Blogu' lu' Marcus

18/11/2010

Sieg Heil, Basescu!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:37

Inspirat de modelul nazist in care, dupa ce au luat Puterea, pentru a-si putea satisface mendrele in Reichstag, oamenii lui Hitler au modificat in asa fel Regulamentul de functionare al acestuia, incat cei care absentau figurau ca prezenti, caricatura noastra de fuhrer de Basarabi a reusit sa-si vada visul cu ochii si sa elimine, prin modificarea Regulamentului, sine-qua-non-ul existentei unui cvorum, motiv pentru care prezenta Opozitiei la sedinte nu mai este necesara, curvetul penal in talharire de voturi, Roberta Anastase, avand de acum incolo puteri discretionare asupra modului in care se vor desfasura lucrarile in Camera Deputatilor.
Asa ca, in aceste conditii, Opozitia poate sa-si vada linistita de problemele personale extra-parlamentare, Anastase vegheaza, si oricum si cu ea si fara ea, tot ce doreste curvetul numara si face ce „vrea” muschii Basescului in Parlamentul Romaniei.
Scapat de aceasta grija capraru’ chiomb a purces apoi, fara nicio jena sau parere de rau, la conducerea directa si in vazul lumii a trupetilor neinstruiti din Guvernul Romaniei, avandu-l de-a stanga pe nanoboc pe post de ordonanta, incepandu-si activitatea printr-o revista de front si cu cateva glumite cazone, de cel mai prost gust, adresate maghiarimii reprezentata de distinsul vice, Bela.
Eu, personnal, ma asteptam ca dupa aceasta introducere, embrionul hitlerist sa vina si cu ceva solutii pentru cacatul in care ne-a bagat si in care ne afundam pe zi ce trece.
Ti-ai gasit!
‘Mnealui, atins pana in strafundul viscerelor de ura mocnita care nu-i da pace de cand politistii l-au invitat la dialog strigandu-l pe adevaratul sau nume, „javra ordinara”, a gasit ca este cazul sa-i arda la cotonoage pe caralii spre bucuria lu’ alde Mondialu’ si alti penali din aceasta tara, discreditandu-i cu vorbe de ocara prezidentiala pe motiv ca s-au apucat de striptease cu caschetele si cu caracterul pe domeniul cotrocenist ceea ce, in opinia sa, este cah, caca, naspa si nu se face la asa o casa mare, dupa care a varat Romania in viziunea sa globala asupra crizei care bantuie Europa, atragandu-le atentia maimutoilor de la guvernare ca e cazul sa stranga surubul si mai tare ca de nu, unde le stau picioarele le va sta si capu’.
Boc, adoptand pozitia „urat mirositorului” in iarba, a tacut in tot acest timp, insa s-a scos cand, scapat de prezenta stajenitoare a chiombului, a anuntat tara cum este el sfatuit de judecatorii Curtii Constitutionale sa procedeze pentru a n-o mai da cu oistea-n gard ca pana acum, riscand sa se trezeasca cu maldare de citari in judecata, pe motiv de ciomizare a veniturilor salariale ale oamenilor muncii.
Tristetea, data de faptul ca un ditai profesorul de Drept Constitutional a fost pana acum sututit la poponeata de 16 (saisprezece) ori de C.C., pe motiv de neconstitionalitate a bazaconiilor pe care Guvernul condus de Basescu a incercat sa le treaca peste capul Parlamentului, a fost oarecum indulcita de gandul la septimea de pensionari care urmeaza in viitor sa iasa din sistem in pardesiu de scanduri, cu picioarele inainte si plansa de bocitoarele traditionale ale romanilor.
Si uite asa s-a mai scurs o zi glorioasa de lucru pentru Basescu si gasca sa de derbedei si impotenti intelectual.

7 comentarii »

 1. S-a mai scurs o zi glorioasa de lucru nu numai ptr basescu si gasca sa de derbedei si impotenti intelectual, dar si ptr cordacii si cocalarii psd, cit si ptr sanchiadversarii din pnl, care se fac ca ataca pdl, protejindu-le de fapt afacerile. De exemplu coinacul pnl de la sect 6 care se lauda ca a interzis vinzarea de droguri la mai putin de 1000000 de milimetri de scoli, ca doar nu era sa ceara interzicerea lor totala, riscind s-o supere pe asociata Nuty Cocos.
  Cit despre mass-media, da, credibilitatea ei e tot mai glorioasa pe zi ce trece. E suficient sa te uiti la bendeac scalimbaindu-se in „talk-show” sectantului gadea, ca sa-ti dai seama cit de mult ii doare pe ei in pula de adevaratele probleme ale contribuabilului cinstit, exasperat atit de mafia lui basescu, cit si de mafia sanchidusmanilor lui basescu din toate celelalte partide, in fond o mare si unica gasca de hoti.
  Deci domnu’ blogger, da-i inainte domne, macar pe proprii tztuzteri de partid sa-i convingi sa vina la vot.
  Iar la tiganime merge un Guta sau un Salam, va descurcati voi sa-i imprumutati de la pdl ptr un clip, doua de mobilizare.

  Comentariu de Omu din 5 — 18/11/2010 @ 11:06 | Răspunde

 2. @Omu din 5: dom’le ocserv ca esti tare suparat pe mine ca nu dau in Opozitie cum ar trebui sa fac, insa dupa cate imi dau eu seama si ma duce capu’, nu Opozitia este acum la Putere si nu Opozitia a facut tot posibilul ca sa ajungem unde suntem acum, cu ditai dictatura redivivus pe cap, chinuindu-ne sa respiram printr-un pai ce trece peste nivelul cacatului in care ne-a bagat Basescu cu gasca sa, pentr f’o doua-trei generatii d-aci incolo. Asa ca nea, cand vei citi la mine pe blog ca fac apologia Opozitiei sau propaganda pro aceasta, vei fi indreptatit sa dai cu mine de toti peretii, pana atunci fa-ti probleme, nu daca va imprumuta Opozitia tiganimea de la pedele pentru votare, ci daca vom mai avea sansa votarii de acum incolo.
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 18/11/2010 @ 12:14 | Răspunde

 3. Amice Marcus, democratia a mai primit un sut in noada de la PDL si, evident, Basescu. Este cat se poate de evident ca omul isi pregateste cu minutiozitate lovitura finala. Daca suntem atenti nu se ajunge acolo.
  Eu insa am o alta problema. Mi-e frica de tradare. Sa ma explic. Parca vad ca dupa alegerile viitoare vom avea o alianta pe care acum o dezavuam. Mai mult, decizia luata de PDL, aceea de a-i acorda Robertei Anastase puteri depline in Camera, va ramane batuta in cuie. De ce? Dintr-un motiv simplu, acela ca noului presedinte de Camera ii va placea sa se stie jupan. Vor uita iute ce nenorociri au facut pedelistii si nimic esential nu se va indrepta. Avem exemple in acest sens.

  Comentariu de sictireli — 18/11/2010 @ 12:19 | Răspunde

 4. Ai observat corect, tare mi-e teama ca ne intoarcem de unde am plecat nu in ’89 ci in ’33.

  Comentariu de Chrysthyan — 18/11/2010 @ 12:51 | Răspunde

 5. @Prietene Sictireli: s-ar putea sa ai dreptate insa eu nu cred (de fapt, mai mult sper) sa nu se ajunga acolo. In viziunea mea, prima grija a viitorului Parlament+executiv, pe langa redresarea economica, bagarea la zdup a nenorictilor astora, depolitizarea institutiilor statului , scoaterea procuraturii de sub conducerea directa a presedintelui, ar trebui sa fie indreptata spre revizuirea grabnica a Constitutieiim pentru a nu mai permite nici unui scelerat ca Basescu s-o puna in practica sau s-o ignore total dupa pohta inimii sale.
  Altufel
  sa fii
  iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 18/11/2010 @ 12:55 | Răspunde

 6. @Christhyan: poate si mai rau, deoarece in vorbe, traim in democratie.
  Sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 18/11/2010 @ 13:15 | Răspunde

 7. Si ce ‘aca…Iarna asta,Mos Craciun isi mestereste o sanie mai acataroasa si mai incapatoare.Renii cu nasu’ rosu(ca Chiombu ,dupa zece cinzeci) nu stau nici ei de lemn ,dau o copita de ajutor…Pentru ca iarna asta,Mosu te invita intr-o calatorie ,ce nu s-a mai vazut pe fata de pamant…Pregateste-te sa gusti din merele de „aur” al lu’ Boc,sa te veselesti cu Setila,Flamanzila si Gerila si sa strangi prafu’ de pe toba elfilor…Mai apoi,s-asculti boncanitu’ cerbilor din inima codrilor,croncanitu’ ciorilor din aria campului,ghiortaitu’ matzelor din miezu’ Carpatilor…Si asta ,nu-i nimic!De te vei plictisi,la ora-n chindii,Mosu’ mai serveste,c-are balta peste,Un caras sau doi,din cei cu solzi noi,Patru ,cinci hamzii,cu ochii zglobii,O icra de crap si-un http://istoriiregasite.files.wordpress. … =300&h=300 ..cu mac..!

  Comentariu de virus — 18/11/2010 @ 14:08 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: