Blogu' lu' Marcus

22/02/2011

„Si La Ce I-a Folosit ?”

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 10:21

Au inceput sa rasara ghioceii saditi de chiombila in tiganime in campania pentru prezidentiale. Si nu rasar oricum ci cu clinchet de catuse si cu motivatii de hotarari judecatoresti in care Famiglionu’ prezidential doar ca nu-i zis pe nume in calitate de protector al tiganimii infractionale mondiale de pe meleagurile mioritice.
Ca deh, dupa ce i-a luat cocoseii si s-a pupat pe gingii cu alde Bercea Mondialu’, dantuind cu pirandele si glojdind cu gagii, lu’ chiombu’ , din pozitia de presedinte al Romaniei, i s-a facut si de-o incumetrire cu mantinela cu numitul infractor, drept pentru care l-a pus pe fraxu’ sa-i boteze puradeii lu’ nea Mondialu. Si adevarul este ca, daca nea Mondialu’ nu se apuca sa-i verifice grupa sanguina lu’ Mercedesu prin crestare cu suriu, treburile i-ar fi mers struna, nimeni nu s-ar fi luat de cumatru’ prezidential, care si-ar fi desfasurat in liniste „afacerile” din care isi permite daruri prezidentiale sub forma de cocosei.
Dar asa, daca a fost iute la manie si l-a gaurit pe Mercedesu’, nici cumatru Basescu n-a mai acvut ce sa-i faca, decat sa intrebe retoric la ce i-a folosit inrudirea cu casa regala de Basarabi?
Retoric, pe dracu, ca de folosit i-a folosit la greu si nimeni nu l-ar fi deranjat daca halimaiu’ n-ar fi fost prea mare si legat de tentativa de crima. Daca ar fi fost vorba doar de zvast la greu in caraiman, camatarie si alde d’alea nefacubile, numele lu’ fratele Mirciulica insotit de numele de familie Basescu a fost suficient pentru succesul comercial al tiganimii mondiale de cumetrie. Dar asa prea bate la ochi si prosti, prosti da’ nici romanii nu pot fi tradusi la nesfarsit.
In acest caz, intr-adevar, cumetria lu’ Mondialu’ cu Mirciulica Basescu nu i-a folosit primului care a primit un bonus de arest preventiv in valoare de 29 de zile pentru tentativa de omor, asa ca asimetricu’ a putut sa raspunda la intrebarile legitime puse de presa ca „la ce i-a folosit mondialului cumetria cu Famiglia Basescu ?”. Probleme ar fi fost daca ar fi fost intrebat la ce i-a folosit vamesului Teseleanu prietenia la catarama cu acelasi fratior „persoana nepublica”. Pentru ca acestuia i-a folosit si inca tare de tot aceasta relatie de prietenie si declaratiile belicoase ale mezinului basesc, care a sarit in ajutorul amicului vames cu amenintari directe la adresa procurorilor. Dar n-a fost sa fie intrebat tovarasul presedinte cum isi permite fraxu’ asemenea declaratii echivalente unor imixtiuni crase in actul de cercetare penala, asa ca ne multumim doar cu faptu’ ca lu’ Mondialu’ nu i-a folosit la nimic mult controversata relatie de cumetrie si cu concluziile ultimului Raport pe Justitie, in care iar suntem facuti de maro, pe motiv de Ridzi si halalalt pedelist penal, ca am uitat cum ii zice.

6 comentarii »

 1. Sa traiti comandante!
  Parerea mea este ca s iincumetrirea aceasta ia folosit chiorului ca vezi doamne tiganii au spus ca toata familia e popolara si vezi Doamne meria votata. Treaba s-a facut , alegerile au fost si la o adica chiorul s-a lepadat de Satana ca el nu…
  In alta ordine de idei ati vazut ce om bun e cumatru ca nu i-a asmutit pe mascati in PORT ca sa aiba timp baietii sa teeaca toate valorile pe numele soacrelor si matusilor ca la chestii din astea Parchettul nu se baga?Au descins baietii prin nord,prin vest,prin est si la o adica vin ei si prin sud est poate se retrage apa marii de pe plaje.
  Scuzati-ma ca ma grabesc ca pregatim marsul de felicitari de 1MARTIE.Imi vin si treu autocare de colegi de la CONSTANTA!
  DACA AVETI VREO STRIGATURA PREFERATA SA MI-O TRANSMITETI SA O AUDA BOC la el acasa ,in PALATUL VICTORIA!
  Multa sanatate si sa auzim de bine!

  Comentariu de costelgalateanu — 22/02/2011 @ 10:47 | Răspunde

 2. @Sa traiti dom’ Costel si pe ei, pe mama lor de javre ordinare! Sunt alaturi de voi de Martisor si le pregatesc si eu ceva, dar nu cu nod de snur de Martisor, ci cu nod de streang 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 22/02/2011 @ 13:46 | Răspunde

 3. […] “Si La Ce I-a Folosit ?” – Marcus […]

  Pingback de Udrea vrea sa il schimbe cat mai repede pe Boc « Hai ca se poate! — 22/02/2011 @ 16:45 | Răspunde

 4. Slabuta reporterita la faza asta. Mai bine statea acasa.
  M-am asteptat sa raspunda astfel cand chioru’, in loc sa raspunda a intrebat „La cine va referiti?”:
  „Nu eu m-am referit ci instanta si cred ca la dumneavoastra se referea, fiind vorba nu de persoane publice ci de persoane aflate in functii publice. Intrebarea a fost retorica; am sperat totusi sa primesc o confirmare. N-a fost sa fie!”.
  Nici n-avea cum sa fie. Poate peste cativa ani, dupa prima promotie a noii scoli de jurnalism a lui Felix.

  Comentariu de Incognito — 22/02/2011 @ 23:24 | Răspunde

 5. Io,robu lu D-zeu ,luminata-mi fie calea, savarsesc pilduitoare ruga la cele zece porunci.Cu smerenie de mirean ,ma aplec cu credinta sfintelor invataturi,intr-ale izbavirii cu lucrarea rugaciunii.Dar-ar reacu-n neamu lor!Preacuviosu,VV

  Comentariu de virusverbalis — 23/02/2011 @ 09:33 | Răspunde

 6. @virusverbalis
  Aaamiiin!
  Banzai!

  Comentariu de shogunu' — 23/02/2011 @ 12:28 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: