Blogu' lu' Marcus

20/03/2011

Comunicat: Administratia Prezidentiala

Filed under: Administratia Prezidentiala - Comunicate — Marcus @ 10:38

Administratia Prezidentiala este imputernicita sa dea publicitatii textul Declaratiei facuta de d-l presedinte Basescu Traian si adresata presedintelui Republicii Franta, Nicolas Sarkozy, in urma deciziei ONU de a autoriza interventia militara in Libia, declaratie care reprezinta pozitia oficiala a Romaniei fata de macelarirea populatiei civile de catre trupele fidele lui Gaddafi.
Aceasta Declaratie a fost inaintata Ambasadorului Frantei la Bucuresti si ea reprezinta rodul consulatarilor dintre d-l Presedinte Basescu Traian si d-na Elena Udrea, convocata de urgenta in cursul noptii de ieri la Palatul Cotroceni, unde i-au fost solicitate de catre d-l presedinte mai multe pozitii, din care acesta a ales, in urma consultarilor, pozitia finala, oficiala a tarii noastre in ceea ce priveste raspunsul ce trebuie dat presedintelui francez.
Redam in continuare textul Declaratiei, asa cum a fost ea conceputa dupa trei ore de dezbateri asupra pozitiilor, in dormitorul prezidential:
„Ce credeai bah, piticanie imputita, aroganta si ingamfata, ca Traian uita si iarta modul in care l-ai facut tu de biip în fata intregii lumi si te-ai opus totodata intrarii Romaniei in Spatiul Schengen si ca n-o sa-ti vina si tie roaga la el? Iete ca ti-a venit, si Traian nici nu uita, nici nu iarta si-ti biiip mortii ma-tii si-ti biip neamu-n bip si decat sa-ti dea tie Migurile romanesti mai bine le trimite la araturile de primavara, iar tie iti da biiip, ca sa te inveti minte altadata sa mai tii coada pe sus si sa faci pe nebunu’ cu Traian. Si, in afara de asta, sa mai stii ca Gaddafi este baiat cumsecade, mi-a zis mie fratele Mirciulica, dupa ce i-a vandut ceva armament, asa ca sa te descurci cu prietenii tai americani si englezi in Libia, ca de la mine canci ajutor!
Pentru moment, io atata am avut sa-ti spun si daca te intalnesti cu coana Merkel, transmite-i de la mine ca-i vine si ei randul cat de curand.
Presedintele Romaniei
Basescu Traian”
Pe de alta parte redam si pozitia Ministerului de Externe al Romaniei, al carui ministru, d-l Baconschi, dupa o sedinta fulger, pe aceeasi tema, in care i-a consultat pe portarul si femeia de serviciu, angajati ai institutiei respective, a sustinut o conferinta de presa in cadrul careia a declarat ca tara noastra este pe deplin de acord si sustine in totalitate decizia ONU de a se interveni militar in Libia, aratand totodata disponibilitatea noastra de a participa efectiv la operatiuni, conform angajamentelor asumate in cadrul NATO, functie de cererile tarilor participante la operatiune.
Purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale
Consilier
P. Tucal

3 comentarii »

 1. Nea Marcus, io cred ca (virgula) consultarile au fost destul de anevoioase si au trebuit incercate foarte multe pozitii pina ce Elena a fost cit de cit multumita ai a fost de acord cu pozitia finala !
  In ceea ce-l priveste pe dictachior acesta s-a cam facut de kakao ! Sper sa si-o ia cit de curind peste „pifometru” !

  Comentariu de Mircea C. — 20/03/2011 @ 14:07 | Răspunde

 2. @Dom’ Mircea: spectatorii au numarat pana la 69, dupa aceea s-au dus sa se culce ca erau franti dupa atata vizionare 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 20/03/2011 @ 14:26 | Răspunde

 3. SUPERB!
  ATÂT ARTICOLUL CÂT ŞI CELE 2 COMENTARII PROFESIONISTE!!!

  Comentariu de bmarinescu41 — 22/03/2011 @ 20:20 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: