Blogu' lu' Marcus

26/11/2010

Chiombule, Buzata Ta Cat Cheltuie Pentru Ruj?

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 10:30

Ultimul recital in materie, tinut de tzopul badaran care a uzurpat printr-o frauda masiva si grosolana fotoliul cotrocenist, le-a facut pe malagioacele mioritice si pe etnicele satrare, care la o adica isi lovesc adversarii cu pruncii de la tzatza, sa paleasca pur si simplu de invidie si oftica. Mahalagiul numaru’ unu al tarii si-a deversat de aceasta data tucalul cu ocari si batjocura, pe de-o parte in capul bugetarilor care indraznesc sa ceara oarece urme de bani pentru munca prestata, iar pe de alta parte le-a facut albie de porci pe mamele copiilor nostri, pe care dobitocu’ a incercat sa le caricaturizeze intr-un mod de-a dreptul scabros din aceleasi motive. Cretinoidu’ uita sau se face ca uita faptul ca majoritatea incriminatelor respective sunt doamne respectabile, absolvente de institutii superioare de invatamant care, pentru un salariu mizerabil si ala ciuntit, se chinuie in acest sistem bugetar manarit de talharii lui, in frunte cu el, sa ne invete copiii carte sau sa ne puna pe picioare cand ne imbolnavim.
Vazand cu cata ura si dispret vorbeste despre consoartele noastre pe care le ridiculizeaza deoarece isi revendica „banisorii” munciti, am realizat in sfarsit, dupa mai bine de patruzeci de ani, ce insemna sintagma folosita ca termen generic de comunisti de „dusman al poporului”. Ei bine, daca ea era folosita de comunisti doar in scop propagandistic, in cazul basescului, ea trebuie luata ad-litteram deoarece chiombu’ uraste efectiv acest popor si, culmea, nu face din asta niciun mister, facandu-ne ori de cate ori i se scoala lui pe chelie, cum ii vine la gura si aplicandu-ne calificative si epitete care mai de care mai umilitoare si mai injositoare.
Cabotinu’ din el nu a putut sa se rezume la haznaua de cuvinte care s-a vrut „discurs prezidential”, a mai apelat si la mimica pentru a intari efectul imaginii „femeilor rujate si cu ochii cat cepele”. Numai ca, de fiecare data cand se da in stamba cu astfel de acuze la adresa poporului pe care-l conduce spre dezastru total, magarul dracului uita sa se uite in propria ograda in care, buzata de fi’xa, are buzele nu cat cepele, ci cat bucile elefantului, buze pentru care consuma tone de ruj pentru a le boi o singura data. Diferenta dintre tuta propulsata in ditai fotoliu europarlamentar de manevrele si fraudele electorale comise de el, si doamnele titrate si stimabile care prin truda lor de zi cu zi mentin in viata un sistem medical, de invatamant etc. bagat in coma de incompetenta de notorietate internationala a guvernantilor basiti, consta in faptul ca tuta nu plange dupa „banisorii” de ruj, ea incasand Euroi cu basculanta doar pentru a-si etala tampenia in cel mai inalt for european.
Nu este prima data cand fac aceasta afirmatie, singurul lucru care i-a mai ramas chiombului de facut in materie de mahalagism este, ca in timpul unei astfel de isterii televizate, sa-si dea nadragii jos, sa ne arate curu’ si sa ne ordone sa i-l pupam.
Dar, nu este tarziu, mai are la dispozitie inca patru ani de mandat.

8 comentarii »

 1. Curat duşman, nene Marcus. Ăsta-i bolnav de ură!
  De ce invită doctorii să plece din ţară? Să nu cumva să se găsească vreunul să-i pună diagnosticul corect, adică DEMENŢĂ şi să-l bage unde îi e locul. Inconştientul nu-şi dă seama că în ospiciu măcar are şanse să scape cu viaţă. Că io unu’ nu-l văd bine. Dacă trece anul, Paştele nu le prinde sigur!
  Banzai!

  Comentariu de shogunu' — 26/11/2010 @ 12:25 | Răspunde

 2. @Ziua buna voinice Shogun si pace tie; Sa te auda Al De Sus 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 26/11/2010 @ 12:44 | Răspunde

 3. Ceacaru’
  Ieri,dupa un praz,o sunca si-o cinzeaca de palinca,
  Cum n-aveam io chef de munca,precum Duca cel din lunca,
  Ma gandii ,fratele meu,sa dau drumu’ la teveu..
  Zisei sa ma recreez si-ncepui sa butonez…
  De gandesc,imi vine,zau,sa zic ca fu ceasu’ rau..
  Cum catam pe la canale,dadui de chiomb,mai la vale..
  Apasai pe alta tasta,ca sa scap de a napasta,
  Nu putui,tzuca-v-as gura,ca se bloca tastatura..
  Crezui ca s-o debloca si turnai zaibar pe ea…
  Ma uitai iar la teveu,chiombu’ hahaia la greu…
  Zicea el de niste fete,cu ochii mari,ca de cepe..
  Sa se fi transmis la el,pe unde,cel zaibarel?
  Da’ ,nu cred,ca chiombu’ bea,doar Chivas,ce pana mea…
  Mare chin,mare necaz,mai mancai un fir de praz
  Ca zisei,ca cu verdeatza,imi trece reacu a greatza…
  Tzeapa,cu-a sa scafarlie,nu rezolvi nici cu lama(u)ie..
  Ce sa fac,sa ies din criza,scosei cordonu’ din priza…
  ps/Pe telecomanda mea,o usuc,fac io ceva…:))

  Comentariu de virus — 26/11/2010 @ 12:54 | Răspunde

 4. @Salve Virusache; buuuuun 🙂 🙂 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 26/11/2010 @ 12:58 | Răspunde

 5. Abia uitasem ca nenorocitul ala mai are 4 ani de stat acolo. Sper sa se intimple vreo minune. Eu inca mai sper. 😀

  Comentariu de sandman — 26/11/2010 @ 13:47 | Răspunde

 6. @Speranta moare ultima amice Sandman!
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 26/11/2010 @ 13:54 | Răspunde

 7. Un comentariu pt.Shogunu : domnul meu,te rog eu frumos,nu-l pune pe nemernicul asta in curtea psihiatriei,ca tulburarile de personalitate(adica psihopatii si sociopatii)nu mai sunt incadrabili la nebuni,ei sunt niste caractere infecte,cu totul constiente de faptele lor si de urmarile acestora(motiv pt.care si raspund in instanta…).Vrei sa ii oferi o asa sansa?!!!
  Referitor la articol : pai ne arata respectiva zona anatomica de cate ori isi arata mutra pe ecran!!

  Comentariu de orca-suparata-rau — 26/11/2010 @ 18:23 | Răspunde

 8. Ziceti „Doamne fereste!”
  Cum sa nu fie agitat?
  Aia mica, cu ochii cat cepele si superbotul superboit nu reuseste de loc sa impuieze sub latele-i de canepa zmolita neuronul.
  A’ mare degeaba a reusit sa si-l divida ca nu-i place munca (politica), nu-l mosteneste pa tatutu, total, decat prin testament – dar pentru asta mai va – si cere acum banutii ei, cu ochii cat cepele si ruj la bot.
  Nevasta-sa… Cu ea cred ca e mai usor. Avand-o-aproape, ‘i e mai usor s-o controleze. Mie mi s-a parut – de cate ori am vazut-o – sedata (e totusi o problema…).
  Problema grea e „mandra”. El este inca viu dar terminat. E dureros… Daca nu l-as cunoaste de 20 de ani (de la televizor, ca voi…) – cat e de ticalos – parca mi-ar fi mila…
  Dupa ce i-a pus Gabitei la picioare o tara – pentru basedentiala exclusivitate – constata ca a incercat degeaba (s-a ratat) sa incatuseze spiritul de libertate din sufletul ei (odata de femeie si-al doilea de nomad).
  Ai vazut „Shatra”?

  http://oferta-kinr.blogspot.com/2010/11/gabita-sau-cioara-vopsita-cu-care-umbla.html

  Comentariu de KinR — 26/11/2010 @ 23:37 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: