Blogu' lu' Marcus

11/12/2010

Interviu In Exclusivitate

Filed under: Erevan News — Marcus @ 17:39

Agentia de presa Erevan News dorind sa-si informeze cititorii cat mai exact, in privinta noului concept prezidential in domeniul transportarii bolnavilor de la spitalele dezafectate catre spitale performante, via helicopter, a obtinut un interviu in exclusivitate, cu d-l presedinte Basescu Traian care a detaliat acest mega-proiect:
Reporter: – Domnule presedinte, conform celor afirmate de Dvs. pe postul national de televiziune, TVR 1, am retinut ideea reformarii sistemului actual de transport medical din Romania, prin crearea unei adevarate flotile de helicoptere, capabile la orice ora din zi si noapte sa transporte pacientii de la un spital la altul. Cum veti realiza acest proiect, stiut fiind faptul ca serviciul specializat in acest domeniu, SMURD, nu dispune decat de cateva helicoptere?
D-l Basescu Traian: – Ei bine, in acest sens nu exista absolut nici un fel de problema. Inspirati din experienta comunista in care Armata pe timp de pace contribuia la muncile agricole, constructii, cataclisme etc. vom apela la serviciile acesteia care ne va pune la dispozitie aparatele necesare.
R: – Excelent, domnule presedinte! Insa tinand cont de starea de criza prin care trece Romania, moment in care fortele aereiene nu dispun de combustibil nici macar pentru ridicarea de la sol a acestor aparate, cum vedeti Dvs. rezolvata problema?
B.T.: – Aveti perfecta dreptate, insa pentru depasirea acestei probleme avem un plan alternativ. Dupa cum stiti, chit ca-l mai critic eu cateodata ha, ha, ha!, romanul este inventiv. Pornind de la aceasta idee, pana la rezolvarea problemei combustibilului, pentru a mentine totodata si forma fizica a pilotilor si personalului navigant de pe aceste aparate, acestia vor face cursuri si antrenamente speciale de transportat pacientii in carca, cu viteza maxima, de la un spital la altul. In plus, in bugetul pentru anul viitor, 80% din acesta este alocat Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, personal D-nei Ministru Elena Udrea, in vederea construrii de popasuri speciale, din zece in zece kilometri, pe modelul Postelor, unde transportatorii vor fi schimbati. Sper ca acest concept revolutionar, pus in practica, sa genereze si o afluenta masiva de turisti, a caror prezenta sa amortizeze investitia.
R: – Jos palaria, domnule presedinte, va dorim succes si va multumim pentru interviu.
B.T.: – Si eu va multumesc si va doresc toate cele bune si nu uitati : http://www.armata.romana.serviciulpostalionhelio.ro

5 comentarii »

 1. Din alte surse ,care vor sa-si pastreze anonimatu’,am auzit ca d-nul presedinte T.Basescu cedeaza biroul de lucru din Cotroceni si cateva anexe ale sediului SRI , pentru familiile care nu au unde sa doarma pe timp de iarna..Dupa modelul Hugo Chavez…Mai spun sursele, ca si-ar instala cortul propriu la Ministeru’ Turismului… :))

  Comentariu de virusverbalis — 11/12/2010 @ 19:29 | Răspunde

 2. Daca se scoate motorul de pe helicopter si se inlocuieste cu o manivela ca la masina de tocat carne, avantajele sunt multiple:
  -se usureaza aparatul
  -se recupereaza niste motoare care pot fi folosite in agricultura pentru irigatii. Adica se duc pe camp si se lasa acolo ca sa mai faca satenii un ban din fier vechi.
  -se evita poluarea sonora, nu se mai aud decat icnetele pilotului si gemetele asistentei medicale.
  -la manivela poate sa dea chiar pacientul, daca se plaseaza terga la inaltimea corespunzatoare.
  -daca pacientul este in coma, se lasa targa cu pacient cu tot acolo unde se afla pana se mai inzdraveneste ca sa fie apt pentru transport.
  – dupa transport nici nu mai e necesar sa ajunga pacientul la vreun spital oarecare. Poate sa mearga linistit la sauna sau la mesaj erotic sau pur si simplu la carciuma sa sarbatoreasca reusita operatiunii de transport.

  Comentariu de alex.dumitrascu — 11/12/2010 @ 23:37 | Răspunde

 3. Ce te poti astepta de la un vaslash Vasluiash. El crede ca elicoptrerele merg cu vasle.

  Daca, fara diacritice, va e greu sa intelegeti ce e aia o vasla am sa o dau mai pi moldovinesti.

  Ci ti poci astiepta di la un lopaptan Vasluian? Iel criedi ca alicoptierili mierg cu lopati.

  http://oferta-kinr.blogspot.com/2010/12/la-cazma-tragedie-romaneasca-intr-un.html

  Comentariu de KinR — 12/12/2010 @ 01:09 | Răspunde

 4. […] Dima,  Madi si Onu, Supravietuitor, Teo Negura, Gica Contra,  Aliosa,  Basarica, Bibliotecaru, Marcus, Victor Ponta, Corina Cretu, Popa Teapa,  Mirela Pete,  Motanul Filozof, Andi Bob,  […]

  Pingback de Sa ii spuna cineva lui Basescu Traian ca Romania este un stat social « Dum spiro, spero — 12/12/2010 @ 01:56 | Răspunde

 5. @Salve Virusache 🙂
  sa fii iubit
  marcus
  @Alex 🙂 Am uitat sa precizez ca proiectul prevede dotarea Postelor respective cu room-service la grajd, unde pilotii si personalul navigant de pe helicoptere se pot adapa, furaja si odhni dupa ce in prealabil au beneficiat de un masaj tailandez prin tesalarea zonei pubiene 🙂
  sa fii iubit
  marcus
  @KinR: nu numai ata da’ cand ierea copchil se visa chilot lopatan di alicoprier 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 12/12/2010 @ 12:52 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: