Blogu' lu' Marcus

09/02/2011

Internati-l Pe Dement !

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 10:08

De cand a luat cu japca postul national de televiziune si si-a numit fostii camarazi de la Securitate la conducerea sa, aceasta cazatura umana (dupa cum bine l-a definit un distins si adevarat lider de partid), Basescu Traian, l-a transformat in ceva mult mai nefrecventabil decat era pe vremea ciuruitului, prin apartiile sale si ale slugoiului sau Boc, pe sticla, ori de cate ori i se scoala pe chelie, ocazie cu care romanasii care inca mai au stomac pentru astfel de aparitii pot urmari un show neaos tiganesco-mahalagesc in care singurul lucru pe care nu-l face chiombu este ca nu-si bate preopinentii cu un eventual prunc tinut in brate pe model de „piat-al nostru”. In rest derbedeismul, limbajul suburban, mahalagismul greu de reprodus pentru orice om cu cei sapte ani de acasa, insinuarile de tip Securitate, grobianismul, maralanismul etc. sunt manifestarile tipic basiste cu care acesta isi „asezoneaza” asa-zisul discurs politic, in fapt o insiruire de invective la adresa adversarilor politici si de minciuni sfruntate destinate mintilor infierbantate de ascultat manele la greu.
Sincer sa fiu eu nu-l mai ascult de multa vreme pe acest derbedeu, din lipsa de bani pentru procurat medicamente antivomitive, informatiile referitoare la ce cacat a mai mancat pe postul public de televiziune parvenindu-mi de la comentatorii care se ocupa cu disecarea ziselor basiste la ceas de maxima audienta.
Din cate am inteles, boborenii au avut ieri parte de un „regal” in materie de discurs antiopozitie, in care javra ordinara, pe langa faptul ca a facut spume la gura si a balit microfonul de furie injurand Opozitia, a ajuns cu acuzatiile intr-un punct fara intoarecere, necesitand trimitere urgenta la azilul de nebuni, atunci cand a invinuit medicii pe motiv nu numai de diagnostic fals in cazul d-lui Nicolescu ci, nici mai mult nici mai putin, decat de operatii trucate pe cord.
In nebunia si disperarea sa, cazatura a depasit de mult orice limita a bunului simt, dar ca presedinte al unei tari cu pretentii europene sa scoata asemene excremente pe gura este prea mult de suportat, cred eu, chiar si pentru talibanii basiti..
Fara niciun fel de gluma ar trebui gasita o metoda legala prin care acest dement sa fie internat la balamuc, deoarece omu’ este dus rau de tot cu sorcova. Stiu ca nebunia nu este contagioasa, dar in perspectiva a inca patru ani de zile sub presedentia nebunului, avem toate sansele sa ne imbolnavim si noi cu capu’, dar sa ne imbolnavim rau de tot, siliti fiind sa-i urmarim prestatiile „live” pe postul national de televiziune.
Si unde mai pui ca acest post este platit chiar de noi ??!!
Nota: „piat-al nostru” defineste Piata Chiliei din Constanta, locatie populata (cu tot ce decurge din acest lucru) de tiganime.

6 comentarii »

 1. Din pacate nebunia ESTE contagioasa. Mai cu seama atunci cand ea se ofera drept model poporului.
  Ce influenta crezi ca ar avea asupra unui tanar de 16 ani „discursorile” astea prezidentiale?

  Comentariu de alex.dumitrascu — 09/02/2011 @ 12:01 | Răspunde

  • @ Alex,
   Din fericire sunt puţine şanse ca un tânăr de 16 ani să asculte aceste „discursori”.

   Comentariu de Cârcotaşu — 09/02/2011 @ 13:26 | Răspunde

 2. @alex: nu ar trebui sa aibe influenta asupra nimanui, nu trebuie sa credem toate minciunile spuse la televizor de el si subalternii acestuia.

  Comentariu de Mihaela — 09/02/2011 @ 14:36 | Răspunde

 3. […] Internati-l Pe Dement ! – Marcus […]

  Pingback de Vamesi romani, nu aveti voie sa va imbogatiti din contrabanda, Basescu nu suporta competitia — 09/02/2011 @ 15:34 | Răspunde

 4. P-asta ,nici leprozeria din Tichilesti nu-l primeste..

  Comentariu de virusverbalis — 09/02/2011 @ 18:52 | Răspunde

 5. Io de cînd zic treaba asta nene Marcus… Numa’ că n-avem un psihiatru cu coaie care să-i puie diagnosticul corect 😦 şi nici infirmier care să-i puie cămeşa cu mîneci la spate 😦 😦 😦
  Banzai!

  Comentariu de shogunu' — 09/02/2011 @ 22:23 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: