Blogu' lu' Marcus

06/02/2011

Bravos, USL, Go For It, Victorie!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:43

Daca timp de mai bine de cinci ani de zile, m-am multumit ca in umilele mele ziceri facute atat pe blogul personal cat si pe diferite forumuri sa lupt impotriva lui chiombila si a clanului sau de mafioti, fara a incerca sa fac propaganda social-democratilor, chit ca simpatiile mele politice declarate se indreapta catre doctrina acestora, iata ca a venit vremea sa mai schimb registrul zicerilor anticristului (sic!) in sensul de a milita pentru ca actuala alianta, cu acte in regula, dintre social-democrati si liberali sa aiba taria si puterea sa ne izbaveasca de cel rau si sa repuna Romania pe linia de plutire.
Este adevarat ca le-a luat ceva timp celor doua partide sa realizeze faptul ca numai uniti pot dovedi aceasta gasca de termite portocaliii, care practic au ros din temelia Romaniei de au adus-o la nivelul la care oricand se poate darama peste locuitorii ei, in situatia in care chiombu’ si sleahta sa mai sunt lasati mult timp sa-si faca mendrele cu destinele romanilor, devalizand la greu banul public.
Poate ca daca dupa ultimile alegeri parlamentare, un anumit domn Tariceanu n-ar fi umblat cu coada pe sus precum capra Irinucai, dorindu-se musai prim ministru la un scor de numai 15% din sufragiile electoratului, alta ar fi fost soarta Romaniei astazi si alta arie s-ar fi auzit dinspre Cotroceni si Palatul Victoria. Dar n-a fost sa fie, a trebuit sa ni se serveasca o lectie aspra si sa inghitim paharul umilintei si batjocurii nationale pana la fund pentru a intelege cu cine avem de-a face cand rostim Basescu sau PDL.
Faptul ca social democratii si liberalii pot guverna impreuna si cu rezultate foarte bune a fost deja dovedit in practica, in guvernarea trecuta atunci cand, sprijiniti in Parlament de social-democrati, liberalii, minoritari la guvernare, mai aveau putin si ne scapau de chiombila prin generarea unui atac de cord pe motiv de neputinta acestuia de a scapa de Tariceanu. Pe langa muhaielele portocalii puse de chiombu’ la carma guvernarii, doar cu scopul ascultarii sale neconditionate si pretul banului public insusit fara rusine de aceste termite imputite, atat social democratii cat si liberaliii au dovedit in timp ca dispun de rezerve serioase in ceea ce priveste compatibilitatea politicienilor lor cu functiile ministerial-manageriale de pe care vor incerca scoaterea Romaniei din haznaua in care ne-a varat o mana de impotenti intelectuali in frunte cu Sarsaila.
Cred ca si acum derbedeii basescului se ciupesc si se inteapa cu acul sa se convinga de faptul ca sunt treji si nu traiesc cosmarul acestei Uniuni infaptuite, a carei prezenta in spatiul politic dambovitean inseamna de fapt decesul politic al acestei adunaturi de lichele autointitulate in bajocura partid democrat liberal.
Din portocaliii si bucalati, golanii basescului au devenit pamantii si trasi la fata ca magarul la invartosata, convinsi fiind ca a inceput numaratoarea inversa si ca oricat ar compara Videanu cresterea pdl in sondaje cu devenirea lui Fat Frumos in viata, intr-un an cat altii in sapte, sau oricat ar reusi ei sa fure in viitoarele alegeri, pdl-ul a inceput deja sa puta a hoit, iar sustinatorii lui incep sa-si caute de lucru prin alte parti. Declarativ intentiile membrilor noii Uniuni suna mai mult decat frumos, motiv pentru care ma rog la Dumnezeu sa-i tina la minte tot asa, sa lase ambitiile personale la o parte si sa se concentreze doar pe ideea de a ne scapa de chiomb si de a scoate Romania din mizeria in care ne aflam.
Felicitari liberali, felicitari social democrati, tineti-o tot asa, pe ei, pe mama lor de borfasi si javre ordinare!

4 comentarii »

 1. USLA: Unitatea Speciala de Lupta Antibasista.

  Pentru Patrie si Popor, Pe ei, Lica!

  (dac-a trecut de menopauza, eu as ierta-o pe mama lor, dar as avea grija sa nu cumva sa mai ajunga grea in vitro).

  http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/02/usl-boc-face-spume-la-bas.html

  Comentariu de Incognito — 06/02/2011 @ 14:31 | Răspunde

  • Bre… ăla… incognito, p-acilea nu prea suntem pe aceeaşi lungime de undă! Nu ţ-o zic acolo-şa, că doară nu ţ-oi face rating!

   Comentariu de Cârcotaşu — 06/02/2011 @ 23:29 | Răspunde

 2. Baga ,domnu Lica!

  Comentariu de virusverbalis — 06/02/2011 @ 20:41 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: