Blogu' lu' Marcus

27/09/2010

Comunicat

Filed under: Administratia Prezidentiala - Comunicate — Marcus @ 17:33

Administratia Prezidentiala este imputernicita sa dea urmatorul Comunicat:

Avand in vedere situatia creata la Ministerul Administratiei si Internelor, dupa demonstratia cadrelor in fata Palatului Cotroceni, insotita de scandari gen: „iesi afara, javra ordinara!” si de manifestari reprobabile, gen aruncat sapca scoasa din uz catre gardul prezidential, plus flegme in aceeasi directie, situatie care a dus la demisia fostului ministru, d-l Blaga, si tinand cont de noua mainfestatie a organelor de ordine politienesti planificata pentru data de 07.10.2010, data care se suprapune peste sedinta de tragere in toate unitatile politienesti, pentru detensionarea situatiei create cat si pentru indeplinirea obiectivului tragerilor de antrenament, d-l presedinte Basescu Traian a hotarat:

Art. 1 Pe data de 07.10.2010 se va organiza la Palatul Cotroceni, un mare concurs national de tragere la tinta cu pistoletul din dotarea fortelor politiensti din tara noastra.

Art. 2 Traditionala tinta piept va fi inlocuita cu poza d-lui presedinte fata/profil, fiecare participant, dupa consumarea concursului, avand posibilitatea sa ia tinta cu punctajul realizat acasa spre a se lauda la vecini (tintele contin si autograful d-lui presedinte)

Art. 3 Premiile vor fi urmatoarele;

Premiul I – o duzina de fotografii surprinzand-o pe d-na E.U. nud (pozitiile vor avea si text cu legenda), in timpul desfasurarii unor activitati generatoare de placere d-lui presedinte

Premiul II – o duzina de fotografii surpinzand-o (in copilarie) pe d-na A.B. executand un numar de streaptease (pana la chilotei), in beneficiul d-lui presedinte

Premiul III – o duzina de fotografii surpinzand-o pe d-na R.A. nud (cu text explicativ al pozitiilor), in timpul prestarii unor favoruri sexuale in folosul comunitatii, prin parcari si toaletele de la noul loc de munca.

Mentiune – o duzina de fotografii surprinzand-o pe d-ra A. Pora nud, in timpul satisfacerii unor placeri sexuale de una singura (nu s-a gasit niciun amator pentru o poza mai de Doamne Ajuta!, la propunerea facuta, toti cei intrebati fugind ca dracu’ de tamaie).

Consiler prezidential
A.Tucal

10 comentarii »

 1. O tipa, tatuata din cap pana-n picioare, facea plaja la nudisti. Un tip vine langa ea, o studiaza din cap pana in picioare si o intreaba: – Nu va suparati, aveti cumva pe pulpa stanga un tatuaj cu zambetul lui Iliescu? – Da! – Doamna, cat il admir pe acest om- imi dati voie sa-l pup? – Pupa-l domnule. – Multumesc! Pupa omul pulpa stanga, iar apoi intreaba: – Dar pe pulpa dreapta este tatuat domnul Vadim? – Da. – Imi dati voie sa-l pup? Va rog mult! – Pupa-l, dar te rog sa pleci apoi,ca-mi iei soarele! Il pupa si pe Vadim, iar apoi intreaba din nou: – Doamna, cumva intre picioare este chipul domnul Basescu? – Da. – Doamna, lasati-ma sa-i dau 3 … in gura, ca atat m-a enervat cu taierea salariilor…!

  Comentariu de virus — 27/09/2010 @ 17:40 | Răspunde

 2. Vreau si eu sa fac parte din pluton! 😀

  Comentariu de sandman — 27/09/2010 @ 17:57 | Răspunde

 3. Cateva propuneri de schimbare a scenariului:
  -poza mnealui se va gasi in grupurile sanitare pentru verificarea presiunii fiecarui cadru si de ce nu si a preciziei;
  -La sectiunea PORA poate participa si doamna TATOIU. rEZERVE:Ion CRISTOIU, RADU MORARU, si tot personalul de la HOT NEWS

  Comentariu de costelgalateanu — 27/09/2010 @ 19:09 | Răspunde

 4. Suprapunerea tragerii cu manifestatia e o idee excelenta. Il felicit pe J.O. Presedintele Traian Base’ pentru ideea ce nu insemna doar economie de timp si spatiu (si – nu in ultima instanta – de bani), ci si imbinarea utilului cu placutul si – poate – chiar incetarea crizei. Da Doamne!

  http://oferta-kinr.blogspot.com/2010/09/cum-te-cheama-pui-de-dac.html

  Comentariu de KinR — 27/09/2010 @ 23:04 | Răspunde

 5. Of,de la un timp,imi cad penele,mi se vede pufu..M-o fi blestemat vantu’,o fi de la schimbarile climatice,nu stiu…Cam o data pe luna,pierd cate una,naparlesc…Mi s-a ramolit cucu de tot,martora mi-e pitulicea(Wodrea,ii zic io)Cucu,cucu,se-aude?
  Cuculeana,cuculeana,
  Iti ramase doar o pana…
  Wodrea,pitulicea ta,
  Doara asta te mai vrea…
  In cuib,cand ii faci cadou’,
  Sa-ti cloceasca tie ou’…
  Cucule,da ce te faci,
  Ca-i cam stearpa intre cra.ci..
  Nici ea nu mai are pene,
  Nu cloceste,ca-i e lene…
  Poate,poate-i face loc,
  Daca tu i-oi da la cioc..
  Asa ca,nu fii nauc,
  Poate vrea lapte de cuc…

  Comentariu de virus — 28/09/2010 @ 09:10 | Răspunde

 6. Cu mitraliera de 14,5 de pe TAB e voie?!?!
  Şi-l imităm pe Hans, ăla care organiza discoteci la Torgau:
  „Chanson d’amour
  Raa ta-ta ta-ta!”
  Banzai!

  Comentariu de shogunu' — 28/09/2010 @ 09:16 | Răspunde

 7. @ shogunu,
  Ecelentă idee. cu Raa ta-ta ta-ta! boldit.

  Comentariu de Cârcotaşu — 28/09/2010 @ 09:30 | Răspunde

 8. Mercix Cîrco!
  Hi! că mi-or trecut toţi dracii!!!
  „Bunicuţele” alea-s mai drăguţe (oricare dintre ele) decît oricare dintre pedelizdele de azi. Iar trompeta-i „groaznică”!!!

  Comentariu de shogunu' — 28/09/2010 @ 09:43 | Răspunde

 9. Ai vrut n/ai vrut dar se pare ca ai nimerit. Zboara asa pe seara , mandru zvon prin tara. Se zice ca in 07.10 cam toti pulanistii au planificata peste noapte, sedinta de tragere. Fiind in program si obligatorie cine mai merge la miting ? Unde se desfasoara sedintele nu stiu nu am auzit…

  Comentariu de micutzul — 30/09/2010 @ 01:09 | Răspunde

 10. @micutzul; bun venit pe blog! in ceea ce priveste nimeritu’, stau bine la acest capitol, ma antrenez zilnic la flegmat viteza cu o poza a chiombalaului 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 30/09/2010 @ 12:34 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: