din banul Dvs., „cheltuit” cu generozitate ba pe-o frunzulita, ba pe orice alte traznai ii trec duduii prin capusoru’ vopsit blond la exterior.
Asa ca bravii nostri jurnalisti ar trebui s-o lase dracului de remaniere, ca tema de discutie si sa se intrebe cam cat suntem dispusi sa-l mai suportam pe Basescu si la ce metoda ne-am gandit sa dam cu el de pamant si sa-l trimitem dupa gratii, unde ii este de drept locul.
Cat despre doamna in cauza, daca ar fi sa fiu eu intrebat, cum de remaniere nici nu poate fi vorba, atunci singura operatie care i-ar prinde bine ar fi o remaiere a gaurilor extraconjugale aparute si intretinute pe parcursul devenirii sale politice.

11 comentarii »

 1. Mda, Băsescu le-a dat jucărica cu 1 septembrie. Le place foarte mult şi, normal, se joacă cu ea.
  De fapt 1 septembrie va veni şi va trece la fel de nebăgat în seamă ca orice dată calendaristică. Altfel numai fraierii mai bagă-n seamă ce spune şi ce promite preşedintele panglicar.

  Comentariu de Cârcotaşu — 31/08/2010 @ 11:58 | Răspunde

 2. Nuţica se va remania singură! Îşi va schimba culoarea părului şi coafura, în sensul că-şi va lăsa un început de chelie, îşi va pune ochelari şi va zice că-i boc.
  Banzai!

  Comentariu de shogunu' — 31/08/2010 @ 14:56 | Răspunde

  • @Shogunu’; bun venit pe blog ! ar fi o idee, da’ io tot pe treaba cu remaiatu’ merg, la cat au ciuruit-o Basescu si altii inaintea lui, in timp cu el si in loc de el, o vulcanizare a gaurilor se cere de la sine, altfel ramanem dracu’ fara ea si ce ne facem ca popor in conditii astea? 🙂
   sa fii iubit-sayonara-
   marcus

   Comentariu de Marcus — 31/08/2010 @ 16:13 | Răspunde

 3. […] Ajuns prin minciuni, furt si dezinformare la conducerea tarii in care din pacate s-a nascut, Albu ca Zapadu impreuna cu sleata lui de pitici au dus tara in ruina. […]

  Pingback de Albu ca Zapadu si pove-sti-rile piticului Lazaroiu « Hai ca se poate! — 31/08/2010 @ 15:44 | Răspunde

 4. Pe cine? Pe Răţuşca cea Udrâtă din halucinatiile lazaroiului basedential? Mai repede va fi remaniata prima doamna, dupa modelul sarkozyst!…

  http://oferta-kinr.blogspot.com/2010/08/si-impusca-ratele-si-mananca-matele.html

  Comentariu de KinR — 31/08/2010 @ 22:44 | Răspunde

  • @KinR; io pe prima doamna (sper ca te-ai „oferit” la Nutzy) as remania-o pe model Codoi, cu spatele la zid si ranjind la plotonu’ de paratroopers 🙂
   sa fii iubit
   marcus
   @Peticila: bun venit pe blog si tine-o ase 🙂
   sa fii iubit
   marcus
   @Plano; vazut, placut.
   sa fii iubit
   marcus

   Comentariu de Marcus — 01/09/2010 @ 11:48 | Răspunde

 5. sunt momente grele pentru tara,momente de o gravitate exceptionala.La portile spitalelor a aparut cutia milei,doctorii refuza serviciul de garda,medicamentele s au scumpit iar in spitale lipsesc ,nu sunt, pur si simplu nu sunt,poti muri la fel de linstit si acasa si in spital.Pensiile se vor reduce,salariile se vor reduce si mai mult,milioane de romani vor suferi de frig, foame ,lipsa ingrijirilor medicale ,lipsa unei educatii adecvate in scoli,incepe genocidul poporului roman,incepe calvarul urcari pe dealul Golgotei.Fiecare roman trebuie sa protesteze in felul lui,asa cum poate si cum e dispus fiecare.Cei care tac,care se fac ca nu vad,cei care sunt indiferenti,cei nepasatori,cei cinici,vor deveni complici la genocidul din tara,prin tacere si indiferentza lor vor deveni calaii propilui popor.CITESTE SI DA MAI DEPARTE!!! buni si comunistii la ceva:)))))

  Comentariu de peticila — 01/09/2010 @ 00:45 | Răspunde

 6. hi there hows it going

  Comentariu de gorgeouskim — 01/09/2010 @ 06:10 | Răspunde

  • @Hi to you and welcome on my blog. Here it sucks because of the president, but anyway who R U and what do you want, and how can I help you?
   marcus

   Comentariu de Marcus — 01/09/2010 @ 10:54 | Răspunde

 7. […] Sa invete si romanii ca un vot bagat in urna de vot este atat de important incat, 4 sau 5 ani, nu te mai intreaba nimeni daca ai un loc de munca, daca ai cu ce intretine familia. Si nici galetuse  cu de-ale gurii nu mai scot la taraba politicienii. […]

  Pingback de N-am votat cu OPOZITIA, dar ii cerem sa ne scape de infernul portocaliu « Plano10's Blog — 01/09/2010 @ 10:06 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: